Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

25-09-2019

HARLINGEN - Eindelijk, eindelijk was het dan zover. De competitie 2019-2020 is voor alle jeugdteams is afgelopen zaterdag van start gegaan.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO15-3 verloor haar eerste wedstrijd, na een 1-0 voorsprong, met 1-3 van SJO WTTC. Foto: Frans Bode.

En dat was te merken op het Oostersportpark. Het was een drukte van belang langs het veld, op het veld, in de kantine maar ook in de kleedkamers. Het ruimtetekort wordt steeds nijpender. Zo bleek ook zaterdag maar weer eens.

 

JO19

De start van de JO19-groep was voortvarend. JO19-1 kwam uit Leeuwarden terug met een 3-4 overwinning op Leovardia op zak. Volgens de trainer een echte teamprestatie. Maar ook JO19-2 deed het meer dan uitstekend. Uit met 1-4 winnen van SDS is niet niks.

 

JO17

JO17-1 sloot de bekercompetitie af met een goede wedstrijd maar kon dat niet doorzetten in de thuiswedstrijd tegen Workum. Het werd 2-5 voor de gasten. Ook JO17-2 kwam niet tot winst al waren ze er wel dichtbij. Thuis werd met 1-2 van Irnsum verloren. JO17-3 verraste door met 2-3 te winnen van de Sweach. De eerste drie punten voor deze ploeg zijn een feit.

 

JO15

Voor JO15-1 meteen al vroeg in de ochtend een beladen wedstrijd. Uit naar Franeker. Maar Zeerobben was goed uitgeslapen en ook meteen bij de les. In een goede wedstrijd werd met 0-4 gewonnen van de oosterburen. JO15-2 had geen kind aan Balk en won afgetekend met 1-10. JO15-3 begon goed aan de wedstrijd tegen SJO WTTC maar verloor uiteindelijk toch nog met 1-3.

 

JO13

JO13-1 speelde een spectaculaire wedstrijd tegen Marum. Alle wat jeugdvoetbal zo leuk maakt zat in deze wedstrijd verpakt. Het werd 3-3. JO13-2 was niet opgewassen tegen Mulier. Het werd 4-2.

 

JO12

JO12-1 kwam sterk terug van een 2-0 achterstand. Het werd uiteindelijk 2-2 tegen SJO Arum/Stormvogels. JO12-2 kwam met een lekkere 2-5 overwinning terug uit Bolsward en JO12-3 trok een 4-3 overwinning over de streep in en tegen Woudsend.

 

JO11

JO11-1 haalde op karakter een 2-3 overwinning op Balk. JO11-2 had meteen een zware tegenstander de eerste competitiewedstrijd. Thuis werd er met 0-10 van Balk verloren. JO11-3 verloor met 6-2 van St Stiens/DTD.

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met 10 teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in een ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar vaak anders over en weten soms haarfijn wat de uitslag was. Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven

 

Komende zaterdag

Dit keer een voor Zeerobben begrippen rustige zaterdagochtend met “maar” 13 thuiswedstrijden voor de jeugd. Voeg daarbij de Waddenrobkes en het zal ook zaterdag gewoon weer volle bak zijn op het Oostersportpark met weer tal van aansprekende jeugdwedstrijden. En of het nu recreatief of prestatief is, er is voor eenieder wat. Kom langs en ervaar dat zaterdag de mooiste dag van de week is.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van Zeerobben

25-09-2019

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag ging dan ook voor alle meiden de competitie 2019-2020 van start.

Zaterdag 28 september 2019: Trossen los voor Harlingen Ongeschut!

25-09-2019

HARLINGEN - Het jaarlijkse vaarfestival door de stadsgrachten van de havenstad belooft weer één en al gezelligheid.

Laatste sleutels nieuwbouw NOM in Kluerd Ropens

25-09-2019

HARLINGEN - Op woensdag 25 september werden de laatste vijf sleutels uitgegeven aan de nieuwe huurders van de nieuwbouwwoningen in Kluerd Ropens.

Reacties

Broodje Nuchter Broodje Nuchter Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Greenart Production Greenart Production Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Food 80/20 Food 80/20 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Greenart Production Greenart Production DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Broodje Nuchter Broodje Nuchter Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen