Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal en de meiden van Zeerobben

09-11-2022

HARLINGEN - De ene zaterdag is de andere niet.

Jeugdjournaal en de meiden van Zeerobben Zeerobben JO12-2 was niet opgewassen tegen Arum/Stormvogels en verloor met 1-5. Foto: Frans Bode.

Dat was afgelopen week zo, deze week zo en zal volgende week niet anders zijn. In de 2e fase is het altijd maar weer afwachten hoe sterk de nieuwe tegenstanders zijn. Hoe dan ook, de zaterdag blijft de mooiste dag van de week. Daar kan niemand iets aan veranderen. Ook een 2e fase niet!

 

De meiden van Zeerobben

Niet alle meiden kwamen afgelopen zaterdag in actie. MO15-1 was vrij van competitieverplichtingen. Zij komen morgen in actie tegen MKV die ook nog maar 1 wedstrijd gespeeld heeft en ook 3 punten heeft. Meteen al belangrijk dus.

 

MO15-2 behaalde een zeer verdienstelijk punt tegen Berlikum. In Berlikum werd het 1-1. Morgen de streekderby tegen Franeker al om 08.45 uur.

 

De vrouwen van VR18+1 speelde afgelopen vrijdagavond weer hun toernooitje en wisten alle wedstrijden tegen Oosterlittens, Arum en Mulier te winnen. Met 31 punten uit 12 wedstrijden voeren ze de ranglijst aan.

 

De vrouwen van VR1 kennen een moeilijke fase. Na het verlies van vorige week tegen Blauw Wit leek er afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen ST BMJ geen vuiltje aan de lucht na een 0-3 voorsprong. Toch ging het mis in de 2e helft en scoorde ST BMJ nog 5 keer waardoor de wedstrijd met 5-3 verloren ging. Een leermoment voor de dames. Morgen gewoon weer alles uit de kast in de thuiswedstrijd tegen Hardegarijp. 


JO19

JO19-1 had haar dag niet. Ze speelden een niet al te beste wedstrijd tegen Stiens. Na de 0-1 achterstand in de rust werd er uiteindelijk nog wel gewonnen met 2-1. Drie punten en maar snel door naar de volgende wedstrijd. JO19-2 speelde haar eerste wedstrijd in de 2e fase in een nieuw tenue. Het leverde tegen Oeverzwaluwen uiteindelijk een puntje op. Het werd 1-1.

 

JO17

Ondanks de vele afwezigen kwam JO17-1 niet in de problemen tegen HHC Hardenberg . Morgen de absolute kraker in de 6e divisie tussen Zeerobben en Blauw Wit op het Oostersportpark. Oosterlittens was met 1-5 te sterk voor JO17-3.

 

JO15

JO15-1 kwam in de thuiswedstrijd tegen SV Bedum niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Morgen de zware uitwedstrijd tegen de nummer 2 op de ranglijst Veendam 18994. Een mooie overwinning voor JO15-2 tegen SJO AVC/Tzummarum. Het werd 4-0 en daarmee is JO15-2 de trotse koploper in de 2e fase. Morgen de topper tegen ONS. JO15-3 moest naar Hindeloopen en wil deze wedstrijd zo snel mogelijk weer vergeten. De uitslag (2-1 verlies) was van ondergeschikt belang. Snel door naar de volgende sportieve wedstrijd voor deze enthousiaste groep. 


JO13

Al vroeg in Dokkum werd er door JO13-1 met 4-1 verloren van Be Quick D. JO13-2 heeft de smaak te pakken. Na een zware 1e fase tonen de jongens in de 2e fase veerkracht en doorzettingsvermogen. De tweede wedstrijd op rij werd gewonnen. Dit keer met 3-0 van Blauw Wit. Samen met Beetgum en Deinum aan kop nu. 


JO12

De wedstrijd voor JO12-1 was geen echte wedstrijd. Zeerobben bleek veel te sterk voor Deinum en won met dubbele cijfers. JO12-2 verloor de thuiswedstrijd tegen Arum/Stormvogels met 1-5. 


JO11

In de hoofdklasse is het hard werken voor JO11-1 maar dat is niet erg en maakt je alleen maar beter. Zowel vorige weel als deze week nipt verlies. Dit keer van Frisia maar de progressie is zichtbaar. JO11-2 won de thuiswedstrijd tegen L. Zwaluwen met 6-1. 

 

Komende zaterdag

Met 13 thuiswedstrijden en de landencompetitie bij de Waddenrobkes is het zaterdag weer een drukke dag op het Oostersportpark. Ook zal er weer een beroep moeten worden gedaan op begrip bij een ieder als het gaat om het gebruik van de kleedaccommodatie. Het is nog steeds behelpen. Dat doet niets af aan het prachtige programma wat klaar staat dat wederom de zaterdag de mooiste dag van de week maakt. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Eerst vriendje – vriendinnetje zwemtraining van de Vikings een groot succes

09-11-2022

HARLINGEN - Op maandag 7 november was er een zwemtraining waarbij je een vriendje of vriendinnetje mee mocht nemen.

HMHC Nieuws

09-11-2022

HARLINGEN - Komend weekend wordt er zaterdag weer volop gehockeyd door de jeugd van HMHC aan de Westerzeedijk.

Razende Roeland valt stil

09-11-2022

HARLINGEN - Deze donderdag is er helaas geen live uitzending van Razende Roeland.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber