Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugd mix team TV Ready overtuigend Kampioen!

30-05-2018

HARLINGEN - Afgelopen zondag trad het jeugdteam van tv Ready voor de laatste competitiewedstrijd aan tegen het team van Goutum.

Jeugd mix team TV Ready overtuigend Kampioen! Jelke de Jong, Joël de Jong,Antal Kuipers, Alicia Vonk en Carmen Polman.

De voorlaatste wedstrijd was de basis gelegd voor het kampioenschap door in een rechtstreeks treffen naaste concurrent Lauswolt met 5-1 te verslaan.

 

In deze laatste wedstrijd moest de titel definitief worden binnen gehaald. Op het warme en zonovergoten Cleem Heeger tenniscourt begon de jeugd om 10.30 uur.

Alle speelsters en speler waren aanwezig echter Joel speelde niet uit voorzorg in verband met een blessure. Tekenend voor de teamspirit is wel dat Joel de hele dag aanwezig was om als een non-playing captain zijn teamgenoten bij te staan. Er werd begonnen op drie banen met de dames enkel partijen en het herendubbel. Harlingen kwam al snel op voorsprong doordat het al seizoenen lang ongeslagen dubbel van Antal en Jelke ook dit keer hun tegenstanders helemaal dol speelden met hun slimme, tactische spel.

 

Bij de dames enkel was er duidelijk meer strijd. Carmen heeft de opgaande lijn te pakken en begint steeds slimmer te spelen en het spel van haar opponent te lezen. Ze wist haar partij in 2 sets naar zich toe te trekken.   In de tweede dames enkel partij had Alicia duidelijk moeite met de hoog opstuitende topspinballen van haar tegenstandster. Alicia probeerde het spel te ontregelen maar moest helaas in twee sets het hoofd buigen. Tussenstand 2-1 voor tv Ready.

 

Daarna werd er wederom op drie banen gestart met het damesdubbel en de 2 heren enkel partijen. Het wordt een eentonig verhaal maar Jelke liet wederom zijn tegenstander alle hoeken van de baan zien. Hij heeft al menig keer zijn tegenstander tot wanhoop gedreven met zijn uitgekiende en uiterst effectieve spel. Het verbaasde het in groten getale opgekomen publiek dan ook niet dat ook deze keer Jelke met 6-0 6-0 winst van de baan stapte. Antal had iets meer tegenstand. Er werden mooie rally’s gespeeld en op de beslissende momenten was het vaak Antal die met een strakke winner de game naar zich toe trok. De eerste set pakte hij met 6-4 en in de tweede set was het verzet van zijn tegenstander gebroken: 6-0.

 

 

Bij het damesdubbel lieten Alicia en Carmen zien dat ze een goed ingespeeld dubbel vormen. Ze speelden slim. In de rally vertragen als dat nodig was maar af en toe ook verwoestend uithalen. Een prima partij tennis die ze in twee sets naar zich toetrokken. Eindstand 5-1 en dus overtuigend kampioen. De titel werd uitbundig gevierd. Na afloop was er een barbecue en nadat de tegenstanders op een broodje hamburger waren getrakteerd werd het feestje met de spelers en speelsters en de ouders van tv Ready voortgezet.

 

Dit alles onder hartverwarmende en enthousiaste leiding van gastvrouw Meintje. De eigen teams en uiteraard ook de gasten worden steevast warm onthaald met hapjes en drankjes. Voor veel bezoekende teams is het dan ook een feest om op ons knusse tennispark te mogen spelen. Na de barbecue vierden de 5 teamleden het kampioenschap op geheel eigen wijze met een uitgebreid waterballet. Het mix team kan terugkijken op een sportief fantastisch seizoen.

 

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Mis hem niet: dé gezellige Harlinger Feestweek vol cultuur!

30-05-2018

HARLINGEN - De Harlinger Feestweek wordt in 2018 van maandag 4 juni t/m zondag 10 juni door vele organisaties opgezet.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie slotavond 2018

30-05-2018

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie.

Cruiseschip Star Breeze van Windstar Cruises meert aan in Harlingen

30-05-2018

HARLINGEN - Aankomende zondag 3 juni brengt zeecruiseschip de Star Breeze voor de eerste keer een bezoek aan Harlingen.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Dio Jurien Dio Jurien Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns