Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugd- én meisjes overzicht fc Harlingen week 7

22-02-2023

HARLINGEN - Mooi weer, een lekker druk programma en mooie wedstrijden resulteerde in veel gezelligheid op en rond de velden.

Jeugd- én meisjes overzicht fc Harlingen week 7 Fc Harlingen MO13-1 wist op doorzettingsvermogen de tweede helft te winnen.

Een klein overzichtje van wat de teams van fc Harlingen afgelopen weekend hebben gedaan:

 

Fc Harlingen JO7/8

Het wekelijkse trainen bij de allerjongste jeugdleden (JO7/8) werpt zijn vruchten af! Want vanaf 25 maart gaan zij in een geheel nieuw team deelnemen aan de vierde fase van het competitievoetbal. Uiteraard komen we tegen die tijd met meer informatie en is het nog steeds mogelijk om vanaf 5 jaar in te stromen en gratis en vrijblijvend mee te doen.

 

Fc Harlingen JO9

Er vielen veel goals tijdens de wedstrijd Wykels Hallum JO9-1 – fc Harlingen JO9-1 maar de punten werden uiteindelijk keurig verdeeld. Het werd 4-4. fc Harlingen JO9-2 verloor met 1-9 van Beetgum JO9-1.

 

Fc Harlingen MO11-1

Wat waren ze dicht bij het eerste puntje. Toch konden ze het net niet bolwerken tegen Leeuwarder Zwaluwen MO11-1, het werd 2-3.

 

Fc Harlingen JO11-JO12

Na het verlies vorige week was er nu weer winst voor JO11-1. In en tegen Hielpen JO11-1 wist fc Harlingen met 2-3 te winnen. Na 3 uitwedstrijden was er voor fc Harlingen JO12-1 eindelijk weer es een thuiswedstrijd. Het goede samenspel van fc Harlingen resulteerde in een mooie overwinning tegen SJO DFC JO12-2. Het werd 5-0.

 

Druk zetten en lekker voetballen was de missie van fc Harlingen JO12-1. Foto E.c.a

 

Fc Harlingen MO13

In de thuiswedstrijd tegen ONT MO13-1 kwam fc Harlingen MO13-1 op een 0-2 achterstand. Op wilskracht en doorzettingsvermogen wist fc Harlingen de tweede helft te 'winnen’ en met een gelijkspel (2-2) sleepten ze toch nog een puntje binnen. Zaterdag haalt MO13-1 de wedstrijd tegen SJO Feanstars MO13-1 in en deze wedstrijd spelen ze om 11.00 uur in Surhuisterveen.

 

Fc Harlingen JO14-JO15

In de thuiswedstrijd tegen SC Berlikum JO14-1 kwam fc Harlingen JO14-1 al snel op een 2-0 voorsprong. Toch wist Berlikum er in de tweede helft nog een punt uit te slepen door er 2-2 van te maken. Hetzelfde gebeurde er in Drachten. JO15-1 nam het op tegen Drachtster Boys, kwam op een 1-0 achterstand en wist er in de laatste minuut toch nog een gelijkspel (1-1) uit te slepen.

 

 

Jens Visser is voorlopig even uitgeschakeld MAAR hij was er wel bij toen 'zijn' team Ffc Harlingen JO14-1 het afgelopen zaterdag opnam tegen SC Berlikum JO14-1.

 

Een riante voorsprong van 2-0 werd de tweede helft min of meer weggegeven door de Harlingers en zo hielden ze door de 2-2 slechts één puntje over aan deze wedstrijd.

 

Nu eerst voorjaarsvakantie en daarna, 11 maart, op naar SC Franeker.

 

Fc Harlingen MO15

De thuiswedstrijd tegen Terschelling werd helaas afgelast. Zaterdag 11 maart gaat voor MO15-1 de competitie weer verder met een uitwedstrijd tegen SC Bolsward MO15-2.

 

Fc Harlingen MO17

Koploper Joure MO17-2 kwam op bezoek en het werd al snel duidelijk dat zij niet voor niks koplopers zijn. fc Harlingen verloor met 0-4.

 

Fc Harlingen JO17-JO19

Het gaat lekker bij de JO17-1. Met een derde winst op rij voeren ze de ranglijst aan. In Heeg werd SJO O/H/H JO17-1 met 1-2 verslagen. Een zware dobber werd het voor JO19-1 op Ameland. Tegen Geel Wit JO19-1 werd er met 3-1 verloren.

 

Programma fc Harlingen

De vakantie staat voor de deur en omdat de KNVB ervoor heeft gekozen om tijdens de vakanties zo weinig mogelijk competitiewedstrijden in te plannen is er een beperkt programma. Veel jeugdteams gebruiken de komende twee vrije weekenden om te oefenen. En hoewel niet alle oefenwedstrijden hieronder vermeld staan, op de Facebook-, Instagram- en/of Twitter-pagina van fc Harlingen staat meer informatie over alle oefenwedstrijden. Hou het in de gaten en voel je welkom om te komen kijken want ook tijdens de oefenwedstrijden staat de koffie klaar!

 

Zaterdag 25 februari, THUIS:

10.30 uur fc Harlingen JO19-1 – River Diamond (oefenwedstrijd)

 

Zaterdag 25 februari, UIT:

10.00 uur LSC JO15-2 – fc Harlingen JO15-1 (oefenwedstrijd)

11.00 uur SJO Feanstars MO13-1 – fc Harlingen MO13-1 (competitiewedstrijd)

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeerobben getracteerd op topaffiche in de Beker

22-02-2023

HARLINGEN - Na de eclatante bekerzege op vierde divisionist Buitenpost, werd bij Zeerobben reikhalzend uitgekeken naar de loting voor de achtste finales van afgelopen woensdag.

Enthousiasme bij leerlingen na Vestdijk Kom aan Boord

22-02-2023

HARLINGEN - Dinsdag 21 februari hebben zo’n 25 geïnteresseerde leerlingen van RSG Simon Vestdijk kennisgemaakt met de studiemogelijkheden en beroepen in de maritieme sector in het kader van de Kom aan Boord campagne.

De Vijfde Colonne

22-02-2023

HARLINGEN - Wat is ut toch fantastisch dat ur sun clupke as 'De Vijfde Colonne' bij de fc Harlingen bestaat.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen CDA Harlingen CDA Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok TeamFRL TeamFRL Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Wellheat Shop Wellheat Shop Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
CDA Harlingen CDA Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12