Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jan Hoogland winnaar van de Natour vlucht op Venlo

05-09-2021

HARLINGEN - Voor de derde en de op één na laatste Natour wedvlucht op zaterdag 4 september werden vrijdag 68 duiven ingekorfd en naar de losplaats Venlo vervoert.

Het was zaterdag miezerig en bewolkt wat een vroege lossing in de weg stond en er moest gewacht worden tot 14.45 uur voordat de duiven aan hun terugvlucht konden beginnen.

 

De hokken van Jan Hoogland, Erik Alkema en die van Sjoerd en Rutger Zwart waren de laatste weken redelijk op stoom, ze klokten de eerste tien prijsduiven waarvan de winnende duif de 132 van Jan Hoogland was. Die werd om 17. 25 uur geklokt zijn duivin had de 205 km overbrugt met 1279 meter per minuut en ook eervolle eerste plaats in het ACG-samenspel A1 van 696 duiven en tweede van 1239 duiven in de Kuststrook. De 2e prijsduif was de duivin de 076 van Erik Alkema met een 3e plaats in het ACG en 9e in de Kuststrook. De 3e prijsduif de 158 een duivin wederom van Jan Hoogland met een 4e in het ACG en 14e in de Kuststrook evenzo de luxe prijs deze week was voor Jan Hoogland. De 8, 9 en de 10 plaats waren voor het hok van Sjoerd en Rutger Zwart. De vleesprijsjes waren voor Age Zijlstra, Jan Hoogland, Erik Alkema en Henk Schreuder.

 

De uitslag (tussen haakjes aantal ingezette duiven)

Jan Hoogland (10) 1.3.4.7.12.21.34. 

Erik Alkema (10) 2.5.6.13.15.18.22.24.

Sjoerd en Rutger Zwart (9) 8.9.10.17.19.31.

Henk Schreuder (6) 11.14.26.30.

Age Zijlstra (12) 16.25.27.29.33.

Lykle Bokma (7) 20.

Willem & Iris Brusselman (14) 23.28.32.                             

 

Sponsorcompetitie                                                                                                                         

En van de laatste Tour die van de Natour Sponsor vluchten was dit ook de derde vlucht waar Hotel Zeezicht op Vlieland na een week de leiding moest afstaan aan Visser Afvalinzameling, Transport en Recycling, Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688 moest ook de top drie verlaten voor Smit Beheer en Verhuur Vlieland en ook op drie een nieuwe bij de top drie dat is nu Slagerij Remco Wouda op de Spekmarkt.

 

De Stand

1 Visser Afvalinzameling, Transport en Recycling

2 Smit Beheer en Verhuur Vlieland

3 Slagerij Remco Wouda op de Spekmarkt

4 Roxa Duurzaam Advies   

5 Bierma voor al uw bestrating  

6 Harlingenboeit.nl

7 Hotel Zeezicht Vlieland

8 Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688 

9 Harlinger Courant/Flevodruk

10 De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen

11 Copini brillen en Contactlenzen

12 Grafisch Centrum Harlingen

13 Bouwbedrijf Bruinsma BV

14 Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats

15 Nauta’s Schildersbedrijf 

16 Café Tuinzicht in de Nieuwstraat

 

 

Algemeen Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

Onsubtiel viert 100ste uitzending live op Omroep RSH!

05-09-2021

HARLINGEN - Op 19 januari 2016 zonden Harlingers Bas Jilderts en Frank Buikhuizen de allereerste uitzending uit van het jongeren radio programma Onsubtiel, toen nog op Radio Stad Harlingen.

Bark EUROPA zeilt weer naar Antarctica!

05-09-2021

HARLINGEN - In 2022 is ze terug voor de Tall Ships Races Harlingen!

Kom eens kennismaken met de Waterscouts!

05-09-2021

HARLINGEN - Het nieuwe verenigingsseizoen is begonnen.

Reacties

Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Food 80/20 Food 80/20 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats