Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jaaroverzicht fc Harlingen 1

08-07-2022

HARLINGEN - Nu het seizoen achter de rug is, blikken we terug op het seizoen van fc Harlingen 1 dat dit seizoen onder leiding stond van trainer Steffen Hansma zijn assistent Peter Outhuyse en leider Syb Vogel.

Jaaroverzicht fc Harlingen 1 Captain Matheusz IJpe.

Geen slecht begin!

Onder aanvoering van captain Mateusz IJpe startte het team de onderlinge competitie op zondag 26 september 2021 met een thuiswedstrijd tegen Bakkeveen. Helaas wist fc Harlingen hier geen punten te scoren, maar de daaropvolgende vier duels werden niet verloren en dus kende fc Harlingen met tien punten uit vijf wedstrijden een prima start. De meest doelpuntrijke wedstrijd was de thuiswedstrijd tegen Nicator. Elf doelpunten in totaal, waarvan acht voor fc Harlingen, maar omdat Nicator zich terugtrok uit de competitie schoot fc Harlingen hier niets mee op. Uiteindelijk ging fc Harlingen met dertien punten uit acht wedstrijden de winterstop in. Geen slecht begin!

 

Na lange winterstop een bijzondere mijlpaal

Na een extra lange onderbreking werd de competitie uiteindelijk op 13 februari hervat met de uitwedstrijd tegen het Sneker Black Boys. Hierna zou fc Harlingen zes wedstrijden op rij ongeslagen blijven. Sander Zeilmaker behaalde in de thuiswedstrijd tegen De Sweach een bijzondere mijlpaal. Hij maakte hierin zijn 150e doelpunt van zijn rijke carrière en behaalde daarmee zijn zesde ster. De uitwedstrijd tegen ONB werd voor Remko Zandberg een gedenkwaardige. Hij wist hierin met het maken van de 0-3 zijn vijftigste doelpunt voor het vlaggenschip te maken en verdiende hiermee zijn tweede ster.

 

Remko Zandberg en Sander Zeilmaker

 

Doelpunten

In de reguliere onderlinge competitie wist fc Harlingen in totaal 54 keer te scoren. Het trio Sander Zeilmaker, Remko Zandberg en Jasper de Jong was hierin goed voor liefst 43 doelpunten! Remko eindigde met 20 doelpunten in de competitie zelfs op de 3e plaats van de topscorers in de 4e klasse B.

 

Play-offs

Zo eindigde fc Harlingen 1 met 44 punten als vierde in de competitie en plaatste zich hiermee voor de play-offs om promotie. De eerste wedstrijd hierin werd gewonnen van De Blesse. Hierna werd in een tweeluik tegen Wilper Boys beslist wie het volgende seizoen in de 3e klasse uit zou komen. Helaas lukte het niet om deze kans te verzilveren. Ondanks alles mag het team en zijn begeleiding terugkijken op een geweldig seizoen.

 

Voorbereiding nieuwe seizoen

De selectie gaat eerst genieten van een teamuitje naar het prachtige Hamburg. De komende weken en maanden publiceert de KNVB belangrijke informatie, zoals de competitie-indelingen en wedstrijdprogramma’s voor zowel het bekertoernooi als de competitie. Uiteraard zal ook het laatste nieuws op de website www.fc-harlingen.nl gepubliceerd gaan worden. Zowel de staf van de selectie bij fc Harlingen als het bestuur zijn al weken druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Nieuwe spelers worden t.z.t. voorgesteld, nu eerst genieten van een welverdiende vakantie!

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Ingezonden: Dankbaar en trots op burgemeester Ina Sjerps van Harlingen

08-07-2022

HARLINGEN - Ik krijg na afgelopen zaterdag 25 juni 2022 berichten binnen met de vraag waarom ik niet aanwezig was bij de opening van de Witte Anjerperk, in de Harmenspark in Harlingen.

Badge Tall Ships Race Harlingen

08-07-2022

HARLINGEN - Het idee om een badge voor de Tall Ships Race Harlingen te maken, zijn de eerste schetsen en ideeën ontstaan in 2014.

Galerie de Vis: Gineke Zikken – Havens

08-07-2022

HARLINGEN - Met een tentoonstelling van havengezichten van Gineke Zikken haalt Galerie de Vis in Harlingen de zeelucht naar binnen.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wellheat Shop Wellheat Shop Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events