De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Uitnodiging inspraakavond kleinschalig recreatiepark Westerzeedijk

08-04-2021

HARLINGEN - Op donderdagavond 15 april van 17.00 tot 21.00 uur nodigt Zeelenberg Architectuur u uit voor de inspraakavond voor het kleinschalig recreatiepark Westerzeedijk in het Entrepotgebouw.

Waarom een inspraakavond?

Zeelenberg Architectuur werkt aan de ontwikkeling van een kleinschalig recreatiepark met 50 huisjes en een centrale voorziening aan de Westerzeedijk. Hiermee kunnen bezoekers van het Westerzeedijkgebied hun bezoek verlengen door te overnachten in het gebied. De in het landschap ingepaste duurzame woningen worden omgeven met een weide, natuurlijke waterpartijen, wandelpaden en bomen. Via de website van het project: westerzeedijk.zeelenbergarchitectuur.nl kunt u het plan bekijken.

 

Zeelenberg Architectuur wil u als bewoner de mogelijkheid geven om fysiek te reageren op de plannen en ruimte geven voor het stellen van vragen. Ook start in mei het formele bestemmingsplanproces.

 

Hoe kunt u zich aanmelden voor de inspraakavond?

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het verplicht om u vooraf aan te melden voor de inspraakavond. U wordt vervolgens ingedeeld in een tijdsslot van 15 minuten waarin u de mogelijkheid krijgt om 1 op 1 vragen te stellen aan de architecten van Zeelenberg Architectuur. Indien u specifieke vragen heeft aan de gemeente zijn ook medewerkers aanwezig om deze vragen te beantwoorden. Aanmelden kan op het contactformulier onderaan de website van het project.

 

Welke coronamaatregelen zijn van toepassing:

  • U komt alleen of met maximaal 1 andere persoon uit uw huishouden.
  • U krijgt een plaats toegewezen.
  • In het Entrepotgebouw bent u verplicht om een mondkapje te dragen. Alleen op de toegewezen plaats is toegestaan om uw mondkapje af te doen.

 

Mocht u vragen hebben over het recreatiepark, maar liever niet fysiek afspreken. Dan biedt Zeelenberg Architectuur de mogelijkheid om digitaal uw vragen te stellen. Geef in uw aanmeldingsmail aan dat u voorkeur heeft voor een digitaal overleg.

 

Recreatiepark Westerzeedijk

In 2019 heeft gemeente Harlingen Zeelenberg uitgekozen voor de ontwikkeling van een kleinschalig recreatiepark met 50 huisjes en een centrale voorziening aan de Westerzeedijk. De in het landschap ingepaste duurzame woningen worden omgeven met een weide, natuurlijke waterpartijen, wandelpaden en bomen.

Algemeen Bedrijfsleven Gemeente Natuur & Milieu Sport & Recreatie

Meer nieuws

Eilandparkeren in Harlingen: makkelijker, veiliger en leuker!

08-04-2021

HARLINGEN - Sinds 1 januari 2021 is de gemeente Harlingen exploitant van de langparkeerterreinen aan de Harlingerstraatweg, het parkeerterrein aan de Westerzeedijk en de parkeergarage op de Waddenpromenade.

Nieuw leven op Simon Vestdijk

08-04-2021

HARLINGEN - Hoewel de winterse neerslag buiten anders doet vermoeden, kondigt ook bij Simon Vestdijk het nieuwe seizoen zich aan!

Heel Harlingen Vlagt op 17 april!

08-04-2021

HARLINGEN - Vorig jaar werden de meeste activiteiten rond de viering van 75 jaar vrijheid afgeblazen, vanwege corona.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Food 80/20 Food 80/20 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Omdraai De Omdraai Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Greenart Production Greenart Production Broodje Nuchter Broodje Nuchter Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Food 80/20 Food 80/20 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock