Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Ik roei dus ik groei

06-02-2018

HARLINGEN - Okke Hel is door Jumbo Olaf Hermus uitgenodigd om deel te nemen aan de spaaractie van de Jumbo.

Vanaf maandag 5 februari krijgen alle klanten bij elke besteding van 10 euro een voucher met daarop een unieke streepjescode. Deze voucher, ter waarde van 1 punt, is eenmalig te doneren aan Okke Hel. Deze actie loopt tot en met zondag 1 april 2018.

 

Okke Hel, opgericht in 1990, is een sloeproeivereniging met zeven sloepen. In Harlingen is bij de meeste inwoners wel de Harlingen-Terschelling race bekend, waar wij ook ieder jaar aan deelnemen. Maar dat is maar één wedstrijd, wij roeien wedstrijden door heel Nederland. Van Friesland tot aan Zeeland zijn onze sloepen en roeiers te vinden gedurende het seizoen. In 2015 zijn wij als eerste vereniging in Nederland begonnen met jeugd roeien. 

 

Okke Hel gaat het bij elkaar gespaarde geld gebruiken om de jeugd nog betere faciliteiten te bieden. Denk hierbij vooral aan materiaal maar ook aan begeleiding op het gebied van voeding. Dit jaar komt er een speciale competitie in Nederland waar wij met onze jeugd aan gaan deelnemen. De opzet zal zijn dat er drie wedstrijden gaan komen waaraan wij gaan deelnemen. Deze wedstrijden zullen plaats gaan vinden verspreid door Nederland. Wij hopen dat we aan het eind van het seizoen kunnen melden dat onze jeugd de eerste Nederlandse kampioen is geworden. Om te zorgen dat onze jeugdleden optimaal aan de start verschijnen hebben wij uw steun nodig.

 

Aanstaande zaterdag is het dan zover. Als eerste vereniging krijgt Okke Hel de mogelijkheid van Jumbo Olaf Hermus om te laten zien wie en wat wij zijn. Wij zullen zaterdag vanaf 0830hr op de parkeerplaats staan om u alles over onze mooie sport uit te leggen. Iedereen is welkom, jong en oud, om deze dag een tweetal sloepen te bezichtigen en als u het leuk vindt op de foto te gaan in een van onze sloepen. Alles is mogelijk en niks is te gek.

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

Casco Montage/VVH pakt mooie overwinning op Lycurgus 2

06-02-2018

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag stond voor VVH de thuiswedstrijd tegen de reserves van eredivisionist Abiant/Lycurgus op het programma.

Reacties

Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 Almamater Almamater Hema Harlingen Hema Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei