Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hulpgoederen voor Oekraïne

12-03-2022

HARLINGEN - De afdeling Harlingen van de KNV EHBO had een aantal dozen en tassen met verbandmiddelen voor verzending naar Oekraïne ingepakt en wilde die naar Polen laten brengen.

Hulpgoederen voor Oekraïne De inhoud van één van de EHBO dozen.

Maar er was geen inzamelpunt meer in Harlingen. Via een contact werd het bedrijf B&B, Meubel en Witgoed import van Willem Brouwer uit Leeuwarden gevonden die vrijdag 11 maart nog een rit naar Polen zou ondernemen.

 

Hoe kwam de EHBO Harlingen in Leeuwarden terecht? Anita van Dalen inwoonster van Leeuwarden had, na een verzoek om kruiken van de organisatie die hulpgoederen verzameld, een groepsapp uitgestuurd en Timothy, werkzaam bij Kwik-Fit, las die app en bracht de EHBO-spullen bij B&B Delivery onder de aandacht. De voorzitter van de knv EHBO-vereniging Harlingen was toevallig in de Kwik-Fit garage en in zijn auto waren de 11 colli's verband materiaal nog aanwezig. Zo kan het dus gaan en kwam het allemaal perfect in orde. De B&B vrachtauto is volgeladen met voedsel, kruiken, verzorgingsmiddelen en dus ook verbandmateriaal naar Polen vertrokken.

 

Het EHBO-materiaal bestaat uit o.a. een groot aantal reddingsdekens en poncho’s, gaasjes, zwachtels, pleisters, druk en snelverbanden, ijzerwaren zoals verband scharen en pincetten, veiligheidsspelden, mitella's en hulp sets bij brandwonden. Een deel van het materiaal had de vereniging van het bedrijf DIAC Medical gekregen en dit materiaal is één op een doorgezet naar de hulpverlening in Oekraïne. 

 

De chauffeur van B&B op de laadklep van de vrachtauto, met daarop een deel van de goederen. De dozen en tassen nog in de auto van een van de EHBO-bestuursleden in Harlingen.

 

Zorg & Welzijn

Meer nieuws

The Shamrock zaalvoetbal competitie 11-03-2022

12-03-2022

HARLINGEN - Drie wedstrijden A-Poule en één in de B-Poule.

VVD-Harlingen stimuleert alledaags contact bij de Batting door middel van de vijfde Zwaaisteen

12-03-2022

HARLINGEN - Afgelopen dinsdagochtend was de VVD Harlingen te gast bij de Batting.

Paul Schoute: Harlingen staat voor nieuwe, grote uitdagingen!

12-03-2022

HARLINGEN - Zeker nu er recent opnieuw een oorlog is uitgebroken in Europa, in de Oekraïne.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten
Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events