HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks: voor een groene en sociale gemeente. Het is tijd voor verandering. Voor nu en later.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hosanna: dansen in de Virtual Competition

22-03-2021

HARLINGEN - Geen bomvolle sportzalen, geen collega’s, geen juryleden, geen gejuich van de tribunes en alleen applaus van de eigen instructie.

Het is even de realiteit voor de Sky Winterguards en Juniors van Hosanna. Meedoen aan de eerste Virtual Competition van Color Guard Nederland betekent met zware beperkingen een show op film zetten. Ondanks alle Coronamaatregelen lukte het twee mooie shows in te zenden ter beoordeling van een jury op grote afstand.

    

Met frisdrank en chips op schoot voor de liveuitzending van CGN, want ‘It’s party time’ volgens de Sky Juniors van Hosanna. In de Junior Class streden afgelopen zondag twee teams om de winst: Sky Junior en Jong Dynamix uit Zevenhuizen. De jury beoordeelde de show van de Harlinger dansers met 62,76 punten en daarmee werden ze tweede. Jong Dynamix deed het met 67,63 punten net iets beter. In de Regional A Class was maar één deelnemer: Sky Winterguard. De show ‘Surviving the Impossible’ waardeerde de jury met 68,60 punten. Gezien de omstandigheden kunnen we trots zijn op de scores van onze dames en vooral het meedoen is in deze rare tijden ontzettend belangrijk.

 

Dat veel colorguard- en muziekverenigingen het moeilijk hebben bleek zondag dus wel uit de hele kleine hoeveelheid inzendingen uit het binnen- en buitenland. Voeg daarbij de verschillende omstandigheden waarin alle shows op 16 maart zijn opgenomen en ingezonden, buiten of binnen en onder wisselende weersomstandigheden, en je kunt eigenlijk niet meer spreken van een echte competitie. De beleving is misschien minder, maar het enthousiasme en doorzettingsvermogen van de deelnemers absoluut niet. Laat het inspirerend werken voor andere teams, zodat ze de volgende keer ook meedoen. Bovendien kun je met een juryrapport weer verder bouwen. CGN verklaart in ieder geval onder de indruk te zijn van de doorzetters. De dames van Sky Winterguard beelden het uit in hun show; ‘Surviving the Impossible; het onmogelijke overleven’. Volhouden en positief blijven allemaal!

 

Algemeen Muziek Sport & Recreatie

Meer nieuws

Breng je een bezoek aan de Wadden?

22-03-2021

HARLINGEN - Houd je dan wel aan de maatregelen.

100 jaar voetbal in Harlingen

22-03-2021

HARLINGEN - 60 jaar geleden was de titel in de Harlinger Courant: “Robur is inderdaad al bijna 40 jaar”.

Zaterdag 20 maart bij Zeerobben

22-03-2021

HARLINGEN - Na een vrij weekend vorige week in verband met de storm en regen, was er deze zaterdag wel weer volop voetbal voor de jeugdteams van Zeerobben.

Reacties