Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hoe kleed je het huis een beetje aan? Zo doe je dat

08-07-2022

HARLINGEN - Het inrichten van een huis is natuurlijk een hele leuke bezigheid, alleen kan op een gegeven moment de inspiratie een beetje op zijn.

Op zo’n moment is het fijn wanneer je deze inspiratie ergens kunt opdoen. Of wanneer je gewoon opzoek bent naar leuke ideeën die je kunt toepassen in het huis, Is een extra bron van inspiratie geen overbodige luxe. Daarom gaan we in deze blog een paar tips geven voor het inrichten van het huis.

 

Een vloerkleed 

Een vloerkleed is niet alleen een sfeervolle toevoeging aan het huis, een vloerkleed biedt ook comfort. Wanneer je bijvoorbeeld een vloerkleed in de woonkamer hebt liggen, kun je op de bank zitten terwijl je voeten warm gehouden worden door een zacht vloerkleed. Zo hoef je ook geen schoenen aan te houden om de voeten warm te houden. Maar welk vloerkleed past nu het beste in het huis? Er zijn meerdere soorten vloerkleden, je hebt bijvoorbeeld een rond vloerkleed, een rechthoekig vloerkleed en een vloerkleed loper. Het ronde vloerkleed en het rechthoekige vloerkleed kunnen gebruikt worden in de slaapkamer, de woonkamer of de eetkamer. De vloerkleed loper is bedoeld om in een gang neer te leggen. Om het juiste vloerkleed te kunnen vinden kun je een kijkje nemen bij een Floorpassion vloerkledenwinkel.

 

Een kleurrijk huis

Een huis maak je pas echt een thuis wanneer je met een fijn gevoel naar binnen stapt, een kleurrijk huis kan hier heel goed bij helpen. Wanneer je huis de standaard kleuren heeft, begint het op ten duur ook eentonig te worden. Daarom kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om planten door het huis heen te zetten, deze zorgen voor een beetje groen in het huis en ook voor een beetje leven. Een levendig huis is tenslotte een fijn thuis.

 

Naast het neerzetten van planten kun je ook meubels uitzoeken die wat kleurrijker zijn dan standaard, bijvoorbeeld een mooie donkere houten salontafel en een donkergroene bank. Of je kunt voor donkerblauwe stoelen kiezen om meer kleur toe te voegen.

 

Een speelse indeling 

Tot slot is het belangrijk om de inrichting van het huis een beetje speels te houden, wanneer alles strak en recht staat creëer je hier een hele statische sfeer mee. Wanneer de meubels wat speelser geplaatst worden, neemt dit een meer levendige sfeer met zich mee. Een huis moet ook de uitstraling hebben dat er een beetje in geleefd wordt, aangezien een huis hiervoor bedoeld is. 

Bedrijfsleven

Meer nieuws

Ingezonden: Dankbaar en trots op burgemeester Ina Sjerps van Harlingen

08-07-2022

HARLINGEN - Ik krijg na afgelopen zaterdag 25 juni 2022 berichten binnen met de vraag waarom ik niet aanwezig was bij de opening van de Witte Anjerperk, in de Harmenspark in Harlingen.

Badge Tall Ships Race Harlingen

08-07-2022

HARLINGEN - Het idee om een badge voor de Tall Ships Race Harlingen te maken, zijn de eerste schetsen en ideeën ontstaan in 2014.

Galerie de Vis: Gineke Zikken – Havens

08-07-2022

HARLINGEN - Met een tentoonstelling van havengezichten van Gineke Zikken haalt Galerie de Vis in Harlingen de zeelucht naar binnen.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber