RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hoe gaat het in Corona tijd met hoofdtrainer Peter Outhuijse?

27-11-2020

HARLINGEN - Bij de jeugdleden wordt er nog volop gevoetbald maar hoe zit dat bij de senioren bij fc Harlingen?

Hoe gaat het in Corona tijd met hoofdtrainer Peter Outhuijse? Archief foto fc Harlingen VR1 (2020-2021) Foto: E.c.A.

Zien zij het nog wel goedkomen wat voetbal betreft? We spraken met hoofdtrainer van de Vrouwen 1 bij fc Harlingen; Peter Outhuijse.

 

Het gaat goed met Peter en zelf heeft hij gelukkig weinig last van het hele Corona gebeuren. Overdag is hij gewoon aan het werk en op de avonden van de training? Ja dan is het balen want Peter vindt het ontzettend jammer dat er niet meer getraind kan worden maar het is niet anders.

 

Enthousiast jong team

Peter Outhuijse werd eind mei geïntroduceerd als nieuwe hoofdtrainer bij de Vrouwen 1 van fc Harlingen en met de assistentie van Roy Dijkstra vormt Peter een nieuw trainersduo voor de vrouwen. Door het hele Corona gebeuren heeft Peter nog niet heel veel kunnen doen. “We hebben een nieuw jong team en het begon net een beetje te lopen”, laat Peter weten. “Begin september hebben we met het hele team nog een teambuilding uitje gehad namelijk op een supboard door de singels suppen. Superleuk natuurlijk! En iedereen was ook zo enthousiast om weer te starten dus daarom is het ook zo jammer dat het nu allemaal stilligt”.

 

Peter baalt elke keer weer wanneer de regels wéér aangescherpt worden. Mocht er na een lange zomer eindelijk weer getraind worden met de groep, een paar weken later was dat ook alweer voorbij. Daarna mocht er alleen nog maar in groepjes van 4 getraind worden en daar was het team dan ook net mee bezig toen de regels wederom aangescherpt werden. “Voetbal is een teamsport en om in groepjes van 2 te trainen, dat is niet te doen. Onze plannen met het team was vooral om op deze voet door te gaan. We zijn ervan overtuigd dat we het seizoen met een goed gevoel gaan afsluiten. Maar ja, we moeten gewoon rustig blijven en zorgen dat we ons zoveel mogelijk aan de regels houden en hopen dat het snel over is”, laat Peter weten.

 

Hoe nu verder?

Gelukkig zijn de regels sinds vorige week weer ietwat versoepeld en heeft het team de trainingen weer opgepakt. Vanaf nu wordt er 1 keer in de week in groepjes van 4 getraind en eigenlijk hoopt iedereen dat dit het begin is van meer versoepelingen zodat er binnenkort weer “normaal” getraind kan worden met in het vooruitzicht om in januari weer te (her)starten met de competitie.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harlingen Straalt!

27-11-2020

HARLNGEN - Oproep om huizen en straten te versieren!

Black Friday weekend bij Rona

27-11-2020

HARLINGEN - Het is niet alléén vrijdag, maar een heel weekend lang Black Friday bij Rona!

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 48 - 2020

27-11-2020

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 23 t/m 27 november 2020.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Food 80/20 Food 80/20 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Omdraai De Omdraai Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Food 80/20 Food 80/20