De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hoe gaat het in Corona tijd met hoofdtrainer Peter Outhuijse?

27-11-2020

HARLINGEN - Bij de jeugdleden wordt er nog volop gevoetbald maar hoe zit dat bij de senioren bij fc Harlingen?

Hoe gaat het in Corona tijd met hoofdtrainer Peter Outhuijse? Archief foto fc Harlingen VR1 (2020-2021) Foto: E.c.A.

Zien zij het nog wel goedkomen wat voetbal betreft? We spraken met hoofdtrainer van de Vrouwen 1 bij fc Harlingen; Peter Outhuijse.

 

Het gaat goed met Peter en zelf heeft hij gelukkig weinig last van het hele Corona gebeuren. Overdag is hij gewoon aan het werk en op de avonden van de training? Ja dan is het balen want Peter vindt het ontzettend jammer dat er niet meer getraind kan worden maar het is niet anders.

 

Enthousiast jong team

Peter Outhuijse werd eind mei geïntroduceerd als nieuwe hoofdtrainer bij de Vrouwen 1 van fc Harlingen en met de assistentie van Roy Dijkstra vormt Peter een nieuw trainersduo voor de vrouwen. Door het hele Corona gebeuren heeft Peter nog niet heel veel kunnen doen. “We hebben een nieuw jong team en het begon net een beetje te lopen”, laat Peter weten. “Begin september hebben we met het hele team nog een teambuilding uitje gehad namelijk op een supboard door de singels suppen. Superleuk natuurlijk! En iedereen was ook zo enthousiast om weer te starten dus daarom is het ook zo jammer dat het nu allemaal stilligt”.

 

Peter baalt elke keer weer wanneer de regels wéér aangescherpt worden. Mocht er na een lange zomer eindelijk weer getraind worden met de groep, een paar weken later was dat ook alweer voorbij. Daarna mocht er alleen nog maar in groepjes van 4 getraind worden en daar was het team dan ook net mee bezig toen de regels wederom aangescherpt werden. “Voetbal is een teamsport en om in groepjes van 2 te trainen, dat is niet te doen. Onze plannen met het team was vooral om op deze voet door te gaan. We zijn ervan overtuigd dat we het seizoen met een goed gevoel gaan afsluiten. Maar ja, we moeten gewoon rustig blijven en zorgen dat we ons zoveel mogelijk aan de regels houden en hopen dat het snel over is”, laat Peter weten.

 

Hoe nu verder?

Gelukkig zijn de regels sinds vorige week weer ietwat versoepeld en heeft het team de trainingen weer opgepakt. Vanaf nu wordt er 1 keer in de week in groepjes van 4 getraind en eigenlijk hoopt iedereen dat dit het begin is van meer versoepelingen zodat er binnenkort weer “normaal” getraind kan worden met in het vooruitzicht om in januari weer te (her)starten met de competitie.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harlingen Straalt!

27-11-2020

HARLNGEN - Oproep om huizen en straten te versieren!

Black Friday weekend bij Rona

27-11-2020

HARLINGEN - Het is niet alléén vrijdag, maar een heel weekend lang Black Friday bij Rona!

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 48 - 2020

27-11-2020

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 23 t/m 27 november 2020.

Reacties

Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Omdraai De Omdraai Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Food 80/20 Food 80/20
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats De Omdraai De Omdraai De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Food 80/20 Food 80/20 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten