RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hockeynieuws van HMHC: voorbereiding komend seizoen in volle gang

20-05-2021

HARLINGEN - Na een wat rustiger periode in de meivakantie wordt er weer volop gehockeyd aan de Westerzeedijk.

Van de jongste Funkeys tot de senioren, alle teams staan weer op het veld. Hoewel de nieuwste versoepelingen van de overheid weinig nieuws opleverden, kunnen nu alle senioren gewoon weer trainen. Al gelden voor de groepen van 27 jaar en ouder nog wel dat ze 1,5 meter afstand moeten houden.

 

Verder nog geen nieuws over meer ruimte voor wedstrijden of even kijken bij spelende kinderen. HMHC hoopt voor de zomer nog wel op wat meer ruimte, maar het blijft afwachten. Heel voorzichtig wordt er gedacht aan een Hockeykamp en een Familieweekend als afsluiting van dit bijzondere seizoen. Intussen zijn de voorbereidingen voor komend seizoen in volle gang en wordt hard gewerkt aan de indelingen van de teams.

 

Veel plezier bij de Funkeys

Iedere week spat het plezier er weer af als de jongste hockeyers van 4 en 5 jaar op het veld staan. Jongens en meisjes die samen sporten en de basis van hockey leren. Op vrijdagmiddag om 16.00 uur staan ze op het veld. Meedoen mag altijd, de groep groeit iedere week verder. Gewoon even aanmelden via de site van HMHC.

 

Brainstormavond op 17 juni

In de voorbereiding op komend seizoen vindt er op donderdag 17 juni a.s. een brainstormavond plaats voor alle ouders en leden van HMHC. Onderwerpen: activiteiten, vrijwilligers, sponsoring en van het komend seizoen samen een groot succes maken. Het programma volgt nog, maar de datum kan alvast genoteerd. Alle ouders en leden zijn welkom, samen zijn we HMHC!

 

Gratis hockey groot succes

In de hele stad en op scholen hangen de posters en op social media is het regelmatig te lezen: tot de zomervakantie kan iedereen gratis meehockeyen bij HMHC. En de oproep heeft tot veel enthousiasme geleid. Dat geldt voor alle leeftijden, van jong tot oud. Heb je bijvoorbeeld meegedaan met Schoolhockey en wil je het vaker proberen, kom dan gewoon langs! Er is ruimte in alle leeftijdsgroepen. Je kunt ook gewoon meekomen met een vriendje, vriendinnetje of kennis. Wel even aanmelden vooraf via de site van HMHC.

 

Ook komende weken Schoolhockey

Voor de meivakantie is er al volop gehockeyd door alle basisscholen in Harlingen. Tot de zomervakantie krijgt dit een vervolg. De trainers van HMHC verzorgen weer clinics op verschillende basisscholen. Zo zorgen we met elkaar voor sport en beweging bij kinderen, juist in deze tijd van toch nog steeds veel thuiszitten van groot belang voor onze gezondheid.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Uitnodiging afscheid burgemeester Roel Sluiter

20-05-2021

HARLINGEN - Op woensdag 26 mei neemt burgemeester Roel Sluiter afscheid van de inwoners, verenigingen, bedrijven, organisaties, etc. uit de gemeente Harlingen.

Radiolichtschip rondt project af dankzij subsidie

20-05-2021

HARLINGEN - In 2020 heeft de stichting Vrienden van het Lichtschip een subsidie ontvangen van de Provincie Fryslân in het kader van het "Iepen Mienskipfûns".

De meiden van Zeerobben naar Heerenveen

20-05-2021

HARLINGEN - Het Abe Lenstra stadion krijgt na dit seizoen een nieuw veld.

Reacties

Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Omdraai De Omdraai Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Omdraai De Omdraai BENG Evenementen BENG Evenementen