De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hockeynieuws van HMHC: Volop hockey, maatregelen blijven gelden

19-03-2021

HARLINGEN - Alle teams van HMHC kunnen intussen weer het veld op.

Hockeynieuws van HMHC: Volop hockey, maatregelen blijven gelden De Funkey groep.

De jeugd heeft de hele winter buiten doorgetraind. De Dames en Heren teams zijn sinds twee weken weer lekker aan het sporten. En ook de Veteranen en Trimhockeyteams (maandag en vrijdag) gaan weer het veld op. We zien echter ook dat we nog niet van covid-19 af zijn en dat we rekening moeten blijven houden met alle maatregelen. Zowel tijdens de trainingen als in de weekenden, wanneer er onderlinge wedstrijden worden gespeeld.

 

Samengevat gelden met ingang van 16 maart voor de buitensport de volgende regels:

  • (Jongste) jeugdteams mogen zonder beperkingen trainen en intern binnen de vereniging onderlinge wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen.
  • Jongeren en jongvolwassenen t/m 26 jaar mogen in teamverband trainen en binnen de vereniging onderling wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen.
  • Senioren van 27 jaar en ouder mogen in groepjes van maximaal vier personen en met anderhalve meter afstand trainen. Zij mogen geen onderlinge wedstrijden of competitie spelen.

 

COVID-maatregelen blijven van toepassing

Intussen zijn alle maatregelen welbekend, maar het is van belang dat iedereen zich er wel aan blijft houden. Dus: kom niet sporten als je niet fit bent, was regelmatig je handen, houd 1,5 meter afstand (senioren van 27 jaar en ouder), gebruik de gescheiden in- en uitgang, na de training of wedstrijd direct naar huis, geen toegang voor ouders en de kantine is gesloten. Uiteraard vragen we bij de jeugd de ouders om dit met hen te bespreken en zo nodig je kind tijdelijk niet te laten sporten.

 

Onderlinge wedstrijden

De komende weken zijn er iedere zaterdag en zondag onderlinge wedstrijden aan de Westerzeedijk. Op zaterdag speelt de jeugd, van Funkey en F-jeugd tot A-junioren. Op zondag spelen de Dames en de Heren. Houdt de website en de social media van HMHC en de app groepen per team in de gaten voor de exacte tijden van jouw team!

 

 

 

Vrijdag Funkey hockey voor 4- en 5-jarigen

Iedere vrijdag om 16.00 uur stroomt het veld van HMHC vol met de allerjongste hockeyers. Het is de Funkey groep van 4- en 5-jarigen die vol enthousiasme samen speelt en sport op het veld. Goed voor de motorische ontwikkeling en zo leren ze spelenderwijs de basis van hockey. Ook iets voor jouw zoon of dochter? Jullie zijn van harte welkom! Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

 

Start to hockey!

Wat ga jij doen als we straks na de lockdown weer gewoon mogen sporten? Na het vele binnen zitten en thuiswerken ben je op maandagavond en vrijdagavond van harte welkom om kennis te maken met hockey en om lekker buiten te sporten. In de twee trimhockey groepen van HMHC (maandagavond een gemengde groep en vrijdagavond een damesgroep) is ruimte om te beginnen met hockeyen. Onder het motto Start to hockey! kun je in een aantal weken de basis onder de knie krijgen en ontdekken of de sport bij je past. Interesse of meer weten? Je kunt terecht bij Erik Kappert via 06 – 44 07 87 18 of stuur een berichtje aan TC@Harlingermhc.nl.

 

Jeugdfonds Sport en Cultuur: sport voor iedereen

Je gunt het ieder kind: lekker sporten met vrienden en vriendinnen. Maar niet in alle gezinnen zijn de financiële middelen aanwezig om dat mogelijk te maken. Hockey is voor 4- en 5-jarigen kosteloos om alle drempels weg te nemen. Voor oudere kinderen die willen hockeyen kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen. Zij betalen de contributie en de benodigdheden zoals kleding, stick en schoenen. Een prima idee, waar HMHC ook nu al aan meewerkt. Op https://jeugdfondssportencultuur.nl/hockey/ vind je alle informatie om je hiervoor aan te melden.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Eerste en één van de grootste biomassacentrales naar Harlingen

19-03-2021

HARLINGEN - Het bedrijf Sustainable Fuel Plant wil in Harlingen een van de grootste biomassacentrales van Nederland voor de productie van bioLNG bouwen.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 11 - 2021

19-03-2021

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 15 t/m 19 maart 2021.

Spoorstraat afgesloten vanwege aanleg fietspaden

19-03-2021

HARLINGEN - Vanaf maandag 22 maart is de Spoorstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer.

BENG Evenementen BENG Evenementen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Omdraai De Omdraai Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen
HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Omdraai De Omdraai Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock