RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hockeynieuws van HMHC: Volop hockey, maatregelen blijven gelden

19-03-2021

HARLINGEN - Alle teams van HMHC kunnen intussen weer het veld op.

Hockeynieuws van HMHC: Volop hockey, maatregelen blijven gelden De Funkey groep.

De jeugd heeft de hele winter buiten doorgetraind. De Dames en Heren teams zijn sinds twee weken weer lekker aan het sporten. En ook de Veteranen en Trimhockeyteams (maandag en vrijdag) gaan weer het veld op. We zien echter ook dat we nog niet van covid-19 af zijn en dat we rekening moeten blijven houden met alle maatregelen. Zowel tijdens de trainingen als in de weekenden, wanneer er onderlinge wedstrijden worden gespeeld.

 

Samengevat gelden met ingang van 16 maart voor de buitensport de volgende regels:

  • (Jongste) jeugdteams mogen zonder beperkingen trainen en intern binnen de vereniging onderlinge wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen.
  • Jongeren en jongvolwassenen t/m 26 jaar mogen in teamverband trainen en binnen de vereniging onderling wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen.
  • Senioren van 27 jaar en ouder mogen in groepjes van maximaal vier personen en met anderhalve meter afstand trainen. Zij mogen geen onderlinge wedstrijden of competitie spelen.

 

COVID-maatregelen blijven van toepassing

Intussen zijn alle maatregelen welbekend, maar het is van belang dat iedereen zich er wel aan blijft houden. Dus: kom niet sporten als je niet fit bent, was regelmatig je handen, houd 1,5 meter afstand (senioren van 27 jaar en ouder), gebruik de gescheiden in- en uitgang, na de training of wedstrijd direct naar huis, geen toegang voor ouders en de kantine is gesloten. Uiteraard vragen we bij de jeugd de ouders om dit met hen te bespreken en zo nodig je kind tijdelijk niet te laten sporten.

 

Onderlinge wedstrijden

De komende weken zijn er iedere zaterdag en zondag onderlinge wedstrijden aan de Westerzeedijk. Op zaterdag speelt de jeugd, van Funkey en F-jeugd tot A-junioren. Op zondag spelen de Dames en de Heren. Houdt de website en de social media van HMHC en de app groepen per team in de gaten voor de exacte tijden van jouw team!

 

 

 

Vrijdag Funkey hockey voor 4- en 5-jarigen

Iedere vrijdag om 16.00 uur stroomt het veld van HMHC vol met de allerjongste hockeyers. Het is de Funkey groep van 4- en 5-jarigen die vol enthousiasme samen speelt en sport op het veld. Goed voor de motorische ontwikkeling en zo leren ze spelenderwijs de basis van hockey. Ook iets voor jouw zoon of dochter? Jullie zijn van harte welkom! Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

 

Start to hockey!

Wat ga jij doen als we straks na de lockdown weer gewoon mogen sporten? Na het vele binnen zitten en thuiswerken ben je op maandagavond en vrijdagavond van harte welkom om kennis te maken met hockey en om lekker buiten te sporten. In de twee trimhockey groepen van HMHC (maandagavond een gemengde groep en vrijdagavond een damesgroep) is ruimte om te beginnen met hockeyen. Onder het motto Start to hockey! kun je in een aantal weken de basis onder de knie krijgen en ontdekken of de sport bij je past. Interesse of meer weten? Je kunt terecht bij Erik Kappert via 06 – 44 07 87 18 of stuur een berichtje aan TC@Harlingermhc.nl.

 

Jeugdfonds Sport en Cultuur: sport voor iedereen

Je gunt het ieder kind: lekker sporten met vrienden en vriendinnen. Maar niet in alle gezinnen zijn de financiële middelen aanwezig om dat mogelijk te maken. Hockey is voor 4- en 5-jarigen kosteloos om alle drempels weg te nemen. Voor oudere kinderen die willen hockeyen kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen. Zij betalen de contributie en de benodigdheden zoals kleding, stick en schoenen. Een prima idee, waar HMHC ook nu al aan meewerkt. Op https://jeugdfondssportencultuur.nl/hockey/ vind je alle informatie om je hiervoor aan te melden.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Eerste en één van de grootste biomassacentrales naar Harlingen

19-03-2021

HARLINGEN - Het bedrijf Sustainable Fuel Plant wil in Harlingen een van de grootste biomassacentrales van Nederland voor de productie van bioLNG bouwen.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 11 - 2021

19-03-2021

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 15 t/m 19 maart 2021.

Spoorstraat afgesloten vanwege aanleg fietspaden

19-03-2021

HARLINGEN - Vanaf maandag 22 maart is de Spoorstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Food 80/20 Food 80/20 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Omdraai De Omdraai Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï
HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Omdraai De Omdraai Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats