De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hockeynieuws van HMHC: de jeugdteams zijn weer los!

17-06-2021

HARLINGEN - Het was eigenlijk niet meer verwacht, maar er konden afgelopen zaterdag eindelijk weer hockeywedstrijden worden gespeeld door de jeugdteams van HMHC.

Hockeynieuws van HMHC: de jeugdteams zijn weer los! MB1 bereidt zich voor op hun wedstrijd tegen Leeuwarden.

Zowel in Harlingen als op de andere velden in Friesland werd weer volop gehockeyd. En dat zowel het Nederlandse Heren- als Dameselftal Europees kampioen werden maakt het helemaal een bijzonder weekend!

 

Terugblik

Op vrijdagavond beet MA1 het spits af. Zaterdag speelden bijna alle andere teams van HMHC, weer, zowel de jongens- als de meisjes teams. Hoewel er nog geen publiek aanwezig mocht zijn rond de velden, was het voor het eerst sinds tijden weer een komen en gaan van de teams aan de Westerzeedijk. De uitslagen zijn terug te vinden in de LISA app, waarin ook de regiocompetitie van 3 weekenden staat opgenomen.

 

Nog één week gratis hockey 

De afgelopen weken hebben al vele Harlingers van alle leeftijden meegetraind met teams van HMHC. En velen zijn intussen ook (proef)lid geworden. Kortom, de actie met gratis hockey is een groot succes geworden! Mocht je nog mee willen doen, dan kan dat nog één week. Wel graag even aanmelden via de website van HMHC. Na volgende week begint de zomerperiode waarna de regulieren trainingen half augustus weer beginnen. Ook dan ben je van harte welkom om mee te trainen en kennis te maken met hockey.

 

Dames slaan er op los!

In samenwerking met Jui Jitsu kenmei werd er voor de dames van HMHC afgelopen dinsdag een bijzondere clinic georganiseerd. Het was een grote verrassing maar uiteindelijk stonden ze tegenover elkaar in de dojo van de Waddenhal. Een bijzondere en leerzame ervaring om nu eens wel fysiek contact te hebben met een ‘tegenstander’!

 

Teamindelingen komend seizoen

Aan het einde van het seizoen is het vaste prik: de technische commissie van HMHC buigt zich over de teamindelingen van het komende seizoen. En soms is het ook best spannend: in welk team speel ik komend seizoen? De TC is weer zeer zorgvuldig te werk gegaan en maakt vrijdag de indelingen bekend. Met name bij de allerjongste jeugd is HMHC flink gegroeid.

 

Nieuwe hockeyclubs in Friesland

De hockeysport is populair en groeit in heel Nederland. Op veel plaatsen worden nieuwe clubs opgericht, ook in Friesland. Zowel op Ameland als in Dokkum zijn nieuwe clubs gestart. Hoewel er nog geen eigen accommodatie is, doet Dokkum ook al mee in de competitie. De jongens en meisjes van MF1 van HMHC hebben de primeur, zij spelen tegen Dokkum.

 

Trimhockey toernooi 5 juli a.s.

Hockeyclub Leeuwarden organiseert op maandag 5 juli weer het jaarlijkse hockeytoernooi voor trimhockeyteams. Na bijna een jaar stilstand kan er dan eindelijk weer onderling gespeeld worden door de Friese teams, met ongetwijfeld veel plezier en gezelligheid. Uiteraard doen ook de Harlinger trimhockeyers mee.

 

Programma

Zaterdag

08.30 Sneek - MixF1

09.00 ME8 - Leeuwarden

10.30 MC2 - Leeuwarden

10.45 uur Leeuwarden - MB2

11.00 uur Sneek - MixD1

12.00 uur MC1 - Stix

12.30 uur Quick Stick - JC1

13.30 uur MB1 - Quick Stick

14.30 uur Quick Stick - MA1

15.00 uur MA2 - Leeuwarden

 

Zondag

12.30 uur Onderlinge wedstrijden Dames en Heren

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verras je vader met een leuk cadeau van Expert Harlingen!

17-06-2021

HARLINGEN - Bij Expert Harlingen vind je de leukste cadeautips voor Vaderdag!

Unesco Werelderfgoed Waddenzee is jarig!

17-06-2021

HARLINGEN - En dat wordt gevierd tijdens de Dag van het Wad.

Wie gaat deze te gekke RayBan coolbox winnen?

17-06-2021

HARLINGEN - Winnen kan bij Peter Kuiper voor Oog en Oor in Harlingen.

Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Food 80/20 Food 80/20 Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Omdraai De Omdraai Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Omdraai De Omdraai HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation The Shamrock The Shamrock Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Food 80/20 Food 80/20 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen