RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hockeynieuws van HMHC: alle teams kunnen weer het veld op!

11-03-2021

HARLINGEN - Het bericht kwam toch wat onverwacht: in de persconferentie van de regering werd deze week bekend gemaakt dat ook de sporters van 27 jaar en ouder weer het veld op mogen.

Hockeynieuws van HMHC: alle teams kunnen weer het veld op! Spring Dragon op het hockeyveld.

Weliswaar in groepen van maximaal 4 en met 1,5 meter onderlinge afstand, maar het maakt wel mogelijk om weer te beginnen.

 

Goed nieuws voor de Trimgroepen en Veteranen van HMHC, die daar nog niet op hadden gerekend. Na de start van de Dames en de Heren kunnen zij ook weer beginnen met trainen. De exacte startdata worden nog bekend gemaakt. De KNHB is zelfs nog wat optimistischer en hoopt komend voorjaar de competitie weer te kunnen starten. Dat wachten we natuurlijk gewoon af, maar het is een mooie stap dat alle teams van HMHC nu weer het veld op kunnen.

 

Dames en Heren teams speelden eerste wedstrijd

Na vele maanden wachten was het afgelopen week dan zover. De Dames en Heren van HMHC konden weer beginnen met trainen. Er werd reikhalzend naar uitgekeken en de sfeer zat er direct goed in met een prima opkomst bij beide teams. En dus kon er ook afgelopen zondag eindelijk weer een onderlinge wedstrijd worden gespeeld. Het was even wennen, en er werd de dagen erna veel gesproken over spierteam, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ze weer los konden!

 

 

Vrijdag Funkey hockey voor 4- en 5-jarigen

Iedere vrijdag om 16.00 uur stroomt het veld van HMHC vol met de allerjongste hockeyers. Het is de Funkey groep van 4- en 5-jarigen die vol enthousiasme samen speelt en sport op het veld. Goed voor de motorische ontwikkeling en zo leren ze spelenderwijs de basis van hockey. Ook iets voor jouw zoon of dochter? Jullie zijn van harte welkom! Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

 

 

Alweer gasten bij HMHC

Het was een bijzonder gezicht afgelopen zaterdag. Op het ene veld speelden de meiden van MB1 en MB2 een onderlinge wedstrijd, op het andere veld stonden de sporters van Spring Dragon hun oefeningen in Haedongkumdo, een Koreaanse verdedigingskunst, te doen. Door wat te schuiven met de planning maakt HMHC al een aantal weken ruimte voor andere sportverenigingen die anders nergens terecht kunnen. ‘Normaal gesproken sporten we in de dojo van de Waddenhal, maar daar mogen we nu nog niet in vanwege alle corona-maatregelen. Dan is het prachtig dat we het hockeyveld kunnen gebruiken!’ aldus trainer Frank Heininga van Spring Dragon.

 

Start to hockey!

Wat ga jij doen als we straks na de lockdown weer gewoon mogen sporten? Na het vele binnen zitten en thuiswerken ben je op maandagavond en vrijdagavond van harte welkom om kennis te maken met hockey en lekker buiten te sporten. In de twee trimhockey groepen van HMHC (maandagavond een gemengde groep en vrijdagavond een damesgroep) is ruimte om te beginnen met hockeyen. Onder het motto Start to hockey! kun je in een aantal weken de basis onder de knie krijgen en ontdekken of de sport bij je past. Interesse of meer weten? Je kunt terecht bij Erik Kappert via 06 – 44078718 of stuur een berichtje aan TC@Harlingermhc.nl.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verkiezingen Tweede Kamer 2021

11-03-2021

HARLINGEN - Op woensdag 17 maart 2021 kunt u uw stem uitbrengen voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal in de gemeente Harlingen.

Vacature: Medewerker bestuurssecretariaat

11-03-2021

HARLINGEN - Gemeente Harlingen zoekt een nieuwe collega bij het bestuurssecretariaat voor 36 uur per week.

Jeugdtrainers Zeerobben

11-03-2021

HARLINGEN - Het mag dan een rustige tijd zijn geweest voor de voetballers, dat geldt niet voor het jeugdbestuur van Zeerobben.

Reacties

The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Food 80/20 Food 80/20 Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Omdraai De Omdraai
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Omdraai De Omdraai Haarmode Cats Haarmode Cats HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Food 80/20 Food 80/20 BENG Evenementen BENG Evenementen