HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks: voor een groene en sociale gemeente. Het is tijd voor verandering. Voor nu en later.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hockeynieuws van HMHC: HMHC in-da-mix

26-03-2021

HARLINGEN - Deze week hoorden we van de overheid dat er voorlopig nog geen versoepelingen komen van alle COVID-maatregelen.

Alleen de avondklok gaat later in, wat voor HMHC weer meer wat meer ruimte voor trainingen in de avonden geeft. We zullen het dus nog even moeten doen met trainen en onderlinge wedstrijden. Hopelijk komt er de komende weken wel verandering in de situatie en komt er met mooier weer nog een mooi staartje aan dit bijzondere hockeyseizoen. Afwachten maar en er het beste van maken, wat gelukkig goed lukt. Er gebeurt veel aan de Westerzeedijk, zowel op de velden als op de achtergrond.

 

HMHC in-da-mix

Afgelopen zondag werd er weer een geslaagd onderling toernooi georganiseerd. Deze keer deden de Heren, de Dames, MA1 en MA2 mee. Er werden vier gemengde teams gevormd die een mooie middag hadden onder leiding van scheidsrechters Alex Nieuwland en Daniel Schaaf. De komende weken wordt er ieder weekend onderling gehockeyd om weer wedstrijdervaring op te doen als voorbereiding op wedstrijden tegen andere clubs.

 

Clubgebouw bijna klaar voor heropening

Elk nadeel heb z’n voordeel, zei Johan Cruyff. Dat geldt ook voor de situatie dat het clubgebouw van HMHC niet open is voor bezoek en gebruik van de kantine. Dat gaf vrijwilligers de ruimte en de tijd om de keuken en een deel van het clubhuis te verbouwen. Vrijwilligers om zuinig op te zijn!

 

Er is een nieuwe keuken geplaatst, de bar is verbouwd, barkrukken zijn opnieuw bekleed en er is een nieuwe, eigentijdse aftimmering van de wanden gemaakt. En dat geeft weer ruimte voor het nieuwe bord van de Club van 100, een groep betrokken leden en ouders die HMHC extra ondersteunen. Het reclamebord van de Sport BSO staat nu nog binnen, maar zal binnenkort een mooi plekje krijgen rond een van de velden van HMHC. De komende weken wordt de verbouwing afgerond en hopelijk kan er eind dit seizoen nog gebruikt worden gemaakt van het vernieuwde clubgebouw.

 

 

Alweer gasten: honkballers op de velden van HMHC

Niet alle clubs in Harlingen hebben een eigen accommodatie, zoals bijvoorbeeld honkbalvereniging Seagulls. HMHC heeft in de planning van de velden ruimte gemaakt voor deze vereniging waardoor ze toch gezamenlijk kunnen trainen. Dus werd er afgelopen maandag op het ene veld gehockeyd en op het andere veld gehonkbald. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen kan sporten!

 

Seagulls trainen op hockeyveld.

 

Start to hockey

Nu we weer meer mogen sporten, biedt HMHC extra mogelijkheden om kennis te maken met hockey. Voor jonge kinderen zijn er de Funkeys (4 en 5 jaar) en voor volwassenen bestaat Trimhockey. Uiteraard zijn er ook andere teams in alle leeftijdsgroepen waar je kunt komen hockeyen. De Funkeys trainen op vrijdagmiddag om 16.00 uur, Trimhockey is op maandagavond (gemengde groep) en vrijdagavond (damesgroep). Je bent van harte welkom om te komen kijken en mee te trainen. Wel graag aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Géén festiviteiten, maar wél de Koningsdag 4US BENGO in Harlingen!

26-03-2021

HARLINGEN - Ook dit jaar kunnen we als gevolg van de coronacrisis de traditionele Koningsdag festiviteiten in de stad op ons buik schrijven…

Omroep RSH: In de Middag

26-03-2021

HARLINGEN - Zaterdag 27 maart van 14.00 - 16.00 uur is er weer "In de Middag" gepresenteerd door Nicolet en Dorus.

Weekbericht GGD Fryslân 19 tot en met 25 maart 2021

26-03-2021

HARLINGEN - Coronacijfers stabiel, vaccinatieafspraak voor 70-plussers

Reacties