De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hockeynieuws van HMHC: HMHC in-da-mix

26-03-2021

HARLINGEN - Deze week hoorden we van de overheid dat er voorlopig nog geen versoepelingen komen van alle COVID-maatregelen.

Alleen de avondklok gaat later in, wat voor HMHC weer meer wat meer ruimte voor trainingen in de avonden geeft. We zullen het dus nog even moeten doen met trainen en onderlinge wedstrijden. Hopelijk komt er de komende weken wel verandering in de situatie en komt er met mooier weer nog een mooi staartje aan dit bijzondere hockeyseizoen. Afwachten maar en er het beste van maken, wat gelukkig goed lukt. Er gebeurt veel aan de Westerzeedijk, zowel op de velden als op de achtergrond.

 

HMHC in-da-mix

Afgelopen zondag werd er weer een geslaagd onderling toernooi georganiseerd. Deze keer deden de Heren, de Dames, MA1 en MA2 mee. Er werden vier gemengde teams gevormd die een mooie middag hadden onder leiding van scheidsrechters Alex Nieuwland en Daniel Schaaf. De komende weken wordt er ieder weekend onderling gehockeyd om weer wedstrijdervaring op te doen als voorbereiding op wedstrijden tegen andere clubs.

 

Clubgebouw bijna klaar voor heropening

Elk nadeel heb z’n voordeel, zei Johan Cruyff. Dat geldt ook voor de situatie dat het clubgebouw van HMHC niet open is voor bezoek en gebruik van de kantine. Dat gaf vrijwilligers de ruimte en de tijd om de keuken en een deel van het clubhuis te verbouwen. Vrijwilligers om zuinig op te zijn!

 

Er is een nieuwe keuken geplaatst, de bar is verbouwd, barkrukken zijn opnieuw bekleed en er is een nieuwe, eigentijdse aftimmering van de wanden gemaakt. En dat geeft weer ruimte voor het nieuwe bord van de Club van 100, een groep betrokken leden en ouders die HMHC extra ondersteunen. Het reclamebord van de Sport BSO staat nu nog binnen, maar zal binnenkort een mooi plekje krijgen rond een van de velden van HMHC. De komende weken wordt de verbouwing afgerond en hopelijk kan er eind dit seizoen nog gebruikt worden gemaakt van het vernieuwde clubgebouw.

 

 

Alweer gasten: honkballers op de velden van HMHC

Niet alle clubs in Harlingen hebben een eigen accommodatie, zoals bijvoorbeeld honkbalvereniging Seagulls. HMHC heeft in de planning van de velden ruimte gemaakt voor deze vereniging waardoor ze toch gezamenlijk kunnen trainen. Dus werd er afgelopen maandag op het ene veld gehockeyd en op het andere veld gehonkbald. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen kan sporten!

 

Seagulls trainen op hockeyveld.

 

Start to hockey

Nu we weer meer mogen sporten, biedt HMHC extra mogelijkheden om kennis te maken met hockey. Voor jonge kinderen zijn er de Funkeys (4 en 5 jaar) en voor volwassenen bestaat Trimhockey. Uiteraard zijn er ook andere teams in alle leeftijdsgroepen waar je kunt komen hockeyen. De Funkeys trainen op vrijdagmiddag om 16.00 uur, Trimhockey is op maandagavond (gemengde groep) en vrijdagavond (damesgroep). Je bent van harte welkom om te komen kijken en mee te trainen. Wel graag aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Géén festiviteiten, maar wél de Koningsdag 4US BENGO in Harlingen!

26-03-2021

HARLINGEN - Ook dit jaar kunnen we als gevolg van de coronacrisis de traditionele Koningsdag festiviteiten in de stad op ons buik schrijven…

Omroep RSH: In de Middag

26-03-2021

HARLINGEN - Zaterdag 27 maart van 14.00 - 16.00 uur is er weer "In de Middag" gepresenteerd door Nicolet en Dorus.

Weekbericht GGD Fryslân 19 tot en met 25 maart 2021

26-03-2021

HARLINGEN - Coronacijfers stabiel, vaccinatieafspraak voor 70-plussers

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Omdraai De Omdraai Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Omdraai De Omdraai Fotografie Dorus Fotografie Dorus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot