HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hockeynieuws van de HMHC

04-03-2021

HARLINGEN - Het bericht dat er weer wat verruiming is in de mogelijkheden om te sporten zorgde bij de Dames en Heren teams van HMHC voor gejuich.

Hockeynieuws van de HMHC Foto groep MA1 en MB1

Sinds afgelopen woensdag mogen zij weer met elkaar het veld op na een flink aantal weken aan de kant zitten. Het is toch uitdagender en leuker om met je teamgenoten weer op het veld te staan dan om ’s avonds een rondje hard te lopen. Het zorgt weer voor meer activiteit op de velden aan de Westerzeedijk. Het is te hopen dat ook de Trimhockeyers en Veteranen binnenkort het veld weer op mogen.

 

Hockeybond: ‘in drie stappen weer open’

De KNHB informeerde deze week alle clubs over hun plannen om weer naar een normale situatie te gaan. De bond houdt nadrukkelijk de mogelijkheden open om dit voorjaar nog een, eventueel verkorte, competitie te kunnen spelen, omdat ze weinig risico’s op besmetting zien bij buitensport.

 

De KNHB ziet dat in drie stappen:

  • Trainen en onderlinge wedstrijden voor alle senioren zijn weer mogelijk
  • Competities in de volle breedte weer opstarten
  • Publiek weer rond de velden en na afloop kunnen napraten

Maar goed, de ontwikkelingen rondom het corona virus zullen bepalen of dit werkelijk mogelijk zal zijn. HMHC is hier goed op voorbereid en kan zo ook stapsgewijs weer opstarten. In ieder geval is het van belang dat iedereen zich op en rond de velden van HMHC aan alle voorschriften blijft houden.

 

Dansers van CMV Hosanna te gast bij HMHC

Op een hockeyveld kun je ook prima andere sporten spelen: sinds deze week maakt CMV Hosanna met een aantal dansgroepen gebruik van de velden van HMHC. Intussen is HMHC in gesprek met andere verenigingen die ook graag buiten willen sporten. Met passen en meten is daar ruimte voor te maken. Zo kan iedereen in deze lastige tijd toch lekker buiten sporten!

 

 

MA1 en MB1 aan elkaar gewaagd

Sinds deze week worden er weer onderlinge wedstrijden gespeeld op de zaterdagen. Afgelopen zaterdag waren dat de MA1 en MB1 meiden die een onderlinge wedstrijd speelden. Een helft speelden ze gemengd en een helft speelden ze tegen elkaar. De meiden van MB1 speelden een uitstekende partij en maakten het hun ouder clubgenoten bijzonder lastig. Ook komende zaterdag spelen zij weer een onderlinge wedstrijd.

 

Onderling toernooi jongens en meisjes C en D

De jongens en meisjes van de C en D teams waren bijna allemaal aanwezig voor hun onderlinge toernooi, wat zorgde voor volle hockeyvelden met bijna 50 deelnemers. De TC van HMHC had met de coaches van de teams een toernooi georganiseerd wat werd afgesloten met shootouts (zie foto). Met veel enthousiasme werd er gehockeyd, het was te merken dat iedereen er weer zin in heeft na het vele thuiszitten van de afgelopen weken. 

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Queen-on-Air 6 maart 2021 bij Omroep RSH

04-03-2021

HARLINGEN - Zaterdagmorgen is er weer een uitzending van het programma Queen-On-Air bij Omroep RSH.

Kattenkop op nieuwe brug Reatille Wijnaldum

04-03-2021

WIJNALDUM - De brug Reatille in Wijnaldum wordt komende winter vernieuwd.

Uit de schatkamer van... Harry Boon

04-03-2021

HARLINGEN - Donderdag 4 maart van 19.00 tot 20.00 uur Uit de schatkamer van... bij Omroep RSH.

Reacties

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harlinger Belang Harlinger Belang The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 CDA Harlingen CDA Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje NIVO Groep NIVO Groep Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Food 80/20 Food 80/20 IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad