Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hockeymeiden van HMHC MC-1 kampioen 2021/2022

18-06-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was het zover.

De meiden van HMHC MC-1 konden kampioen worden in de 1e klasse E. De situatie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Sneek was dat Harlingen aan kop stond met evenveel punten als GHBS uit Groningen. Alleen had Harlingen een positief doelsaldo van +18 t.o.v. GHBS. Sneek stond op de derde plaats met 2 punten minder dan de beide koplopers. Zaak was dus ervoor te zorgen dat ze hu eigen wedstrijd gingen winnen.

 

De randvoorwaarden waren allemaal gunstig. Mooi weer, mooi tijdstip (11:45 uur) en een in grote getale opgekomen publiek. Maar dan moet het nog wel even gebeuren! Er was toch wel spanning voelbaar binnen het team. Tja, je kunt hem ook zo maar verliezen. Maar vanaf het eerste fluitsignaal zaten onze meiden er bovenop.

 

Na 2 kwarten gespeeld te hebben stond het 2-1 in het voordeel van Harlingen. Als het toen 4-1 was geweest dan was dat ook niet vreemd maar de keeper van Sneek had een aantal goede reddingen. Gesterkt door “maar”2-1 achterstand kwam Sneek gemotiveerd terug in het 3e kwart. Maar na een hele fijne 3-1 mocht het nog 3-2 worden en in het 4e kwart was de pijp ook wel leeg bij Sneek.

 

Toen zijn de meiden van Harlingen niet echt meer in de problemen gekomen en hing de 4-2 in de lucht. Maar dat er bij 3-2, einde wedstrijd gefloten werd, zal niemand om gemaald hebben. Ze hadden hun opdracht vervult en officieus kampioen!

 

De wedstrijd van GHBS in Groningen begon namelijk anderhalf uur later. Ondanks dat was ontlading was groot. Bengaals vuurwerk werd ontstoken en dikke knallen klonken langs het veld. Dankbaar namen de meiden het applaus in ontvangst tijdens hun ereronde. Van de 10 gespeelde wedstrijden gingen alleen de eerste 2 verloren. De rest werd allemaal gewonnen! Dit in de 1e klasse, een prestatie van formaat.

 

Uiteindelijk bleek GHBS thuis verloren te hebben van Emmen. Dus ook  nog op punten gewonnen! Aanstaande zaterdag volgt er nog een leuke seizoenafsluiting op de vereniging en dan genieten van een welverdiende zomervakantie. De teammanagers en coaches zijn hartstikke trots op deze meiden!

 

Foto: Van links naar rechts: Jildau de Witte, Jente Beekhuizen, Birthe Visser, Annemarijn Hilarides, Tess Siccama, Nena Switijnk, Bente Hameter, Lotte Pilaar, Sterre Dijkstra, Mirthe Visser, Marieke Mulder, Feah Migullas, Matilde van Stee en Luna Brouwer. Op de foto ontbreken de coaches: Meike Burkels en Renee de Jong.

Teammanagers: Matthieu Visser en Abe Dijkstra.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gratis bloemen plukken met Van Campen & Dijkstra

18-06-2022

HARLINGEN - Onlangs hebben Reynold Bontes en Camilla Zeelen van Van Campen & Dijkstra, tevens zelfstandig adviseur van RegioBank, een aantal vierkante meters grond geadopteerd bij Pluktuin PlukWad in Wijnaldum.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats