HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hockeyers van HMHC weer het veld op

27-08-2021

HARLINGEN - De afgelopen dagen kwam het hockeycomplex van HMHC aan de Westerzeedijk weer tot leven.

Hockeyers van HMHC weer het veld op De Dames en Heren van HMHC speelde afgelopen zondag een oefenwedstrijd om weer wat wedstrijdritme op te doen.

Van jong tot oud begint weer met trainen, na een aantal weken vakantie. De Dames en Heren speelden een oefenwedstrijd en commissies en bestuur zijn weer gestart met de voorbereidingen voor het komende seizoen.

 

Competitie start in weekend van 11 en 12 september

De succesvolle Familiedag begin juli lijkt nog maar net geleden, nu staat het nieuwe hockeyseizoen alweer voor de deur. En hopelijk is het dit keer een ‘normaal’ seizoen, waarbij er volop gesport kan worden en waarbij er weer ruimte is voor ontspanning en ontmoeting in en om de velden van HMHC. Op 11 en 12 september begint de competitie 2021-2022, de indelingen en programma’s zijn intussen bekend en staan in LISA en op de site van HMHC.

 

 

Zaterdag 4 september: startochtend voor jongste jeugd

Op de 4 september tussen 10.00 en 12.00 uur organiseert HMHC voor de jongste jeugd (E, F en Funkey) een ochtend om het seizoen te starten. Dat is het weekend voor de echte start van de competitie. Iedereen kan dan met elkaar kennismaken, coaches kunnen afspraken maken met ouders en spelers en speelsters en het bestuur is aanwezig voor vragen en bijzonderheden.

 

Tijdens deze ochtend wordt er een ouder-kind toernooi georganiseerd. Geef je wel op, zodat de organisatie weet wie er mee gaat doen. Neem je vader of moeder dus mee! En je opa en oma mogen natuurlijk ook meedoen. In gemengde teams kan iedereen zo kennismaken met hockey en met elkaar. Na afloop wordt er gezorgd voor een lunch. Opgeven kan als reactie op de uitnodiging die iedereen ontvangt.

 

Het is intussen gebruikelijk om voor alle teams een startmoment te plannen, zodat iedereen kan kennismaken en afspraken gemaakt kunnen worden. HMHC heeft echter besloten, gezien de Covid richtlijnen die nog steeds gelden om dat dit jaar niet voor alle teams tegelijk te doen. De coaches kunnen dit zelf organiseren met hun team, bijvoorbeeld in combinatie met een oefenwedstrijd. Houdt dus de app groep van jouw team in de gaten.

 

Werkzaamheden Balklandpark gestart

Rondom de hockeyvelden is de gemeente Harlingen intussen gestart met de aanleg van het Balklandpark. Het wordt straks allemaal mooier en toegankelijker, nu is het eerst vooral oppassen geblazen voor iedereen die via de parkeerplaats naar de ingang van het hockeyveld wil. Let extra op bij fietsen, lopen of je auto parkeren: er rijden vrachtwagens en ander bouwverkeer.

 

Nieuw bitje nodig?

Hockeyen zonder bitje is geen goed idee. Veiligheid is van belang bij hockey, zeker ter bescherming van je gebit. Ben je toe aan een nieuw bitje? Dan kan Groepspraktijk Tandheelkunde Harlingen je op maandag 6 september verder helpen. Alle leden hebben intussen een mail hierover ontvangen. Wel even aanmelden van tevoren!

 

Covid maatregelen blijven van toepassing

Gelukkig kan er weer volop gesport worden. Er blijven echter wel een aantal Covid maatregelen van toepassing: houd 1,5 meter afstand rondom de velden, kom niet als je niet fit bent en was/ontsmet regelmatig je handen. Op de site van de KNHB vind je alle maatregelen.

 

Maak kennis met hockey

Voor de zomervakantie heeft HMHC de zeer succesvolle actie gehad dat je gratis kon komen hockeyen. Velen hebben daarvan gebruik gemaakt en zijn uiteindelijk lid geworden. Ook nu kun je meedoen, om kennis te maken met hockey. Je kunt natuurlijk ook gewoon een keer meekomen met een kennis die al hockey speelt of een vriendje, vriendinnetje of klasgenoot. Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

HMS journaal augustus 2021

27-08-2021

HARLINGEN - Alle filmpjes van augustus 2021 verzameld in het HMS journaal.

Zeerobben vervolgt oefencampagne thuis tegen Fc Wolvega

27-08-2021

HARLINGEN - Zaterdag staat voor Zeerobben alweer de derde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het programma.

Weekbericht GGD Fryslân van 20 tot en met 26 augustus 2021

27-08-2021

HARLINGEN - Besmettingen met een derde gestegen, zorg om dorpsfeesten.

Reacties