De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hockeycompetities weer van start

03-09-2020

HARLINGEN - Komend weekend is het dan eindelijk zover, er kunnen weer competitiewedstrijden worden gespeeld!

De afgelopen weken is er druk getraind en zijn er de nodige oefenwedstrijden gespeeld. HMHC is er weer klaar voor!

 

Veiligheid en gezondheid staan voorop

Het complex aan de Westerzeedijk is ingericht volgens de RIVM-maatregelen en bij de ingang en bij het clubhuis zijn informatieborden opgehangen. Aan de bar in het clubhuis kan gewoon een consumptie worden besteld, maar het nuttigen daarvan gebeurt buiten. Ook is er de mogelijkheid om handen en hockeymaterialen te ontsmetten. De kleedkamers kunnen worden gebruikt, er kan echter niet worden gedoucht. Bij uitwedstrijden worden mondkapjes gedragen in de auto, zoals KNHB en RIVM voorschrijven.

 

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er weer gehockeyd kan worden! Iedereen heeft er weer zin in. De teams hebben hun planning intussen bekeken en weten welke club er tegenover hen in het veld zal staan. Voor een aantal teams start dit weekend de competitie, een aantal start pas volgend weekend.

 

Vooruitblik Dames en Heren

Dames 1 speelt zondag uit tegen Hardenberg, een geduchte tegenstander waar vorig jaar mooie wedstrijden tegen werden gespeeld. Coach Jacob de Vries: ‘Het is de eerste wedstrijd tegen een tegenstander waar we het uit altijd lastig hebben. Ons team is grotendeels bij elkaar gebleven met de nodige versterking. We gaan onze stinkende best doen om een mooi resultaat neer te zetten! Maar het belangrijkste is dat we weer een echte wedstrijd spelen en daar moeten we van genieten’.

 

Heren 1 speelt uit tegen Steenwijk. Coach Alex Nieuwland verwacht een pittige wedstrijd: ‘Steenwijk is afkomstig uit een hogere klasse en vorige seizoen gedegradeerd. Het wordt lastig, maar we mogen ook vertrouwen hebben na de goede oefenwedstrijden van vorige week’. De veteranen H35 spelen uit in Winsum, waar ze zeker een goede kans maken na de prima oefenwedstrijd in Den Helder van afgelopen weekend.

 

Openingsdag wordt openingsavond 4 september

HMHC had gepland om alle leden en ouders op zaterdag 22 augustus uit te nodigen voor een aftrap van het nieuwe seizoen, maar helaas kon dat niet doorgaan. Dit vindt nu komende vrijdagavond plaats, met een iets beperkter programma dat alle ouders en leden intussen hebben ontvangen:

19.00 Funkeys, MixF1 en MixE8

19.30 MixD1, MC1, MC2

20.00 JC1, MB1, MB2

20.30 MA1, MA2

 

HMHC organiseert dit om per jeugdteam met de ouders het komende seizoen door te spreken en als technische commissie en bestuur aan te sluiten om o.a. in gesprek te gaan over corona/covid-19 maatregelen en andere praktische en organisatorische zaken binnen de club. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de RIVM-maatregelen en wordt er afstand van elkaar gehouden. En natuurlijk: kom niet als je niet fit bent. Er zijn geen extra activiteiten voor kinderen, er wordt vrijdag gewoon volgens het rooster getraind.

 

Programma zaterdag 5 september

9.30 uur          HMHC MF1Mix – Quick Stick MF2

10.30 uur        HMHC M8E1Mix – GHBS M8E3

12.00 uur        HMHC MC1 – Eelde MC1

13.30 uur        HMHC MA2 – Stix MA1

15.00 uur        Harlingen MC2 – Sneek MC3

15.30 uur        Sneek MB3 – Harlingen MB1

15.50 uur        Quickstick MA1 – HMHC MA1

15.50 uur        Groningen JC2 – HMHC JC1

 

Programma zondag 6 september

11.00 uur        Winsum H35A – HMHC Veteranen/H35A

13.00 uur        Hardenberg D1 – HMHC D1

14.45 uur        Steenwijk H1 – HMHC H1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De kantine van fc Harlingen weer open

03-09-2020

HARLINGEN - De kantine van fc Harlingen was afgelopen week tijdelijk een paar dagen dicht.

Copini Opticiens vanaf vandaag, koopavond weer geopend!

03-09-2020

HARLINGEN - Goed nieuws: Copini Opticiens is vanaf donderdag 3 september weer 'normaal' geopend op de koopavond in Harlingen.

In een levendige havenstad als Harlingen, mag je deze expositie niet missen!

03-09-2020

HARLINGEN - Tot 25 oktober 2020 presenteert gemeentemuseum het Hannemahuis in samenwerking met het Rijksmuseum de tentoonstelling Koele Wateren - Schatten uit het Rijks.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Plus Lunenborg Plus Lunenborg Food 80/20 Food 80/20 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Omdraai De Omdraai Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Omdraai De Omdraai Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Food 80/20 Food 80/20 Fotografie Dorus Fotografie Dorus