Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Hockeycompetities beginnen weer

03-03-2022

HARLINGEN - Komend weekend beginnen de hockeycompetities voor de meeste teams van HMHC weer, na een zaalperiode waarin helaas maar weinig gespeeld kon worden.

Ook de trainingen zijn intussen weer gestart, zodat de teams goed voorbereid het veld op gaan. Hopelijk kunnen we alle corona maatregelen nu achter ons laten en elkaar weer gewoon ontmoeten op en rond de velden aan de Westerzeedijk.

 

Funkey hockey weer begonnen

Je kunt bij HMHC al hockeyen vanaf vier jaar! Dat wordt Funkey hockey genoemd, waarbij vooral plezier en lekker samen bewegen centraal staan. Al spelenderwijs leren jongens en meisjes de basis van hockey. Je zoon of dochter is van harte welkom om mee te komen sporten en te kijken of het bevalt. Natuurlijk kun je ook meekomen met een vriendje of vriendinnetje. De training is op woensdagmiddag om 16.00 uur.

 

Stormschade bij HMHC

De stormen van de afgelopen weken hebben ook schade veroorzaakt aan het hockeycomplex aan de Westerzeedijk. Een van de ballenvangers achter het doel bleek niet bestand tegen de harde wind. Samen met de gemeente Harlingen wordt gekeken of herstel voor komend weekend nog mogelijk is. Anders zal er alleen gespeeld kunnen worden op het tweede veld.

 

 

Goed bezochte ALV

Vlak voor de voorjaarsvakantie organiseerde het bestuur van HMHC weer een algemene ledenvergadering. Voorzitter Frank Burkels keek terug op vorige seizoen en op de eerste maanden van dit seizoen. Het was een bijzonder seizoen, waarin maar weinig gespeeld kon worden. Gelukkig is de club deze periode goed doorgekomen, mede door het financiële beleid van penningmeester Hans Rienks. De kascommissie sprak hierover lovende woorden en de leden verleenden decharge aan het bestuur. Er staat veel op stapel bij HMHC, waarover het bestuur de aanwezige leden informeerde: een nieuwe kledinglijn, nieuwe hoofdsponsoren, een herinrichting van de ingang van het complex, verdere verbeteringen van het clubgebouw en er wordt gewerkt aan de invulling van de trainersstaf voor komend seizoen.

 

Trimhockeyers speelden uitstekend in Drachten

Bij HMHC wordt door twee teams trimhockey gespeeld. Een van de teams speelde voor de voorjaarsvakantie een 7 tegen 7toernooi in Drachten en wist beide wedstrijden knap te winnen. Ook zin om te komen hockeyen? Je bent van harte welkom op maandagavond (20.15 uur, gemengd) of donderdagavond (19.30 uur, dames).

 

Vrijdagavond hockey en openingsborrel

Komende vrijdagavond organiseert de activiteitencommissie van HMHC een ‘welkom terug’ borrel, die in het teken staat van hopelijk het einde van alle corona maatregelen en natuurlijk de opening van het hockeyseizoen. Ook speelt het heren team een oefenwedstrijd tegen Hermes uit Den Helder, dus van harte welkom om met elkaar bij te praten!

 

Programma komend weekend

Vrijdag

20.00 uur HMHC Heren - Hermes (oefenwedstrijd)

 

Zaterdag

09.00 uur Quick Stick - HMHC ME6

09.00 uur Stix Joure - HMHC MixF

09.20 uur Lemmer - HMHC ME8

10.30 uur HMHC MC2 - Leeuwarden

11.00 uur HMHC MB2 - Leeuwarden

11.30 uur Assen - HMHC MB1

12.30 uur HMHC JB1 - Groningen

12.45 uur Emmen - HMHC MC1

 

Zondag

11.00 uur HMHC Veteranen - Leeuwarden

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

U2 Onair bij Omroep RSH

03-03-2022

HARLINGEN - Baby, baby, baby... light my way.

Jeugdjournaal Zeerobben

03-03-2022

HARLINGEN - Het zijn van die zaterdagen die haast niet voor komen en ze dus zo bijzonder maken.

Inloopspreekuur van Wijnaldum start weer!

03-03-2022

HARLINGEN - U bent van harte uitgenodigd om langs te komen met al uw vragen op het gebied van financiën, mantelzorg, relaties, verslaving, thuiszorg, zelfredzaamheid, minimaregelingen, huishoudelijke hulp, opvoeding en wonen.

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus