Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Van 11 t/m 13 september 2020 verandert de Dokkade/Nieuwe Willemskade weer in een culinair walhalla. Volop verwennerij, genieten van (live) muziek en de mooiste blik op zee!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC Weekoverzicht

15-10-2019

HARLINGEN - Verslag van de eerste Super Duper Sunday.

Afsluiting onderlinge partijtjes F-jeugd

Onze grote groep F-jeugd heeft de afgelopen weken op zaterdags onderlinge partijtjes gespeeld en hebben veel geleerd. Afgelopen zaterdag sloten ze dit af met een heerlijke en gezellige “high Ranja”. Na de herfstvakantie gaat onze F-jeugd “echte” competitie spelen. We wensen ze heel veel succes en plezier!

 

Eerste Super Duper Sunday

Afgelopen zondag was het zover: de allereerste Super Duper Sunday op de club. Voor het eerst in de geschiedenis van HMHC speelden 4 seniorenteams op de thuisvelden. Het was eerst de beurt aan de Veteranen, die het mochten opnemen tegen Assen. Het was een spannende wedstrijd met kansen aan beide kanten. Assen trok aan het langste eind en wist 2 keer te scoren in het laatste kwart.

 

Gelijk na de wedstrijd van de veteranen was het de beurt aan Dames 2. Dames 2 speelde tegen Winschoten. Ook deze wedstrijd was erg spannend. Al snel scoorde Harlingen en hield de voorsprong een tijd vast. Echter liet Winschoten het hier niet bij en scoorde de gelijkmaker. Gelukkig voor Harlingen was het druk op de club. De supporters joegen Dames 2 op en dit resulteerde in nog twee doelpunten in het laatste kwart voor de Harlingers. Een welverdiende winst!

 

Dames 1 mocht nu het veld op. Het publiek bleef trouw en wist de Dames na een slordige eerste helft goede moed in te juichen. Dit werkte goed en de Dames scoorden 3 keer. Het eindsignaal klonk, maar tegenstander Daring mocht nog één strafcorner nemen. Hier maakten ze gebruik van, maar de achterstand was hiermee niet meer in te halen. Ook dames 1 won met 3-1. Hieronder is het hele verslag van Dames 1 te lezen. 

 

Als laatst was het de beurt aan de Heren 1. Ook zij namen het op tegen Daring. Na een paar wisselingen in de opstelling waren ze gebrand om te winnen. Al snel viel dan ook het eerste doelpunt in het voordeel van Harlingen. Een paar reddingen waren nodig om Daring uit te schakelen.

 

Toch bleef Daring de druk opvoeren. Ook zij wisten een doelpunt te scoren. Echter hield dit de Heren niet tegen. Een goed uitgespeelde strafcorner bracht de stand op 2-1. Een extra drijfveer voor de heren was het winnen van 7 kratjes bier bij winst. 😉 Echter wist het weer roet in het eten te gooien. Het begon enorm te regenen, waardoor het veld niet meer bespeelbaar was. De scheidsrechters staakten de wedstrijd en helaas was het na een uur nog niet mogelijk om te spelen. Hoe de wedstrijd afloopt, is nog niet duidelijk. De derde helft werd door alle teams goed gevierd en het was een geslaagde dag. Onze dank gaat uit naar de Activiteiten Commissie, die weer voor een heerlijke BBQ hebben gezorgd en naar al het publiek, die hebben bijgedragen aan mooie resultaten!

 

Harlingen Dames 1 plaatst zich stevig in de top 3

Na een leuke en sportieve voorbereiding met de softbalvereniging Seagulls op vrijdag met een helft hockey en een helft softbal waren de dames klaar voor de wedstrijd op Super Duper Sunday tegen Daring. Het beloofde een gezellige dag te worden en dat bleek uit het aantal supporters die langs de lijn stonden. Echter begon Harlingen de wedstrijd slordig. De dames hielden zich niet aan hun positie spel en kon daardoor niet hun eigen spel spelen. Tot aan de rust bleef Daring een gewaagde tegenstander. Jente Bijlsma en invaller Evelien Haak stonden als een huis achterin! Ze hielden alle ballen tegen. Aan het begin van het 3e kwart scoorden de meiden van Harlingen 1-0! Dit zorgde ervoor dat iedereen eindelijk weer in zijn eigen spel kwam. Ze gingen helemaal voor de winst. In het 3e kwart volgde ook de 2-0. Alle toeschouwers gingen uit hun dak! Dit gaan de meiden van Harlingen winnen. Iedereen bleef door strijden tot het eind! In het 4e kwart viel het derde goal voor Harlingen. 3-0! In de allerlaatste minuut van de wedstrijd kregen de meiden van Daring een strafcorner mee, hier scoorden ze een mooi goal uit en de uiteindelijke stand was dan ook 3-1. Een zeer geslaagde dag op de hockeyclub in Harlingen. De dames willen graag de invallers uit de meisjes B1 erg bedanken voor het meespelen, ze deden het allemaal weer super goed!! Bedankt Inge Adema, Evelien Haak, Merthe Scheffer en Merle Jorritsma.

 

Uitslagen HMHC

Dames 1 - Daring 1 3-1
Dames 2 - Winschoten 2 3-1
Meisjes C2 - Graspiepers C3 3-3
Meisjes D2 - Quick Stick D3 3-0
Veteranen - Assen HA 0-2
Heren 1 - Daring H1 2-1*
Jongens A1 - Leeuwarden A1 0-8
Jongens C1 - Groningen C1 0-26

*gestaakt wegens hevige regen.

                 

Alle andere teams hadden geen wedstrijden.

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Uitnodiging voor mantelzorgers en zorgvragers in gemeente Waadhoeke en Harlingen

15-10-2019

HARLINGEN - ‘RAUW' een voorstelling over rouw en afscheid met dans, tekst en muziek.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 41 - 2019

15-10-2019

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 7 t/m 11 oktober 2019.

Reacties

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Wo 29 april
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Vr 3 juli
t/m
Wo 30 september
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Greenart Production Greenart Production Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Food 80/20 Food 80/20 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events
Greenart Production Greenart Production Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Ons Food&Wine Ons Food&Wine VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok