RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC: trainingen aangepast aan avondklok

21-01-2021

HARLINGEN - Deze week hoorden we van het kabinet dat de corona-maatregelen nog verder aangescherpt worden.

Een van de genoemde maatregelen is een avondklok, waarbij na 20.30 uur niemand meer op straat mag zijn zonder geldige reden. Mocht dit inderdaad doorgaan, dan zorgt HMHC ervoor dat alle trainingen voor de jeugd gewoon door kunnen gaan en de hockeyende jeugd gewoon op tijd thuis kan zijn.

 

Aanvangstijden of eventueel trainingsdagen zullen dan worden aangepast. Ook nu weer vanuit het uitgangspunt: juist als kinderen veel thuis zitten is het van groot belang dat ze kunnen sporten en sociale contacten met vrienden en vriendinnen op het hockeyveld door kunnen gaan.

Op het moment van schrijven van dit stuk was de exacte invulling van de avondklok en de ingangsdatum nog niet bekend. Zodra dit wel bekend wordt, worden alle leden van HMHC  door de TC geïnformeerd over de exacte wijzigingen in het trainingsschema.

 

Bij slecht weer geen trainen

In de winterperiode wordt er bij HMHC gewoon op het veld doorgetraind, van de jongste Funkeys van 4 en 5 jaar tot de A-junioren. De seniorenteams kunnen helaas momenteel niet trainen, vanwege de overheidsmaatregelen. Als het echter te koud is, dan gaat de training niet door. Want het moet zowel veilig zijn, en dus niet te glad, als leuk blijven voor spelers en trainers. Houdt de social media en website van HMHC dus dagelijks in de gaten, daarop vind je informatie als de training van jouw team niet doorgaat,

 

Beweegteam Harlingen: Winter Games met onder meer hockey

Vanuit de gemeente Harlingen is een mooi initiatief gestart om de Harlinger jeugd meer te laten bewegen en sporten en kennis te laten maken met verschillende sporten: het Beweegteam Harlingen. HMHC ondersteunt dit van harte, ook vanuit de bijdrage aan het Harlinger Sportakkoord. Het Beweegteam Harlingen organiseert de komende tijd de Winter Games, met activiteiten als bootcamp, freerunning, panna-voetbal en hockey. Via de social media van het Beweegteam Harlingen en HMHC kun je informatie vinden over data en aanmelden. Ook een mooie manier om kennis te maken met hockey!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Subsidie voor opvang regenwater en meer groen

21-01-2021

HARLINGEN - Inwoners en bedrijven in de gemeente Harlingen kunnen in 2021 subsidie aanvragen voor de aanleg van meer groen en het opvangen van regenwater.

Harlinger Kampioenschap Sloeproeien 2021 ook afgelast

21-01-2021

HARLINGEN - Na lang en intensief beraad, heft het bestuur helaas moeten concluderen dat het Harlinger Kampioenschap Sloeproeien ook dit jaar niet doorgaat.

Jeugdjournaal Zeerobben

21-01-2021

HARLINGEN - Er zijn nog steeds veel verontrustende ontwikkelingen m.b.t. het virus.

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Plus Lunenborg Plus Lunenborg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Omdraai De Omdraai Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Omdraai De Omdraai Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Food 80/20 Food 80/20 Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot