HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC: trainingen aangepast aan avondklok

21-01-2021

HARLINGEN - Deze week hoorden we van het kabinet dat de corona-maatregelen nog verder aangescherpt worden.

Een van de genoemde maatregelen is een avondklok, waarbij na 20.30 uur niemand meer op straat mag zijn zonder geldige reden. Mocht dit inderdaad doorgaan, dan zorgt HMHC ervoor dat alle trainingen voor de jeugd gewoon door kunnen gaan en de hockeyende jeugd gewoon op tijd thuis kan zijn.

 

Aanvangstijden of eventueel trainingsdagen zullen dan worden aangepast. Ook nu weer vanuit het uitgangspunt: juist als kinderen veel thuis zitten is het van groot belang dat ze kunnen sporten en sociale contacten met vrienden en vriendinnen op het hockeyveld door kunnen gaan.

Op het moment van schrijven van dit stuk was de exacte invulling van de avondklok en de ingangsdatum nog niet bekend. Zodra dit wel bekend wordt, worden alle leden van HMHC  door de TC geïnformeerd over de exacte wijzigingen in het trainingsschema.

 

Bij slecht weer geen trainen

In de winterperiode wordt er bij HMHC gewoon op het veld doorgetraind, van de jongste Funkeys van 4 en 5 jaar tot de A-junioren. De seniorenteams kunnen helaas momenteel niet trainen, vanwege de overheidsmaatregelen. Als het echter te koud is, dan gaat de training niet door. Want het moet zowel veilig zijn, en dus niet te glad, als leuk blijven voor spelers en trainers. Houdt de social media en website van HMHC dus dagelijks in de gaten, daarop vind je informatie als de training van jouw team niet doorgaat,

 

Beweegteam Harlingen: Winter Games met onder meer hockey

Vanuit de gemeente Harlingen is een mooi initiatief gestart om de Harlinger jeugd meer te laten bewegen en sporten en kennis te laten maken met verschillende sporten: het Beweegteam Harlingen. HMHC ondersteunt dit van harte, ook vanuit de bijdrage aan het Harlinger Sportakkoord. Het Beweegteam Harlingen organiseert de komende tijd de Winter Games, met activiteiten als bootcamp, freerunning, panna-voetbal en hockey. Via de social media van het Beweegteam Harlingen en HMHC kun je informatie vinden over data en aanmelden. Ook een mooie manier om kennis te maken met hockey!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Subsidie voor opvang regenwater en meer groen

21-01-2021

HARLINGEN - Inwoners en bedrijven in de gemeente Harlingen kunnen in 2021 subsidie aanvragen voor de aanleg van meer groen en het opvangen van regenwater.

Harlinger Kampioenschap Sloeproeien 2021 ook afgelast

21-01-2021

HARLINGEN - Na lang en intensief beraad, heft het bestuur helaas moeten concluderen dat het Harlinger Kampioenschap Sloeproeien ook dit jaar niet doorgaat.

Jeugdjournaal Zeerobben

21-01-2021

HARLINGEN - Er zijn nog steeds veel verontrustende ontwikkelingen m.b.t. het virus.

Reacties