Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

HMHC nieuws week 14

06-04-2023

HARLINGEN - Komend paasweekend wordt er een beperkt programma gespeeld door de hockeyteams van HMHC, alleen een aantal inhaalwedstrijden op de zaterdag.

HMHC nieuws week 14
HMHC Jo16-1 wint in de landelijke subtop

Maar dat betekent niet dat er weinig te doen is: deze week is er Paaseieren zoeken voor de jongste jeugd en de activiteitencommissie organiseert een discoparty op vrijdag 7 april!

 

Terugblik afgelopen weekend

Er werd volop gehockeyd afgelopen weekend. Op zaterdag waren er een aantal bijzonderheden te melden: zowel Mix O8 als Mix O10 wonnen hun wedstrijd tegen Dokkum. En JO16 nam 3 punten mee uit Arnhem, een bijzondere prestatie! Op zondag wonnen de Veteranen knap van Leeuwarden, wonnen de Dames uit in Hoogeveen en bleef Jong Dames met een 1-1 meedoen in de top van hun competitie. Dat was ook zo bij de Heren, die 1-3 wonnen in Eelde.

 

 

HMHC Jo16-1 wint in de landelijke subtop

Op deze regenachtige zaterdag mochten de jongens van HMHC JO16-1 afreizen naar het verre Arnhem. Ze hadden bijna vliegtickets geboekt maar dat werd te duur In het mooie Friesland was het droog maar in Arnhem kwam de regen met bakken uit de lucht vallen. Ze reisden af met maar 11 spelers omdat Wessel en Willem niet aanwezig waren. gelukkig kon Steyn uit de mix-o14 invallen, bedankt! Het zou een zware wedstrijd worden doordat er geen wissel was. De jongens begonnen scherp aan de wedstrijd en besloten de tegenstander te laten hockeyen en op te vangen, om zo energie te besparen.

 

Na het eerste kwart stond het 0-0. Van de coaches moesten ze meer druk gaan geven want daar konden ze moeilijk mee omgaan. En zo kon Quintijn in de cirkel de bal op een voet van Arnhem leggen, strafcorner. Het was Jens die ging slepen, strak in de linkerhoek, 1-1! En zo gingen ze de rust dan ook in.

 

De jongens pakten de rust die ze moesten pakken om de tweede helft dit hockey door te kunnen zetten. En met de zelfde tactiek gingen ze het derde kwart in. Jorn scoopte de bal van achter naar voor waar Sven K de bal stond op te wachten en hem met 1 aanraking binnen kreeg, 1-2! De wedstrijd was volledig gedraaid, Harlingen hockeyde en Arnhem probeerde op te vangen. Maar Jorn had nog zo’n scoop in huis en weer was het Sven K die hem binnen tikte, 1-3! Einde 3de kwart. 4de kwart, zo door hockeyen en niks meer door laten.


Helaas wist Arnhem een strafcorner te versieren waarna deze eindigde in een strafbal. Max zat dichtbij maar helaas, 2-3. Laatste kwart alles geven, dit kwart werd erg chaotisch. Nadat een doorgebroken speler van Arnhem de cirkel binnendrong moest Rijk dit oplossen met een onhandige overtreding, groen en een strafcorner. Deze ging er niet in, na 2 minuten mocht Rijk het veld weer betreden. Waarna Jorn gelijk groen pakte, we weten nog steeds niet waarom en de scheidsrechter na afloop eigenlijk ook niet. Nadat Jorn weer het veld had betreden was het de beurt aan Jens om de bank te gaan bekijken, na een stevige sliding op een speler van Arnhem, geel. We moesten nog even volhouden en de drie punten waren daar! 

 

Volgende week spelen de jongens een inhaalwedstrijd in en tegen Ede, toevallig in de buurt? Kom even kijken!

 

Interactieve avond over ‘de toekomst van HMHC’

Noteer het alvast in je agenda: het bestuur van HMHC organiseert op donderdag 20 april om 20.00 uur een interactieve avond over de toekomst van HMHC. De club staat er goed voor en bestaat dit jaar 55 jaar, dus een goed moment om naar de toekomst te kijken en de volgende generatie te activeren. Wat voor club wil HMHC zijn in de toekomst? Hoe houden we kinderen (en ouders) enthousiast over een teamsport als hockey? Hoe zorgen we voor voldoende vrijwilligers? Hoe wordt HMHC nog duurzamer? Er wordt gerekend op een grote opkomst!

 

Poiesz Jeugdsponsoractie

Net als een aantal andere Harlingen sportverenigingen doet HMHC mee met de jaarlijkse Poiesz Jeugdsponsoractie. Dus als je daar boodschappen doet, doe dan je munten in de buis van HMHC. De jeugd van de club kan het goed gebruiken. En komende zaterdag staan ze bij de Poiesz om munten te verzamelen!

 

Ouder-kind hockey op 15 april

Altijd al een keer willen hockeyen met je zoon of dochter, of juist met je vader of moeder? En speel je in O8, O10 of O12, kom dan op zaterdag 15 april naar HMHC. Van 13.30 tot 15.30 uur wordt er dan een onderling hockeytoernooi georganiseerd. Aanmelden via je coach. En neem vooral ook je vrienden en vriendinnen mee, ook zij zijn van harte welkom om mee te doen.

 

Discoparty op 7 april

Bij hockey draait het natuurlijk om samen sporten, maar ook om gezelligheid. Op vrijdagavond 7 april organiseert de activiteitencommissie weer een 70’s/80’s discoparty. 

 

Gratis hockey tot de zomervakantie

Net als de afgelopen jaren kun je weer tot de zomervakantie gratis mee komen trainen bij HMHC. Of je nu 4 bent (dan kun je bij de Funkeys terecht) of super-senior, je bent van harte welkom bij HMHC. Voor dames en heren, jongens en meisjes. Kom gerust mee met je vriend of vriendin!

 

Programma komend weekend

Woensdag 5 april

18.30 uur HMHC MO16-1 - Sneek

 

Zaterdag 8 april

10.00 uur HMHC MixO12-1 – Roden

12.10 uur Ede – HMHC JO16-1

12.30 uur Dash – HMHC Mix O14-1

16.16 uur Dalfsen – HMHC Heren (let op: spelen op zaterdag!)

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Speciale uitzending van Uit de schatkamer van...

06-04-2023

HARLINGEN - N.a.v. het overlijden van oud-topkaatser Johannes Brandsma (65) wordt zijn 'Uit de schatkamer van...' met Johannes herhaald.

Expositie 100 jaar passagiersdienst door Rederij Doeksen (video)

06-04-2023

HARLINGEN - Van 6 april t/m zondag 11 juni a.s. is in het Hannemahuis in Harlingen de expositie “Terschellinger Stoombootmaatschappij 1923/2023, 100 jaar passagiersdienst door Rederij Doeksen” te zien.

Gemeente en gebiedsteam Harlingen gesloten

06-04-2023

HARLINGEN - Op welke feestdagen is de gemeente en gebiedsteam Harlingen gesloten?

Reacties

Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Connexa Connexa Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE TeamFRL TeamFRL Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Hubo-Faber Hubo-Faber Connexa Connexa Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns TeamFRL TeamFRL Karsten Wonen Karsten Wonen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats CZVideoful CZVideoful
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen CZVideoful CZVideoful Connexa Connexa Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor TeamFRL TeamFRL Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda
TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Connexa Connexa CZVideoful CZVideoful Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen