Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC nieuws

29-03-2022

HARLINGEN - Met deze keer nieuws van de Hmhc Jongens B1 en de Dames.

Hmhc Jongens B1 wint ruim van Groningen

Deze week mochten de mannen van JB1 van HMHC het weer opnemen tegen een Groningse club, deze keer Groningen JB3 uit Haren. Nu mochten ze afreizen naar het verre Groningen, weer veel afwezigen en geen invallers.  Een zware wedstrijd voor de boeg dus dachten de mannen, nadat zethuis al 0-2 hadden verloren van Groningen. Niets bleek minder waar, Harlingen starte scherp en ze waren gebrand om de punten mee naar huis te nemen. Dat is zeker ook gelukt, 1-5 gewonnen!

 

Na een doelpuntloos eerste kwart begon het daarna lekker te draaien bij Harlingen. De eerste goal was van Jens uit een heerlijk gesleepte corner hoog in het net. Harlingen bleef goed spelen maar toch kwam Groningen tot een kans die door de benen van Max ging, maar Harlingen was door dit goal alleen maar meer gebrand om te strijden voor de winst. De tweede goal kwam daarom ook snel daarna. Na een mooie variant in de strafcorner was het Quintijn die hem achter de lijn kon tikken.

 

Het was rust en het stond 1-2. Na een goeie peptalk van Niels, waren ze ready voor de tweede helft en nog wat goals. Na een paar minuten kwam dan ook al de kans voor Jens om uit te halen, maar Sven K tikte hem er ongelukkig uit (kan de beste gebeuren).  Maar Sven K maakte het snel goed door de derde en de vierde te scoren. Het laatste kwart was aangebroken. Groningen was vermoeid en begon aardig agressief te hockeyen, maar toch hockeyde Harlingen hier onderuit. In de laatste minuten wist Sven T ook nog te scoren na een goeie assist van Jens. En toen was de wedstrijd afgelopen, 1-5 overwinning!

 

De volgende wedstrijd is zaterdag 2 april om 13:30 thuis tegen Sneek JB1. Het wordt gegarandeerd weer een spannende wedstrijd dus kom zeker kijken! Tot dan!

 

Zware wedstrijd voor HMHC Dames in Heerenveen

De zondag van 27 maart begon voor de dames van Harlingen al vroeg. Met een uurtje minder slaap vanwege de zomertijd stonden de dames van Harlingen toch al om 10.00 uur in Heerenveen.

 

Na de bespreking begonnen de dames helaas niet zo sterk als dat ze gehoopt hadden en Heerenveen liet ook zien dat ze gebrand waren om de 1-1 van de vorige keer recht te zetten. Dit resulteerde dan ook vrij snel in de 1-0 voor Heerenveen. Wat de dames van Harlingen ook probeerden, ze kwamen gewoon niet in hun spel. Ze werden onder hoge druk gezet en konden hier maar moeilijk onderuit komen. Na de eerste helft stond de stand op 3-0.

 

 

Harlingen gaf niet op en heeft met nog een aantal acties richting de goal van Heerenveen geprobeerd om te scoren. Met de ene keer mooie passes of een lange klap naar voren kwamen ze wel bij de goal, maar in het net kwamen de ballen niet. Bij Heerenveen lukte dit helaas wel en zo kregen de dames ook nog twee doelpunten tegen. Dacht Harlingen nog een doelpuntje te maken, werd van deze strafbal helaas een strafcorner gemaakt. Deze ging vlak langs de paal, net naast. Toen klonk het fluitsignaal en was het einde wedstrijd. Helaas niet kunnen laten zien wat de dames wilden.

 

Op naar de volgende zondag, een oefenwedstrijd tegen Hermes uit Den Helder, met die dag wel 5 thuisspelende teams! Dus kom allemaal gezellig langs.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jubilarissen bij Stedelijke Muziekvereniging Harlingen gehuldigd

29-03-2022

HARLINGEN - Tijdens de wekelijkse repetitie van de Stedelijke Muziekvereniging Harlingen, zijn maandagavond een aantal orkestleden in het zonnetje gezet.

Jeugdtheaterschool Noorderwind brengt de Koning van Katoren

29-03-2022

FRANEKER - Komt dat zien, komt dat zien!

Zeerobben geen schim van afgelopen duels

29-03-2022

HARLINGEN - De hoop was gerechtvaardigd op basis van de recente wedstrijden, dat Zeerobben wel een kans had op succes tegen Drachtster Boys.

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis