Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC nieuws

28-03-2022

HARLINGEN - HMHC kiest voor The Indian Maharadja en Keeper Nederlands hockey elftal op bezoek.

HMHC nieuws Alinda Bootsma, Dick Tilstra, Sander van Riel, Frank Burkels en Pirmin Blaak

Afgelopen zaterdagochtend stonden alle deuren van het clubhuis HMHC wagenwijd open; niet alleen vanwege het prachtige voorjaarsweer, maar ook om de vertegenwoordiging van hockeykledingleverancier The Indian Maharadja/HockeyGear te verwelkomen; accountmanager Sander van Riel en de hockeykeeper die ruim een jaar geleden zijn honderdste interland voor het Nederlands team speelde: Pirmin Blaak!

 

HMHC heeft namelijk besloten om een nieuwe kledinglijn aan te schaffen, dit om de kwaliteit en leveringsystematiek verder te optimaliseren. Een mooie gelegenheid ook om het shirt qua design te veranderen. De leden kregen twee designs voorgelegd: het bestaande design en een nieuw design. Meer dan 170 leden reageerden, waarvan zo’n 90% koos voor het nieuwe design.

 

Leden en ouders kunnen voortaan via een webshop een tenue aanschaffen tegen aantrekkelijke prijzen. Ook komt er een lijn van HMHC trainingspakken, zijn er regelmatig kortingsacties op bijvoorbeeld sticks en kunnen keepers- en trainingsmaterialen voordeliger worden aangeschaft. Iedere bestelling wordt thuis afgeleverd. Op de club komt een mogelijkheid om te passen en zal er regelmatig een ‘ruilbeurs’ worden georganiseerd om eenvoudig niet meer passende kleding te kunnen ruilen. Op een nog nader te bepalen datum komt de nieuwe kledingleverancier met een klassieke Amerikaanse schoolbus op visite om persoonlijk kennis te maken met de leden en om meteen setjes van de meest voorkomende kledingmaten en accessoires te kunnen leveren.

 

Van Riel en Blaak complimenteerden HMHC met de prachtige locatie en besloten ter plekke om het aantal te plaatsen reclameborden van 4 naar 8 te verdubbelen; ze zien groeikansen in Noord-Nederland. Beide mannen hadden ook oog voor de op dat moment spelende jeugd; na afronding van de ondertekensessie bleven ze nog 20 minuten wachten zodat keeper Milan Kappert met zijn idool op de foto kon. Ten slotte ruimde de hockey-international ook nog tijd in voor een foto met het voltallige team van MC2.

 

Keeper Nederlands hockey elftal op bezoek bij HMHC

Afgelopen zaterdag zagen de jongens en meisjes van HMHC MC2 hun kans: ze konden op de foto met de keeper van het Nederlands elftal Pirmin Blaak. En zo’n kans krijg je natuurlijk niet iedere week!

 

Pirmin Blaak was op bezoek bij HMHC vanwege de nieuwe kledinglijn en kon zo ook mooi een kijkje nemen bij de hockeywedstrijden. Voor keeper Milan Kappert was het een extra mooi moment, hij kon op de foto met een echte topkeeper! En voor wie hem niet kent, Pirmin Blaak speelde onlangs zijn 100e interland en speelt nu voor Oranje Rood in de hoofdklasse hockey.

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harlinger schooljeugd naar het Kazemattenmuseum

28-03-2022

HARLINGEN - Ruim 530 leerlingen van de zes basisscholen en tweede klassen van de RSG Simon Vestdijk uit Harlingen gaan in de eerste twee weken van april naar het Kazemattenmuseum op de Afsluitdijk.

Nieuw Aqua'Bootcamp in Zwembad Het Derde Haad

28-03-2022

HARLINGEN - Op donderdag hebben wij een nieuwe groepsles op het rooster, namelijk Aqua'Bootcamp!

Fc Harlingen 1 pakt verdiend punt in Zevenhuizen

28-03-2022

HARLINGEN - Het was een hele reis voor fc Harlingen 1 afgelopen zondag.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Food 80/20 Food 80/20 Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen