Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC Nieuws

17-03-2022

HARLINGEN - Komend weekend is er weer volop hockey bij HMHC.

Zowel op de zaterdag als de zondag worden er wedstrijden gespeeld aan de Westerzeedijk. En als het weer blijft zoals deze week, dan is het zeker de moeite waard om de teams aan te komen moedigen!

 

Filmploeg bij HMHC

Het weekend begint al op vrijdagmiddag, wanneer er een filmploeg langs komt om opnames te maken voor het Harlinger Sportakkoord. Kom gerust kijken bij de training van je zoon of dochter. Na afloop is er de mogelijkheid om nog na te praten en de start van het weekend te vieren.

 

Stormschade hersteld

Het grootste deel van de stormschade is intussen weer hersteld, zodat er weer veilig gehockeyd kan worden. De ballenvangers op het eerste veld zijn deze week weer rechtop gezet en het eerste deel van de veldverlichting is gerepareerd. Op korte termijn wordt ook de LED verlichting op het tweede veld weer hersteld.

 

Geslaagde avond trimhockeyers

Afgelopen maandag speelden de trimhockeyers van HMHC weer een aantal wedstrijden tegen andere clubs uit de regio. Deze keer tegen Joure en een mix team van Meeuwen uit Emmeloord en Dokkum. De Harlingers lieten weer zien dat ze in vorm zijn. Er werd gewonnen tegen het mixteam en tegen Joure speelden de dames en heren van HMHC gelijk. Na afloop was het uiteraard nog erg gezellig, waar Dokkum deze keer voor de hapjes zorgde.

 

Voorbereidingen komend seizoen

Binnen HMHC zijn de voorbereidingen voor komend seizoen in volle gang. De TC heeft de trainersstaf vrijwel rond en is al begonnen met de indeling van teams. De sponsorcommissie is bezig met een aantal nieuwe sponsoren en hoofdsponsoren. En de kledingcommissie werkt samen met bestuur en sponsorcommissie aan een nieuwe kledinglijn. Binnenkort meer over deze positieve ontwikkelingen!

 

Ballenactie Jumbo

Weer een mooie actie van Jumbo Olaf Hermus voor sportclubs waar ook HMHC aan meedoet. Met je deelname sponsor je nieuwe hockeyballen voor HMHC. Meedoen kan via www.ballenactie/HMHC. Alvast dank voor je bijdrage!

 

Programma

 

Zaterdag

08.30 uur Quick Stick - HMHC MixF1

09.00 uur Sneek - HMHC MC1

09.30 uur HMHC ME6 - Dokkum

10.30 uur HMHC MB2 - Eelde

10.30 uur Steenwijk - HMHC ME8

10.45 uur Graspiepers - HMHC MC2

12.00 uur HMHC JB1 - GHBS

12.50 uur Roden - HMHC MB1

 

Zondag

10.15 uur HMHC Veteranen - GHBS

12.00 uur HMHC Jong Dames - Emmen

13.45 uur HMHC Dames - Leeuwarden

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jeugdjournaal Zeerobben

17-03-2022

HARLINGEN - Met temperaturen die doen denken aan het voorjaar en veel en mooi jeugdvoetbal doet eenieder beseffen dat de zaterdag de mooiste dag van de week is.

Afslag Harlingen in Midlum

17-03-2022

HARLINGEN - Zaterdag 19 maart van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH.

Herinrichting Troelstrastraat

17-03-2022

HARLINGEN - De gemeente Harlingen gaat in de Troelstrastraat -tussen de Domela Nieuwenhuisstraat en Vierkantsdijk- de riolering vervangen en een deel van de straat opnieuw inrichten.

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Food 80/20 Food 80/20 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas