Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC Nieuws

28-10-2021

HARLINGEN - Met deze keer: Trimhockeyers doen goede zaken, Boekenactie en Start Najaarscompetitie.

Trimhockeyers HMHC doen goede zaken

Afgelopen maandag werden er weer de maandelijkse wedstrijden gespeeld door de trimhockeyers van HMHC. Iedere maand op een andere club in Friesland, deze keer aan de Westerzeedijk in Harlingen. Het werd weer een geslaagde avond met een gezellige nabespreking tussen alle teams.

 

De Harlinger trimhockeyers deden goede zaken. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen het altijd sterke Graspiepers uit Drachten. HMHC begon zeer sterk en kwam op een 1-0 voorsprong uit een strafcorner. Het leek er lang op dat het ook de eindstand zou worden, maar helaas scoorde Graspiepers vlak voor tijd toch nog op knappe wijze.

 

 

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen nieuwkomer Dokkum, dat dit jaar voor het eerst wedstrijden speelt. Voor een aantal spelers was het zelfs hun allereerste hockeywedstrijd. HMHC was duidelijk sterker en zette Dokkum vanaf het begin vast op eigen helft. Uiteindelijke eindigde de zeer sportieve wedstrijd in een 3-0 eindstand.

 

De Harlinger trimhockeyers handhaven zich na twee speelavonden in de top van de competitie! Na afloop hadden de trimmers dan ook het hoogste woord, waarbij de catering uitstekend verzorgd werd door Jeroen en Loes.

 

Zonder scheidsrechters kan er natuurlijk niet gespeeld worden. De wedstrijden werden deze keer weer prima gefloten door vader en zoon Nieuwland, Renée de Jong en Nienke Bijlsma. Ondanks dat bij trimhockey de sportiviteit voorop staat, is er ook wel het nodige fanatisme en is het fijn als de wedstrijden in goede banen worden geleid.

 

 

Ook deze keer deden er weer nieuwe en oude talenten mee bij HMHC. Heb je ook zin om (weer) te komen hockeyen? Je bent van harte welkom om op maandag mee te trainen met de gemengde groep (20.30 uur) en op donderdag met de damesgroep (19.30 uur). Een stick kun je altijd lenen op de club, een bitje kun je ter plekke aanschaffen. Overigens wordt er op maandagavond 15 november weer in Harlingen gespeeld.

 

Boekenactie bij HMHC

Misschien ken je ze wel, de jeugdboeken van De Berries, geschreven door Annemarie van der Eem. Ze gaan over hockey, voetbal, vriendschap, familie, spanning en humor. Annemarie is zelf oud top-hockeyer.

 

Door een actie van de uitgever in het kader van de boekenweek met als thema Worden wat je wil! mocht HMHC drie boeken verloten onder de jeugdleden. Deze boeken werden uiteindelijk gewonnen door Mayke Chentasing, Melle Welding en Ruben Roosma. Sandra Gerritzen van de Activiteitencommissie van HMHC overhandigde de boeken afgelopen woensdag aan de winnaars.

 

 

En helemaal leuk, misschien winnen ze ook nog wel een Berries hockeymiddag bij HMHC met de foto van een hockeyslalom om de boeken heen!

 

Najaarscompetitie start bij HMHC

Na een week rust vanwege de herfstvakantie begint komend weekend de najaarscompetitie voor de teams van HMHC. Deze week zijn alle trainingen weer begonnen. Zowel zaterdag als zondag wordt er volop gehockeyd aan de Westerzeedijk en kunnen we zien hoe de teams het doen in een nieuwe indeling. De seniorenteams spelen gewoon verder in de competitie waar ze al in zijn gestart, die loopt door tot het einde van dit seizoen.

 

Sponsoring

Begin dit seizoen is er een nieuwe sponsorcommissie gestart bij HMHC. Hillebrand Ypma en Douwe Sibma zijn intussen al in gesprek met een aantal nieuwe bordsponsoren, wat van groot belang is voor de club na de lastige Corona periode. Ook interesse in sponsoring vanHMHC? Via sponsoring@harlingermhc.nl kun je een bericht achterlaten, waarna beide heren contact zoeken om de opties te bespreken. 

 

Corona maatregelen

Komende week horen we van ons demissionaire kabinet of er veranderingen komen in de Corona maatregelen, tot die tijd blijven de huidige maatregelen gelden bij HMHC. Kom niet als je niet fit bent, houd je aan hygiëne maatregelen zoals handenwassen en de kantine is een afhaalpunt voor consumpties die je buiten kunt nuttigen. Iedereen is verder gewoon welkom op de club en alle binnenruimte zijn toegankelijk.

 

Spaaractie Plus Lunenborg

Het kan nog een paar weken! Spaar mee voor HMHC door je boodschappen te doen bij Plus Lunenborg. De munten kun je ook inleveren in de bak op de club.

 

Programma komend weekend

Zaterdag 30 oktober

09.30 uur HMHC ME6 - Lemmer

10.00 uur HMHC ME8 - Sneek

10.30 uur HMHC MC2 - Lemmer

12.00 uur HMHC MB2 - GHBS

12.45 uur Assen - HMHC MB1

14.00 uur HMHC JB1 - Sneek

15.45 uur Groningen - HMHC MC1

 

Zondag 31 oktober 

12.45 uur Meppel - HMHC Dames 

13.00 uur HMHC Jong Dames - Dokkum

13.00 uur GHBS - HMHC Veteranen

15.00 uur Dash - HMHC Heren

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Lokale boeren laten college zien hoe zij biodiversiteit vergroten

28-10-2021

HARLINGEN - Het college van burgemeester en wethouders brengt geregeld werkbezoeken aan bedrijven en organisaties.

Netwerkborrel voor alle ondernemers uit Harlingen

28-10-2021

HARLINGEN - Vrijdag 19 november is het de ‘Dag van de ondernemer’ en organiseert de gemeente Harlingen een netwerkborrel speciaal voor alle ondernemers uit Harlingen.

Gemeente Harlingen: Sluitende begroting 2022 vastgesteld

28-10-2021

HARLINGEN - Harlingen is financieel gezond en blijft investeren in projecten, beleid en voorzieningen.

Reacties

The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail
Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje