Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC nieuws

21-10-2021

HARLINGEN - Een zondag zonder punten bij HMHC

Dames HMHC belonen zichzelf niet

Zondag 17 oktober stond de revanche wedstrijd tegen de dames van Roden op de planning. Na een goede voorbereiding waren het de mini’s Emma en Hugo die de eerste goal mochten scoren. Daarna was het de beurt van de dames van Harlingen.

 

De meiden begonnen scherp, maar de goals vielen maar niet. Jammer genoeg voor Harlingen lukte het de meiden van Roden wel gelijk bij de eerste kans om te scoren. Harlingen leek hierdoor verslagen aangezien ze de overhand hadden in de wedstrijd.

 

Harlingen bleef druk zetten en na een motiverende peptalk in de rust begonnen ze aan de tweede helft. Ze gingen focussen op het druk zetten en het midden dichthouden en vanuit daar de 1-1 scoren. Een paar keer kwamen ze erg dichtbij zoals tijdens een aanvallende strafcorner waarbij helaas de laatste stick miste om de bal te tippen.

 

De dames bleven strijden maar uiteindelijk was het toch Roden dat het tweede doelpunt maakte via een rebound in de strafcorner; 0-2 voor Roden. De dames hebben nog alles op alles gezet om deze achterstand te veranderen naar minimaal een gelijkspel. Ondanks mooi samenspel en een aantal doelpogingen ging de bal maar niet in de goal van de tegenstander en werd de eindstand 0-2.

 

Na de eigen wedstrijd stond er een wedstrijd van onze Heren 1 op het programma. Een erg spannende wedstrijd maar ook zij konden de punten helaas niet op eigen veld houden. Ondanks deze uitslagen wisten de dames en heren de dag gezellig met elkaar af te sluiten en is zo’n afsluiting zeker voor herhaling vatbaar!

 

Volgende week is er een week rust door de herfstvakantie. Die week daarop mogen de dames weer knallen!

 

HMHC Heren verliezen van Hardenberg

Afgelopen zondag stond de kraker van de middenmoot op het programma. Hardenberg stond voor de wedstrijd onder Harlingen en dat wilden de mannen van HMHC graag zo houden.

 

Nadat de dames eerder, na goed vertoond spel, toch aan het kortste eind trokken tegen de dames van Roden, waren de heren van Harlingen extra gebrand op een overwinning. Ook zodat het massaal uitgelopen publiek niet alleen met goed spel verwend zou worden, maar dat er ook punten gevierd konden worden.

 

Na het fluitsignaal duurde het precies 10 seconden voor dat het aftakelende lichaam van Onno het team in de steek liet. Toch liet Harlingen zich niet van de wijs brengen. Vooraf werd afgesproken om de tegenstander hoog onder druk te zetten en dat lukte aanvankelijk prima. Toch was het Hardenberg dat het eerste doelpunt maakte. Doormiddel van een verre scoop en mistastende verdedigers kon de spits van Hardenberg toch alleen voor de keeper komen en hij faalde niet.

 

De mannen van HMHC bleven hun spel spelen en Hardenberg werd weer op eigen helft vastgezet. Vlak voor rust bezweek Hardenberg dan toch onder de druk en kon Vincent met een fraaie tip-in de bal achter de goed keepende keeper van Hardenberg krijgen.

 

Waar Hardenberg in de eerste helft sporadisch nog van eigen helft af kwamen, was dit in de tweede helft niet meer het geval. Toch was het weer Hardenberg wat gevaarlijk werd en wederom uit een scoop. Deze keer werd er een strafcorner weggegeven. Deze kreeg de lijnstop via de keeper ongelukkig op zijn lichaam. Strafbal. Remmert zat er nog goed bij, maar kon de 1-2 niet voorkomen.

 

 

De druk werd nog verder opgevoerd, maar de massaal gehaalde corners leverde niks op. Tot dat Lars in het 4e kwart nog de 2-2 tegen de plank aan wist te slepen. Harlingen bleef knokken voor het winnende doelpunt en kreeg de kansen ook, maar de keeper van Hardenberg werd niet voor niets tot man van de wedstrijd verkozen. De bal wilde er simpelweg niet in voor HMHC. En Hardenberg had daar toch minder moeite mee. Met nog één verre scoop werd er nog een corner versierd door Hardenberg en ja, deze werd kundig raak gesleept. 2-3. Puntloos en teleurgesteld stapte de mannen het veld af.

 

Volgende week is er geen wedstrijd, maar gaan de Heren van HMHC hun frustraties op elkaar er uit schieten doormiddel van een potje paintball. De week daarna staat de wedstrijd tegen titelkandidaat Dash op het programma. Een mooie pot voor de mannen om zich te revancheren.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: WHC – Zeerobben

21-10-2021

HARLINGEN - Zeerobben op zoek naar een verrassing in Wezep.

Fc Harlingen 1 ontvangt Warga en Pupil van de Week Thije Visser trapt af

21-10-2021

HARLINGEN - Komende zondag komt het vlaggenschip van vv Warga op bezoek.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Food 80/20 Food 80/20 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje