Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

HMHC nieuws

22-03-2023

HARLINGEN - Met deze week: Hard werken HMHC Dames O25 beloond, HMHC Jo16-1 lijdt eerste verlies van het seizoen en Dames HMHC winnen van Eelde.

Hard werken HMHC Dames O25 beloond

Voor de meiden van HMHC Jong Dames (025) stond er op zondag 19 maart een oude bekende vanuit de zaal op de planning, namelijk Roden. De meiden moest daarbij op een onbekende ondergrond spelen, namelijk een waterveld.

 

Na een stevige warming-up begonnen de meiden aan het eerste kwart, dat vooral bestond uit veel gevaarlijk aanvallen van Roden. De meiden wisten: het moest scherper. Door een prachtige aanval via Lilian Wijtsma, Fenna Boomsma en Nynke Wiersma kwam de bal uiteindelijk bij Jinte Burkels. Die de bal het goal in tikte voor de 0-1!

 

In de rust wisten de meiden dat ze scherper moesten staan want ze waren beter. Zo vielen er wel wat gaten achterin. Door een katachtige beweging heeft keeper Sanne Meier, de bal een aantal keren van de lijn gehouden. Er kwamen veel aanvallen en schoten op goal door Roden. Maar Sanne stond als een huis, de nul is gebleven tot het eindsignaal.

 

Na een uitschietbal kwam de bal terecht bij Imma van Dijk, die de bal voor gaf. Na een scrimmage voor het goal wist Tess Meijer de 0-2 op het scorebord te zetten. Toen klonk het eindsignaal, de 3 punten konden mee naar Harlingen! De meiden hebben gestreden en hebben zichzelf beloond met de winst. En ze zijn voorlopig koploper in hun competitie.

 

Volgend weekend zijn ze vrij en spelen zondagochtend een onderlinge partij. Het weekend daarop, zondag 2 april, spelen ze om 12:45 thuis tegen Steenwijk! Zeker geen onbekende voor sommigen uit het team. Alle support is dan welkom!

 

HMHC Jo16-1 lijdt eerste verlies van het seizoen

Afgelopen zaterdag stond er een spannende wedstrijd voor HMHC JO16 op de planning, de eerste wedstrijd in de landelijk subtopklasse! De jongens mochten het thuis opnemen tegen Zwolle Jo16–1, die zijn gedegradeerd uit de landelijke topklasse.

 

Ze wisten niet wat ze moesten verwachten maar hadden er heel veel zin in. Het was onverwacht erg warm waardoor de wedstrijd alleen maar zwaarder werd.  Na de warming up begon de wedstrijd en Zwolle had gelijk het tempo hoog liggen, maar Harlingen kon goed meekomen.

 

Na twee tegen goals was het Sven Kappert die de aansluitingstreffer maakte, de hele club juichte, kippenvel! Na het eerste kwart stond het 1-2, er waren nog kansen.

 

 

Coaches Niels en Bob waren zeer positief over het spel en dat was terug te zien in het tweede kwart. Na de eerste helft stond het 2-3, dankzij Jorn Kappert. In het derde kwart was Harlingen nog steeds aan het vechten voor punten, maar zakte wel wat in door de vermoeidheid.


Toch gaf Harlingen niet op, Sven Kappert wist nog de 3-6 te maken in het laatste kwart. Zwolle wist nog 1x te scoren en dit was dan ook de eindstand, 3-7.

 

Jammer van het verlies maar de jongens mogen trots op elkaar zijn. Komend weekend spelen ze weer thuis, dit keer tegen Upward Jo16-1, 13:00 uur aan de Westerzeedijk. Een mooie kans om hockey op hoog niveau te zien!

 

Dames HMHC winnen van Eelde

Na een teleurstellend resultaat vorige week mochten de Harlinger Dames afgelopen zondag afreizen naar Paterswolde voor een wedstrijd tegen Eelde. Wel met een kleiner team dan normaal want er zaten wat meiden ziek thuis helaas. Gebrand om dit keer de 3 punten mee te kunnen nemen naar Harlingen.

 

Er werd gestart met een gefocuste en sterke warming-up. Nadat er begin dit seizoen 6-0 werd gewonnen aan de Westerzeedijk begonnen de dames fanatiek aan de wedstrijd om dit ook in de uit-wedstrijd te laten zien. Al snel werd duidelijk dat Harlingen de bovenliggende partij was, alleen de score liet dat nog even niet zien. Hoewel er mooi veldspel werd laten zien met mooie acties, lukte het de Harlinger dames niet om te scoren…

 


Na de eerste helft stond het dan ook nog steeds 0-0. Maar de dames gaven niet op. In de tweede helft wisten ze eindelijk de 0-1 te maken na een mooie backhand van Maud. Goede acties bleven komen en Harlingen was gebrand om nog minstens 1 doelpuntje te maken. Uiteindelijk lukte het Harlingen om nog 1 doelpunt te maken na een snelle counter uit het boekje, waarbij elke linie werd ingezet, 0-2. Met de 3 punten op zak en een lekker broodje knakworst (zelfs vega) konden de Dames tevreden weer naar huis.


Volgende week is het Super Sunday aan de Westerzeedijk, want zowel de Dames als de Heren spelen thuis. Ze spelen om 12:30 uur tegen Nunspeet en kunnen de support goed gebruiken!

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Uit de schatkamer van... Kees Knier

22-03-2023

HARLINGEN - Donderdag 23 maart is er van 19.00 tot 20.00 uur bij Omroep RSH weer een 'Uit de schatkamer van…'met deze avond als gast Kees Knier.

Razende Roeland praat deze week met het Heidevolk!

22-03-2023

HARLINGEN - Ja ook deze donderdagavond staan je metal vitamine weer klaar bij Omroep RSH, Radio Eenhoorn en via de Omroep Zilt app.

Fc Harlingen nieuwsoverzicht

22-03-2023

HARLINGEN - Met deze keer: Het Jeugdoverzicht, De meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO15 en MO17 en Fc Harlingen VR1 voeren doelsaldo verder op!

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wellheat Shop Wellheat Shop Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn CZVideoful CZVideoful Copini Opticiëns Copini Opticiëns TeamFRL TeamFRL Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Wellheat Shop Wellheat Shop
CZVideoful CZVideoful Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Wellheat Shop Wellheat Shop Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
CZVideoful CZVideoful Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen TeamFRL TeamFRL IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wellheat Shop Wellheat Shop De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken CZVideoful CZVideoful Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn TeamFRL TeamFRL Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje