Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC nieuws

21-10-2021

HARLINGEN - Een zondag zonder punten bij HMHC

Dames HMHC belonen zichzelf niet

Zondag 17 oktober stond de revanche wedstrijd tegen de dames van Roden op de planning. Na een goede voorbereiding waren het de mini’s Emma en Hugo die de eerste goal mochten scoren. Daarna was het de beurt van de dames van Harlingen.

 

De meiden begonnen scherp, maar de goals vielen maar niet. Jammer genoeg voor Harlingen lukte het de meiden van Roden wel gelijk bij de eerste kans om te scoren. Harlingen leek hierdoor verslagen aangezien ze de overhand hadden in de wedstrijd.

 

Harlingen bleef druk zetten en na een motiverende peptalk in de rust begonnen ze aan de tweede helft. Ze gingen focussen op het druk zetten en het midden dichthouden en vanuit daar de 1-1 scoren. Een paar keer kwamen ze erg dichtbij zoals tijdens een aanvallende strafcorner waarbij helaas de laatste stick miste om de bal te tippen.

 

De dames bleven strijden maar uiteindelijk was het toch Roden dat het tweede doelpunt maakte via een rebound in de strafcorner; 0-2 voor Roden. De dames hebben nog alles op alles gezet om deze achterstand te veranderen naar minimaal een gelijkspel. Ondanks mooi samenspel en een aantal doelpogingen ging de bal maar niet in de goal van de tegenstander en werd de eindstand 0-2.

 

Na de eigen wedstrijd stond er een wedstrijd van onze Heren 1 op het programma. Een erg spannende wedstrijd maar ook zij konden de punten helaas niet op eigen veld houden. Ondanks deze uitslagen wisten de dames en heren de dag gezellig met elkaar af te sluiten en is zo’n afsluiting zeker voor herhaling vatbaar!

 

Volgende week is er een week rust door de herfstvakantie. Die week daarop mogen de dames weer knallen!

 

HMHC Heren verliezen van Hardenberg

Afgelopen zondag stond de kraker van de middenmoot op het programma. Hardenberg stond voor de wedstrijd onder Harlingen en dat wilden de mannen van HMHC graag zo houden.

 

Nadat de dames eerder, na goed vertoond spel, toch aan het kortste eind trokken tegen de dames van Roden, waren de heren van Harlingen extra gebrand op een overwinning. Ook zodat het massaal uitgelopen publiek niet alleen met goed spel verwend zou worden, maar dat er ook punten gevierd konden worden.

 

Na het fluitsignaal duurde het precies 10 seconden voor dat het aftakelende lichaam van Onno het team in de steek liet. Toch liet Harlingen zich niet van de wijs brengen. Vooraf werd afgesproken om de tegenstander hoog onder druk te zetten en dat lukte aanvankelijk prima. Toch was het Hardenberg dat het eerste doelpunt maakte. Doormiddel van een verre scoop en mistastende verdedigers kon de spits van Hardenberg toch alleen voor de keeper komen en hij faalde niet.

 

De mannen van HMHC bleven hun spel spelen en Hardenberg werd weer op eigen helft vastgezet. Vlak voor rust bezweek Hardenberg dan toch onder de druk en kon Vincent met een fraaie tip-in de bal achter de goed keepende keeper van Hardenberg krijgen.

 

Waar Hardenberg in de eerste helft sporadisch nog van eigen helft af kwamen, was dit in de tweede helft niet meer het geval. Toch was het weer Hardenberg wat gevaarlijk werd en wederom uit een scoop. Deze keer werd er een strafcorner weggegeven. Deze kreeg de lijnstop via de keeper ongelukkig op zijn lichaam. Strafbal. Remmert zat er nog goed bij, maar kon de 1-2 niet voorkomen.

 

 

De druk werd nog verder opgevoerd, maar de massaal gehaalde corners leverde niks op. Tot dat Lars in het 4e kwart nog de 2-2 tegen de plank aan wist te slepen. Harlingen bleef knokken voor het winnende doelpunt en kreeg de kansen ook, maar de keeper van Hardenberg werd niet voor niets tot man van de wedstrijd verkozen. De bal wilde er simpelweg niet in voor HMHC. En Hardenberg had daar toch minder moeite mee. Met nog één verre scoop werd er nog een corner versierd door Hardenberg en ja, deze werd kundig raak gesleept. 2-3. Puntloos en teleurgesteld stapte de mannen het veld af.

 

Volgende week is er geen wedstrijd, maar gaan de Heren van HMHC hun frustraties op elkaar er uit schieten doormiddel van een potje paintball. De week daarna staat de wedstrijd tegen titelkandidaat Dash op het programma. Een mooie pot voor de mannen om zich te revancheren.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: WHC – Zeerobben

21-10-2021

HARLINGEN - Zeerobben op zoek naar een verrassing in Wezep.

Fc Harlingen 1 ontvangt Warga en Pupil van de Week Thije Visser trapt af

21-10-2021

HARLINGEN - Komende zondag komt het vlaggenschip van vv Warga op bezoek.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Plus Lunenborg Plus Lunenborg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen