Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC Nieuws

09-11-2022

HARLINGEN - Komend weekend wordt er zaterdag weer volop gehockeyd door de jeugd van HMHC aan de Westerzeedijk.

HMHC Nieuws Mix O-12 zoekt versterking.

Je bent van harte welkom om te komen kijken. Op zondag en maandag wordt er ook gehockeyd, maar dan spelen de seniorenteams van HMHC allemaal een uitwedstrijd.

 

Ben je tussen de 10 en 12 jaar? Dan zoeken we jou!

De jongens en meiden van HMHC Mix O-12 spelen dit jaar voor het eerst op een volledig veld. Dat gaat al erg goed, maar ze kunnen nog wel wat versterking gebruiken! Dus ben je geboren in 2011 of 2012 en heb je zin om in een gezellig team te komen sporten? Dan ben je van harte welkom aan de Westerzeedijk! Meer informatie via TC@Harlingermhc.nl.

 

En natuurlijk ben je ook van harte welkom bij HMHC als je jonger of ouder bent. Kom gerust een keer meetrainen met je vriendje of vriendinnetje, broertje of zusje, of zomaar, als je nog niemand kent bij HMHC, en je wilt wel lekker komen sporten.

 

ALV op donderdag 1 december

Noteer alvast in de agenda: op donderdag 1 december vindt de algemene ledenvergadering van HMHC plaats. Voor alle leden van 18 jaar en ouder, maar natuurlijk ook voor ouders van jeugd. Met deze keer onder meer aandacht voor de begroting van dit seizoen, de impact van de stijgende energiekosten op HMHC, de toekomstvisie voor HMHC en de terugblik op vorige seizoen.

 

HMHC 55 jaar!

Komend jaar bestaat HMHC 55 jaar! In het weekend van 30 juni 2023 wordt dit gevierd met onder meer de traditionele familiedag, het slapstick toernooi en een reünie voor spelers van de Dames. Noteer dit dus alvast in de agenda!

 

HMHC Dames winnen in stromende regen van Assen

De Dames van HMHC hebben afgelopen zondag de aansluiting met de kopgroep in hun poule weten te behouden. Ze wonnen thuis met maar liefst 6-1 van Assen. Zondag spelen ze uit tegen koploper Lelystad. Dat wordt een spannende wedstijd waarin de Harlinger Dames zeker niet kansloos zijn. En ze hebben beloofd de auto te wassen van alle supporters die meegaan, dus dat betekent ongetwijfeld dat er een flinke club supporters meegaat!

 

HMHC Jong Dames (O25) neemt drie punten mee uit Lemmer

Na een aantal goede wedstrijden waarin Jong Dames hun goede spel niet beloond zagen worden met een overwinning, lukte dat afgelopen zondag wel in Lemmer. Er werd met 0-3 gewonnen van de nummer 2 in de competitie, wat maar weer laat zien dat iedereen van iedereen kan winnen in deze poule. Zondag speelt Jong Dames uit tegen Steenwijk, ook dan kunnen ze de 3 punten naar Harlingen meenemen.

 

Jong Dames voor het scorebord in Lemmer.

 

HMHC Heren

De Heren van HMHC maken zondag de verre reis naar Enschede. Ze spelen daar tegen PW, waar 3 punten zeker mogelijk zijn. Dat zou dan betekenen dat de Heren hun koppositie verder verstevigen!

 

Programma komend weekend

Zaterdag 12 november 2022

09.30 uur HMHC Mix O10 - Dokkum

10.00 uur HMHC Mix O12 – Stix Joure

10.00 uur Steenwijk – HMHC Mix O8

11.00 uur HMHC Mix O14 – Assen

13.00 uur HMHC JO16 - Dash

14.10 uur Quick Stick - HMHC MO16-1

14.55 uur GHBS – HMHC MO16-2

 

Zondag 13 november 2022

11.00 uur Bedum – HMHC H30+/veteranen

12.00 uur Steenwijk – HMHC O25/Jong Dames

12.45 uur Lelystad – HMHC Dames

14.45 uur PW – HMHC Heren

 

Maandag 14 november 2022

20.00 uur Wedstrijden trimhockeyers in Leeuwarden

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Eerst vriendje – vriendinnetje zwemtraining van de Vikings een groot succes

09-11-2022

HARLINGEN - Op maandag 7 november was er een zwemtraining waarbij je een vriendje of vriendinnetje mee mocht nemen.

Razende Roeland valt stil

09-11-2022

HARLINGEN - Deze donderdag is er helaas geen live uitzending van Razende Roeland.

Jeugdjournaal en de meiden van Zeerobben

09-11-2022

HARLINGEN - De ene zaterdag is de andere niet.

Reacties

Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda