Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC Nieuws

09-11-2022

HARLINGEN - Komend weekend wordt er zaterdag weer volop gehockeyd door de jeugd van HMHC aan de Westerzeedijk.

HMHC Nieuws Mix O-12 zoekt versterking.

Je bent van harte welkom om te komen kijken. Op zondag en maandag wordt er ook gehockeyd, maar dan spelen de seniorenteams van HMHC allemaal een uitwedstrijd.

 

Ben je tussen de 10 en 12 jaar? Dan zoeken we jou!

De jongens en meiden van HMHC Mix O-12 spelen dit jaar voor het eerst op een volledig veld. Dat gaat al erg goed, maar ze kunnen nog wel wat versterking gebruiken! Dus ben je geboren in 2011 of 2012 en heb je zin om in een gezellig team te komen sporten? Dan ben je van harte welkom aan de Westerzeedijk! Meer informatie via TC@Harlingermhc.nl.

 

En natuurlijk ben je ook van harte welkom bij HMHC als je jonger of ouder bent. Kom gerust een keer meetrainen met je vriendje of vriendinnetje, broertje of zusje, of zomaar, als je nog niemand kent bij HMHC, en je wilt wel lekker komen sporten.

 

ALV op donderdag 1 december

Noteer alvast in de agenda: op donderdag 1 december vindt de algemene ledenvergadering van HMHC plaats. Voor alle leden van 18 jaar en ouder, maar natuurlijk ook voor ouders van jeugd. Met deze keer onder meer aandacht voor de begroting van dit seizoen, de impact van de stijgende energiekosten op HMHC, de toekomstvisie voor HMHC en de terugblik op vorige seizoen.

 

HMHC 55 jaar!

Komend jaar bestaat HMHC 55 jaar! In het weekend van 30 juni 2023 wordt dit gevierd met onder meer de traditionele familiedag, het slapstick toernooi en een reünie voor spelers van de Dames. Noteer dit dus alvast in de agenda!

 

HMHC Dames winnen in stromende regen van Assen

De Dames van HMHC hebben afgelopen zondag de aansluiting met de kopgroep in hun poule weten te behouden. Ze wonnen thuis met maar liefst 6-1 van Assen. Zondag spelen ze uit tegen koploper Lelystad. Dat wordt een spannende wedstijd waarin de Harlinger Dames zeker niet kansloos zijn. En ze hebben beloofd de auto te wassen van alle supporters die meegaan, dus dat betekent ongetwijfeld dat er een flinke club supporters meegaat!

 

HMHC Jong Dames (O25) neemt drie punten mee uit Lemmer

Na een aantal goede wedstrijden waarin Jong Dames hun goede spel niet beloond zagen worden met een overwinning, lukte dat afgelopen zondag wel in Lemmer. Er werd met 0-3 gewonnen van de nummer 2 in de competitie, wat maar weer laat zien dat iedereen van iedereen kan winnen in deze poule. Zondag speelt Jong Dames uit tegen Steenwijk, ook dan kunnen ze de 3 punten naar Harlingen meenemen.

 

Jong Dames voor het scorebord in Lemmer.

 

HMHC Heren

De Heren van HMHC maken zondag de verre reis naar Enschede. Ze spelen daar tegen PW, waar 3 punten zeker mogelijk zijn. Dat zou dan betekenen dat de Heren hun koppositie verder verstevigen!

 

Programma komend weekend

Zaterdag 12 november 2022

09.30 uur HMHC Mix O10 - Dokkum

10.00 uur HMHC Mix O12 – Stix Joure

10.00 uur Steenwijk – HMHC Mix O8

11.00 uur HMHC Mix O14 – Assen

13.00 uur HMHC JO16 - Dash

14.10 uur Quick Stick - HMHC MO16-1

14.55 uur GHBS – HMHC MO16-2

 

Zondag 13 november 2022

11.00 uur Bedum – HMHC H30+/veteranen

12.00 uur Steenwijk – HMHC O25/Jong Dames

12.45 uur Lelystad – HMHC Dames

14.45 uur PW – HMHC Heren

 

Maandag 14 november 2022

20.00 uur Wedstrijden trimhockeyers in Leeuwarden

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Eerst vriendje – vriendinnetje zwemtraining van de Vikings een groot succes

09-11-2022

HARLINGEN - Op maandag 7 november was er een zwemtraining waarbij je een vriendje of vriendinnetje mee mocht nemen.

Razende Roeland valt stil

09-11-2022

HARLINGEN - Deze donderdag is er helaas geen live uitzending van Razende Roeland.

Jeugdjournaal en de meiden van Zeerobben

09-11-2022

HARLINGEN - De ene zaterdag is de andere niet.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor CDA Harlingen CDA Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation
CDA Harlingen CDA Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wellheat Shop Wellheat Shop IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten