HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC-jeugd sport gewoon door

28-01-2021

HARLINGEN - Deze week is het nieuwe trainingsschema voor de jeugd van HMHC ingegaan.

HMHC-jeugd sport gewoon door Queenfishers B.V. sponsort nieuwe trainingspakken voor de jongens C1 van Harlinger Mixed Hockeyclub.

Door de avondklok, waardoor iedereen om 21.00 uur thuis moet zijn, is een aantal trainingen vervroegd. De invoering van dit nieuwe schema was weer goed voorbereid door de technische commissie. Intussen wordt ook de opstart van de senioren weer voorbereid, zodat ook zij weer met hun teams het veld op kunnen zodra dat weer is toegestaan door de overheid.

 

Onderlinge wedstrijden en trainingen op zaterdag

Afgelopen zaterdag werden er weer geslaagde onderlinge wedstrijden en trainingen aan de Westerzeedijk georganiseerd voor meerdere teams. Dit keer waren het de MA1, MA2 en MB1 die de schoolweek achter hun computer van zich af konden sporten. Het werd weer zeer gewaardeerd, zowel door de jeugd als door hun ouders.

(Foto zaterdag)

 

Beweegteam Harlingen organiseert hockey

De data waarop het Beweegteam Harlingen hockey clinics organiseert zijn intussen bekend. Op 19 februari om 16.00 uur voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Op 25 februari om 14.00 uur voor de jeugd van 4 tot en met 12 jaar. Aanmelden is verplicht, vol is vol! Aanmelden kan via beweegteamharlingen@sportfryslan.nl. Een mooie manier om kennis te maken met hockey!

 

HMHC ondersteunt de activiteiten van het Beweegteam natuurlijk. Juist nu is het belangrijk dat jeugd kan sporten en bewegen. Informatie over de andere activiteiten, zoals bootcamp, panna voetbal en freerunning, vind je op de social media van het Beweegteam, HMHC en de andere sportclubs in Harlingen.

 

Hockey al vanaf 4 jaar: de Funkeys!

Mocht je na zo’n clinic enthousiast zijn om te komen hockeyen, dan kun je natuurlijk altijd een keer vrijblijvend mee komen trainen met een team van jouw leeftijd. Dat kan al vanaf 4 jaar, bij de Funkeys. Deze enthousiaste groep jongens en meisjes traint op woensdagmiddag om 16.00 uur op het veld aan de Westerzeedijk. En hockey voor 4- en 5 jarigen is gratis. Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

 

Queenfishers B.V. sponsort nieuwe trainingspakken voor de jongens C1 van Harlinger Mixed Hockeyclub

Queenfishers helpt elke dag weer succesvol mensen naar een nieuwe of andere baan d.m.v. coaching, outplacement, jobhunt en recruitment. Dit doen zij vanuit hun kantoren in Leeuwarden en Groningen. Iliana Kappert (mede-eigenaar van Queenfishers) is woonachtig in Harlingen en is – als ouder en als voormalig commissielid - betrokken bij de Harlinger Mixed Hockey Club. “Zowel mijn man als mijn beide zoons zitten op hockey en dragen deze club een warm hart toe. Waar ik als ouder graag had willen kijken naar een seizoen met mooie wedstrijden, hadden we nu te maken met aangepaste trainingen en een competitie die helaas niet door kon gaan. Buiten het feit dat dit een teleurstelling was voor alle grote en kleine spelers, heeft dit natuurlijk ook zijn weerslag gehad op de inkomsten van de club. Als ondernemer snap ik dat als geen ander en heb ik ook aan den lijve ondervonden wat zo’n crisis teweeg kan brengen. In deze tijden is het goed om elkaar te helpen en blij te maken waar het kan.”

 

 

Queenfishers sponsort graag sportverenigingen en vindt de vitaliteit van jong en oud heel belangrijk. De jongens van C1 waren inmiddels al uit hun oude trainingspakken gegroeid en voor hen en de coaches zijn allemaal nieuwe trainingspakken besteld. Deze pakken dragen uiteraard het logo van de club en Queenfishers mag zich nu de trotse sponsor noemen van dit heldenteam!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Brouwdok zoekt Bemanning!

28-01-2021

HARLINGEN - Wij houden van écht ambachtelijk gebrouwen bier en we hopen onze passie met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen.

Reacties