De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC-jeugd sport gewoon door

28-01-2021

HARLINGEN - Deze week is het nieuwe trainingsschema voor de jeugd van HMHC ingegaan.

HMHC-jeugd sport gewoon door Queenfishers B.V. sponsort nieuwe trainingspakken voor de jongens C1 van Harlinger Mixed Hockeyclub.

Door de avondklok, waardoor iedereen om 21.00 uur thuis moet zijn, is een aantal trainingen vervroegd. De invoering van dit nieuwe schema was weer goed voorbereid door de technische commissie. Intussen wordt ook de opstart van de senioren weer voorbereid, zodat ook zij weer met hun teams het veld op kunnen zodra dat weer is toegestaan door de overheid.

 

Onderlinge wedstrijden en trainingen op zaterdag

Afgelopen zaterdag werden er weer geslaagde onderlinge wedstrijden en trainingen aan de Westerzeedijk georganiseerd voor meerdere teams. Dit keer waren het de MA1, MA2 en MB1 die de schoolweek achter hun computer van zich af konden sporten. Het werd weer zeer gewaardeerd, zowel door de jeugd als door hun ouders.

(Foto zaterdag)

 

Beweegteam Harlingen organiseert hockey

De data waarop het Beweegteam Harlingen hockey clinics organiseert zijn intussen bekend. Op 19 februari om 16.00 uur voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Op 25 februari om 14.00 uur voor de jeugd van 4 tot en met 12 jaar. Aanmelden is verplicht, vol is vol! Aanmelden kan via beweegteamharlingen@sportfryslan.nl. Een mooie manier om kennis te maken met hockey!

 

HMHC ondersteunt de activiteiten van het Beweegteam natuurlijk. Juist nu is het belangrijk dat jeugd kan sporten en bewegen. Informatie over de andere activiteiten, zoals bootcamp, panna voetbal en freerunning, vind je op de social media van het Beweegteam, HMHC en de andere sportclubs in Harlingen.

 

Hockey al vanaf 4 jaar: de Funkeys!

Mocht je na zo’n clinic enthousiast zijn om te komen hockeyen, dan kun je natuurlijk altijd een keer vrijblijvend mee komen trainen met een team van jouw leeftijd. Dat kan al vanaf 4 jaar, bij de Funkeys. Deze enthousiaste groep jongens en meisjes traint op woensdagmiddag om 16.00 uur op het veld aan de Westerzeedijk. En hockey voor 4- en 5 jarigen is gratis. Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

 

Queenfishers B.V. sponsort nieuwe trainingspakken voor de jongens C1 van Harlinger Mixed Hockeyclub

Queenfishers helpt elke dag weer succesvol mensen naar een nieuwe of andere baan d.m.v. coaching, outplacement, jobhunt en recruitment. Dit doen zij vanuit hun kantoren in Leeuwarden en Groningen. Iliana Kappert (mede-eigenaar van Queenfishers) is woonachtig in Harlingen en is – als ouder en als voormalig commissielid - betrokken bij de Harlinger Mixed Hockey Club. “Zowel mijn man als mijn beide zoons zitten op hockey en dragen deze club een warm hart toe. Waar ik als ouder graag had willen kijken naar een seizoen met mooie wedstrijden, hadden we nu te maken met aangepaste trainingen en een competitie die helaas niet door kon gaan. Buiten het feit dat dit een teleurstelling was voor alle grote en kleine spelers, heeft dit natuurlijk ook zijn weerslag gehad op de inkomsten van de club. Als ondernemer snap ik dat als geen ander en heb ik ook aan den lijve ondervonden wat zo’n crisis teweeg kan brengen. In deze tijden is het goed om elkaar te helpen en blij te maken waar het kan.”

 

 

Queenfishers sponsort graag sportverenigingen en vindt de vitaliteit van jong en oud heel belangrijk. De jongens van C1 waren inmiddels al uit hun oude trainingspakken gegroeid en voor hen en de coaches zijn allemaal nieuwe trainingspakken besteld. Deze pakken dragen uiteraard het logo van de club en Queenfishers mag zich nu de trotse sponsor noemen van dit heldenteam!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Brouwdok zoekt Bemanning!

28-01-2021

HARLINGEN - Wij houden van écht ambachtelijk gebrouwen bier en we hopen onze passie met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen.

Reacties

HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Food 80/20 Food 80/20 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Omdraai De Omdraai Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen