RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC-jeugd sport gewoon door

28-01-2021

HARLINGEN - Deze week is het nieuwe trainingsschema voor de jeugd van HMHC ingegaan.

HMHC-jeugd sport gewoon door Queenfishers B.V. sponsort nieuwe trainingspakken voor de jongens C1 van Harlinger Mixed Hockeyclub.

Door de avondklok, waardoor iedereen om 21.00 uur thuis moet zijn, is een aantal trainingen vervroegd. De invoering van dit nieuwe schema was weer goed voorbereid door de technische commissie. Intussen wordt ook de opstart van de senioren weer voorbereid, zodat ook zij weer met hun teams het veld op kunnen zodra dat weer is toegestaan door de overheid.

 

Onderlinge wedstrijden en trainingen op zaterdag

Afgelopen zaterdag werden er weer geslaagde onderlinge wedstrijden en trainingen aan de Westerzeedijk georganiseerd voor meerdere teams. Dit keer waren het de MA1, MA2 en MB1 die de schoolweek achter hun computer van zich af konden sporten. Het werd weer zeer gewaardeerd, zowel door de jeugd als door hun ouders.

(Foto zaterdag)

 

Beweegteam Harlingen organiseert hockey

De data waarop het Beweegteam Harlingen hockey clinics organiseert zijn intussen bekend. Op 19 februari om 16.00 uur voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Op 25 februari om 14.00 uur voor de jeugd van 4 tot en met 12 jaar. Aanmelden is verplicht, vol is vol! Aanmelden kan via beweegteamharlingen@sportfryslan.nl. Een mooie manier om kennis te maken met hockey!

 

HMHC ondersteunt de activiteiten van het Beweegteam natuurlijk. Juist nu is het belangrijk dat jeugd kan sporten en bewegen. Informatie over de andere activiteiten, zoals bootcamp, panna voetbal en freerunning, vind je op de social media van het Beweegteam, HMHC en de andere sportclubs in Harlingen.

 

Hockey al vanaf 4 jaar: de Funkeys!

Mocht je na zo’n clinic enthousiast zijn om te komen hockeyen, dan kun je natuurlijk altijd een keer vrijblijvend mee komen trainen met een team van jouw leeftijd. Dat kan al vanaf 4 jaar, bij de Funkeys. Deze enthousiaste groep jongens en meisjes traint op woensdagmiddag om 16.00 uur op het veld aan de Westerzeedijk. En hockey voor 4- en 5 jarigen is gratis. Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

 

Queenfishers B.V. sponsort nieuwe trainingspakken voor de jongens C1 van Harlinger Mixed Hockeyclub

Queenfishers helpt elke dag weer succesvol mensen naar een nieuwe of andere baan d.m.v. coaching, outplacement, jobhunt en recruitment. Dit doen zij vanuit hun kantoren in Leeuwarden en Groningen. Iliana Kappert (mede-eigenaar van Queenfishers) is woonachtig in Harlingen en is – als ouder en als voormalig commissielid - betrokken bij de Harlinger Mixed Hockey Club. “Zowel mijn man als mijn beide zoons zitten op hockey en dragen deze club een warm hart toe. Waar ik als ouder graag had willen kijken naar een seizoen met mooie wedstrijden, hadden we nu te maken met aangepaste trainingen en een competitie die helaas niet door kon gaan. Buiten het feit dat dit een teleurstelling was voor alle grote en kleine spelers, heeft dit natuurlijk ook zijn weerslag gehad op de inkomsten van de club. Als ondernemer snap ik dat als geen ander en heb ik ook aan den lijve ondervonden wat zo’n crisis teweeg kan brengen. In deze tijden is het goed om elkaar te helpen en blij te maken waar het kan.”

 

 

Queenfishers sponsort graag sportverenigingen en vindt de vitaliteit van jong en oud heel belangrijk. De jongens van C1 waren inmiddels al uit hun oude trainingspakken gegroeid en voor hen en de coaches zijn allemaal nieuwe trainingspakken besteld. Deze pakken dragen uiteraard het logo van de club en Queenfishers mag zich nu de trotse sponsor noemen van dit heldenteam!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Brouwdok zoekt Bemanning!

28-01-2021

HARLINGEN - Wij houden van écht ambachtelijk gebrouwen bier en we hopen onze passie met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen.

Reacties

HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Omdraai De Omdraai Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Omdraai De Omdraai Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie