Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC Dames winnen moeilijke wedstrijd in Hoogeveen

19-05-2022

HARLINGEN - Zondag 15 mei stond er voor HMHC Dames een wedstrijd uit tegen Hoogeveen op het programma.

De weerapps werden gecheckt en het beloofde een warme dag te worden. Dit betekende dus in Hoogeveen een nog warmere dag en gezien het weer en het trage veld een pittige pot.

 

Eenmaal in Hoogeveen aangekomen konden de voorbereiding beginnen. Eerst warm lopen, ook al hadden de dames het al erg warm en vervolgens een oefening op goal want veel tijd was er niet meer. Na het fluitsignaal bleek al snel dat het inderdaad een pittige pot zou worden.

 

De ballen gingen traag over het veld ondanks dat de dames harde klappen gaven. In het eerste kwart konden de dames elkaar nog niet echt lekker vinden waardoor ze op 1-0 achterstand kwamen. Na wat oppeppende woorden van de coach gingen ze er weer tegenaan en lieten zien wat ze konden. Er werden mooie combinaties gemaakt en we kwamen steeds vaker de cirkel van de tegenstander in, maar een doelpunt bleef uit.

 

Na een goede toespraak van coach Jurrit in de rust gingen de meiden er weer tegen aan. In dit kwart stuitte de bal keer op keer op de keeper of kwamen ballen niet aan bij de spelers die in de cirkel klaar stonden om te scoren. Nog steeds geen doelpunten en dat is niet waarvoor ze naar Hoogeveen waren afgereisd.

 

En ja hoor, na een voorzet van Tineke, was het Hannah die het eerste doelpunt wist te scoren. Na dit doelpunt werden de dames van Hoogeveen steeds feller en waren er op uit om nog een doelpunt te scoren. Uiteraard was Harlingen hier zelf ook op uit en gelukkig wist Joyce uit een strafcorner het tweede doelpunt te scoren, 1-2. Het bleef spannend, maar in de laatste minuut scoorde Jente na een mooie actie van Melanie de 1-3. 

 

Komende zondag spelen de Dames thuis tegen Coevorden om 13:45 uur. Het belooft een gezellige dag te worden gezien de Veteranen en Jong Dames ook thuis spelen. Zien ze je langs het veld?

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Fc Harlingen 1 ontvangt Deinum en Pupil van de Week Lasse Goeres trapt af!

19-05-2022

HARLINGEN - Met nog drie speelrondes te gaan blijft het spannend voor fc Harlingen 1 in de vierde klasse B.

De meiden van fc Harlingen MO11, MO15, MO17 en VR1

19-05-2022

HARLINGEN - In Opeinde wisten de meisjes van fc Harlingen MO11-1 een dik verdiende punt te pakken door gelijk te spelen tegen de nummer 2 ONT MO11-1.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

19-05-2022

HARLINGEN - Het was zaterdag weer genieten op de velden van fc Harlingen.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad