Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC Dames 1 houdt het spannend in Veendam!

01-12-2021

HARLINGEN - Op deze koude zondag mochten de Dames afreizen naar Veendam om daar de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop te spelen.

De meiden waren gebrand om te winnen, maar wisten ook dat dit een erg lastige pot kon gaan worden.

 

Na een korte maar krachtige bespreking wisten de meiden wat hun te doen stond en gingen ze het veld op. Eerst goed warmlopen want de Noordpool was er niets bij vandaag en blessures moesten voorkomen worden.

 

Na het fluitsignaal bleek al snel dat de dames van Daring hoge druk gingen zetten. Gelukkig bleven de Harlinger dames rustig en zochten ze de gaten. Hierdoor wist de achterhoede het middenveld en soms de spitsen goed te bereiken. Ondanks dat Harlingen een aantal kansen wist te creëren ging de bal het doel niet in.

 

Daring bleef op de counter spelen, waardoor ook zij een paar keer dicht bij het goal kwamen. Gelukkig stond keeper Sterre weer als een huis, waardoor de bal er niet in ging. Na nog een aantal aanvallen was het Emma die met een harde flats de bal beheerst in de goal wist te leggen, 0-1!

 

In de rust werden de dames weer even op scherp gesteld door de coaches aangezien het spel iets inzakte. In het derde kwart gebeurde er niet veel, de meiden wisten kansen te creëren maar kregen de bal niet in het goal.

 

In het laatste kwart hebben de meiden stuk voor stuk gevochten om de 0-1 te behouden, maar helaas wist Daring toch te scoren vanuit een strafcorner. De meiden werden even wakker geschud, bleven doorvechten en in de laatste minuut wist Harlingen dan ook een strafbal te bemachtigen.

 

Het fluitsignaal klonk en de uitslag hing dan ook van deze strafbal af. Tot grootse blijdschap van de meiden wist Jill de bal in het goal te pushen, 1-2! Na een iets wat te spannende wedstrijd wist Harlingen dan toch aan het langste eind te trekken en gingen ze naar huis met drie welverdiende punten.

 

Nu verruilen de dames het veld even voor de zaal, de winterstop is namelijk begonnen, maar niet getreurd, want vanaf aankomende zondag start namelijk de zaalcompetitie!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Unieke vloer voor uw huis in Harlingen

01-12-2021

HARLINGEN - Wilt u een unieke vloer voor uw huis in Harlingen?

Razende Roeland raast toch op eigen zender!

01-12-2021

HARLINGEN - Onverwacht toch live op Omroep RSH, want soms heeft een corona maatregel het voordeel dat iets niet doorgaat en jij op de vertrouwde zenders Omroep RSH en Radio Eenhoorn je metal vitamine kan halen.

Groot gebaar van bewoners Almenum naar volgende generatie

01-12-2021

HARLINGEN - De afgelopen maanden zijn er belangrijke stappen gemaakt in de plannen voor Toekomstig Almenum.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
The Shamrock The Shamrock Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12