Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC benoemt Alex Nieuwland tot erelid

06-07-2022

HARLINGEN - Tijdens de algemene ledenvergadering van HMHC van afgelopen maandag werd oud-voorzitter Alex Nieuwland vanwege zijn grote inzet voor de club tot zijn verrassing benoemd tot erelid van HMHC.

In de ALV was naast de aandacht voor alle positieve ontwikkelingen binnen de club ook aandacht voor de enorme stijging van de energiekosten en de zorgen over de financiële gevolgen hiervan.

 

Alex Nieuwland erelid

Tijdens de ALV werd Alex Nieuwland benoemd tot erelid vanwege zijn grote inzet voor HMHC. Alex was voorzitter in de jaren waarin de club enorm groeide en er twee nieuwe velden werden aangelegd en het eerste Dames team van HMHC werd gestart. De seniorenafdeling van HMHC bestaat intussen uit liefst 6 teams: Heren, Dames, Dames onder 25, Veteranen en 2 Trimhockeyteams (gemengd en dames). Daarnaast was Alex coach van jeugdteams en het Herenteam en stond hij aan de basis van de ontwikkeling van scheidsrechters en spelbegeleiders binnen de club, waar nu jaarlijks 20 tot 30 van worden opgeleid. Alex heeft altijd het belang van de historie van de club gezien en daar jubileumboekjes over geschreven en mede het 50-jarig jubileumfeest in 2018 georganiseerd. Ook komend jaar blijft Alex actief, dan als coach van het Herenteam. Kortom, het bestuur vroeg de leden om in te stemmen met het benoemen van Alex tot erelid wat met applaus werd ontvangen. De traditie is dat ereleden een zichtbaar plekje krijgen op het complex, wat er tot leid tot de bar vanaf nu de Alex Nieuwland bar wordt genoemd. Op de foto feliciteert voorzitter Frank Burkels Alex Nieuwland met zijn benoeming tot erelid.

 

Positieve ontwikkelingen en toch ook zorgen

Het gaat goed met HMHC. Na de corona periode is er gelukkig weer veel energie losgekomen: uiteraard weer trainen en hockey dat georganiseerd wordt door de technische commissie, trainers en coaches, maar ook nieuwe kleding, nieuwe sponsoren, geslaagde feesten en Familiedag met Slapsticktoernooi, nieuwe leden, nieuwe hoofdtrainers, een grote opruimactie en de verbouwing van de keuken. Voorzitter Frank Burkels stond hierbij stil en dankte de vele vrijwilligers voor hun inzet. Penningmeester Hans Rienks lichtte de begroting voor komend seizoen toe en sprak zijn zorg uit over de enorme koststijging van energie. De zorgen werden gedeeld door de leden en er werd gevraagd om de komende maanden goed in de gaten te houden wat dit gaat betekenen en om eventueel maatregelen als contributieverhoging voor te bereiden. Hopelijk is dat niet nodig, onder andere door in gesprek te gaan met de gemeente Harlingen over versnelde aanleg van LED-verlichting op het hoofdveld, zoals dat ook bij Zeerobben gebeurt, en als club verder in te zetten op duurzaamheid en uitbreiding van het aantal zonnepanelen en de verkenning van windenergie.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Prijsvraag straatnaam voor nieuwe straat nabij wooncentrum Almenum

06-07-2022

HARLINGEN - Met de geplande nieuwbouw van wooncentrum Almenum ontstaat er in Harlingen een nieuwe straat.

Meer groen in Harlingen: Een kijkje in het Balklandpark

06-07-2022

HARLINGEN - Sinds vorig jaar is de aanleg van het Balklandpark van start gegaan.

Spanning bij de Copini 60+ kaatsers

06-07-2022

HARLINGEN - De tribune ston ur nog van de Hotze Schuil partij, en Hotze had um vermaakt at ie de 60-plussers bezig sien had.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie