Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen 2018

Heerlijk Harlingen 2018

Culinair Festival aan de haven van Harlingen waar eten, drinken, muziek en ontspanning centraal staan.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Het Alternatief

06-12-2017

HARLINGEN - We hebben de decembermaand weer bereikt, geachte muziekliefhebbers.

Een maand van vrede op aarde, zwelgen in Sinterklaas en kerstfeest, Serious Request en de Top 2000. Een maand waarin we terugkijken op het afgelopen jaar. Zit dat in het Alternatief van komende vrijdag? Wellicht een vleugje. De beginplaat is in ieder geval een track uit de top 2000. Al vanaf 2007 in die lijst. Binnengekomen op 519 en in 2016 inmiddels op 1202. Deze plaat moet hoger. Ook al omdat het zo’n heerlijke decemberplaat is. Benieuwd? 1 reden om te luisteren….

 

Ook draaien we een plaat van een band die met een bepaald nummer in alle edities van de top 2000 staat behalve in de eerste van 1999. Van die band draai ik niet dat nummer maar een nummer dat dus nog nooit in de top 2000 heeft gestaan. Een tweede reden om te luisteren……. In het nieuws hebben we ook gelezen dat op Spotify de meest gedraaide artiest Ed Sheeran is. Daarnaast heel veel hiphop o.a. Boef. Dat gaan we dus niet draaien! Wellicht wel de nummer 1 in het albumoverzicht van muziek krant OOR. LCD soundsystem. DJ Bert is hier groot fan van en zal zich waarschijnlijk laten verleiden tot….

 

Tiede komt met de plaat en zijn verhaal vanuit Amsterdam. Hij heeft even zijn home by the sea verruild voor de hoofdstad. Hij heeft er vast weer een mooi verhaal bij die hij telefonisch door zal geven. Mocht dat niet lukken dan gooit de DJ van dienst het verhaal de ether in. En natuurlijk. Vrijdag een week geleden de release van de nieuwe U2 cd, Songs of experience.  Iedereen heeft er al een mening over, dus wij gaan dat ook doen en er natuurlijk een track van draaien. Verder de vaste items double Dutch, chainrecord, coverplaat, steunplaat, liveplaat etc.

 

We hopen met dit tipje van de sluier je als luisteraar te mogen begroeten of opnieuw te verwelkomen.  Schroom niet en laat een verzoekje of opbouwende kritiek achter op www.rsh.hetalternatief@gmail.com  We zijn namelijk nog niet klaar met de platligt dus een verzoekje is welkom. Wij hopen tot vrijdag 8 december. Neem nog een kopje warme chocolademelk, pak het laatste stukje chocoladeletter of banketstaaf en ga er even lekker voor zitten. Tot 21.00 uur.

 

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

William Boothstraat 2-3

8862 TL HARLINGEN

 

0517 412324

 

info@radiostadharlingen.nl

 

www.radiostadharlingen.nl

 

RSHnieuws

 

Radio Stad Harlingen

 

Muziek

Meer nieuws

KERST bij Wereldwinkel Harlingen

06-12-2017

HARLINGEN - Voor een kerstcadeau of kerstpakket bent u bij Wereldwinkel Harlingen aan het goede adres.

Renovatie van het Harmenspark

06-12-2017

HARLINGEN - De gemeente Harlingen gaat aan de slag met de renovatie van het Harmenspark.

Sinterklaas brengt bezoek aan centrum Harlingen

06-12-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag maakte Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten een wandeling door de binnenstad van Harlingen.

Reacties

Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus Vogelaar Audio Vogelaar Audio IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje VVV Harlingen VVV Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Lichtboei De Lichtboei Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt