Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Op 9, 10 & 11 augustus verandert de Nieuwe Willemskade ook dit jaar weer in een culinair walhalla met de 5e editie van Foodfestival Heerlijk Harlingen!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Bij PLUS kun je van zondag 21 april tot en met zaterdag 27 juli 2019 exclusief sparen voor Tupperware van de hoogste kwaliteit.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Harlinger Mixed Hockey Club ook actief in de winterperiode

08-02-2019

HARLINGEN - Ook in de winter is de Harlinger mixed hockeyclub een actieve vereniging, al lijkt het voor de buitenwereld soms wel een winterslaap.

Harlinger Mixed Hockey Club ook actief in de winterperiode F-jeugd actief tijdens hockeyclinic Franeker

Om even een kleine kijk te geven in het hockeyleven hebben we een paar activiteiten voor jullie op een rijtje gezet.


Bijna alle veldteams spelen ook competitie in de zaal. Ze gaan er zo’n 4 a 5 keer op uit om op een dag twee wedstrijden te spelen in de competitie, waarvoor er wekelijks getraind wordt in de Waddenhal of de Trije.

 

Dames 1 van de vereniging speelde afgelopen weekend gelijk tegen de koploper, net als de MC3 van de vereniging. Ook de jongens C1 laten een duidelijke groei zien in hun spel en verloren op het nippertje van de tactische jongens van Sneek.

 

Niet alleen de teams zijn erg actief, maar ook de trainers zijn niet allemaal in winterslaap gevallen. De zaaltrainers hebben op 2 december een Masterclass bijgewoond van Bondscoach Marieke Dijkstra in Sneek. Daarnaast was het ook voor de ouders, verzorgers en leden een feestje tijdens de kerstborrel op 14 december en tijdens de Hockeyhap op 1 februari.

 

Op 2 februari werd onze F-jeugd in het zonnetje gezet middels een clinic in de Trije in Franeker. Ze leerden onder ander over de hockeyhouding en het gebruik van de balken in de zaal. Tussendoor werden ze verwend met chipjes en na afloop getrakteerd op patat.

 

 

De teams trainen nog tot aan de voorjaarsvakantie in de zaal en sommige teams hebben dit weekend nog wedstrijden, waaronder ook in de Waddenhal. Na een weekje van rust gaan ze weer het veld op en zullen ze zich klaarmaken voor het tweede deel van het veldseizoen, waarin ook weer verschillende activiteiten voor jong en oud zullen plaatsvinden.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Schaatsteam Simon Vestdijk naar landelijke finale ploegenachtervolging

08-02-2019

HEERENVEEN - Twee ploegen van het Simon Vestdijk deden op 6 februari mee aan de voorronde van de “School Ploegen Achtervolging” op de schaatsbaan in Thialf.

Leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie bij Jongerenwerk Harlingen

08-02-2019

HARLINGEN - Tijdens de voorjaarsvakantie is er bij Jongerenwerk Harlingen van alles te doen.

Gezocht lid bestuurscommissie Gemeentemuseum het Hannemahuis

08-02-2019

HARLINGEN - Bij het Hannemahuis centrum voor Harlinger cultuur en historie komt een plaats vrij in de bestuurscommissie.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen