Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Waanzinnig Wijnvoordeel! Van vertrouwde toppers tot onbekende pareltjes: er zit voor elke wijnliefhebber wel iets tussen.
Lees verder...
Fysiotherapie Rozengracht

Fysiotherapie Rozengracht

De praktijk huisvest vele specialisten, aangesterkt met het plus team voor optimale zorgkwaliteit.
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Harlinger Mixed Hockey Club ook actief in de winterperiode

08-02-2019

HARLINGEN - Ook in de winter is de Harlinger mixed hockeyclub een actieve vereniging, al lijkt het voor de buitenwereld soms wel een winterslaap.

Harlinger Mixed Hockey Club ook actief in de winterperiode F-jeugd actief tijdens hockeyclinic Franeker

Om even een kleine kijk te geven in het hockeyleven hebben we een paar activiteiten voor jullie op een rijtje gezet.


Bijna alle veldteams spelen ook competitie in de zaal. Ze gaan er zo’n 4 a 5 keer op uit om op een dag twee wedstrijden te spelen in de competitie, waarvoor er wekelijks getraind wordt in de Waddenhal of de Trije.

 

Dames 1 van de vereniging speelde afgelopen weekend gelijk tegen de koploper, net als de MC3 van de vereniging. Ook de jongens C1 laten een duidelijke groei zien in hun spel en verloren op het nippertje van de tactische jongens van Sneek.

 

Niet alleen de teams zijn erg actief, maar ook de trainers zijn niet allemaal in winterslaap gevallen. De zaaltrainers hebben op 2 december een Masterclass bijgewoond van Bondscoach Marieke Dijkstra in Sneek. Daarnaast was het ook voor de ouders, verzorgers en leden een feestje tijdens de kerstborrel op 14 december en tijdens de Hockeyhap op 1 februari.

 

Op 2 februari werd onze F-jeugd in het zonnetje gezet middels een clinic in de Trije in Franeker. Ze leerden onder ander over de hockeyhouding en het gebruik van de balken in de zaal. Tussendoor werden ze verwend met chipjes en na afloop getrakteerd op patat.

 

 

De teams trainen nog tot aan de voorjaarsvakantie in de zaal en sommige teams hebben dit weekend nog wedstrijden, waaronder ook in de Waddenhal. Na een weekje van rust gaan ze weer het veld op en zullen ze zich klaarmaken voor het tweede deel van het veldseizoen, waarin ook weer verschillende activiteiten voor jong en oud zullen plaatsvinden.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Schaatsteam Simon Vestdijk naar landelijke finale ploegenachtervolging

08-02-2019

HEERENVEEN - Twee ploegen van het Simon Vestdijk deden op 6 februari mee aan de voorronde van de “School Ploegen Achtervolging” op de schaatsbaan in Thialf.

Leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie bij Jongerenwerk Harlingen

08-02-2019

HARLINGEN - Tijdens de voorjaarsvakantie is er bij Jongerenwerk Harlingen van alles te doen.

Gezocht lid bestuurscommissie Gemeentemuseum het Hannemahuis

08-02-2019

HARLINGEN - Bij het Hannemahuis centrum voor Harlinger cultuur en historie komt een plaats vrij in de bestuurscommissie.

Reacties

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant
Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen