Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Harlinger jeugd tennisteam behaalt prachtige overwinning

08-05-2018

HARLINGEN - Afgelopen zondag moest het Harlinger jeugdteam van TV Ready, dat uitkomt in de 2e klasse van de landelijke competitie thuis ten strijde trekken tegen het team van de Molen uit Leeuwarden.

Het team is in het nieuw gestoken door Handelsonderneming Jelle Kuperus uit Berlikum (www.jellekuperus.nl), die zich vorig jaar spontaan als kledingsponsor had gemeld na een oproep op facebook. De tenues zijn ook te koop bij Jelle. 

 

Het team, dat bestaat uit de broers Joël en Jelke de Jong, Antal Kuipers, Carmen Polman en Alicia Vonk, is in een spannende strijd om het kampioenschap verwikkeld. 
Het was dan ook erg jammer dat Alicia ’s ochtends ziek moest afhaken. Hierdoor zouden er twee wedstrijden niet gespeeld kunnen worden en deze punten konden niet gemist worden. Gelukkig was de in allerijl gebelde Halima Becirovic bereid om de honneurs waar te nemen.  Joël was helaas geblesseerd, maar dit kon binnen het team prima worden opgevangen door Jelke en Antal. 

Er werd begonnen met de Heren enkel partijen. Jelke, beter bekend als JD the Wall, wist zijn opponent, zoals zo vaak, tot wanhoop te drijven. Zeker geachte winners van de tegenstander werden door hem op vakkundige wijze in het spel gehouden en binnen een half uur was de baan weer vrij na een 6-1 6-1 overwinning. Antal, die de bijnaam Easy Win draagt, had ook niet veel moeite met zijn tegenstander en een kwartier na Jelke kon ook hij weer op de tribune plaats nemen. Hij kreeg iets meer tegenstand dan Jelke. Maar ook hier waren de setstanden overtuigend, 6-1 en 6-2.

Nu was het de beurt aan de dames. Carmen (Polly) wilde niet onderdoen voor haar mannelijke teamgenoten en ook zij maakte korte metten met haar tegenstandster, haar werd slechts een game gegund.

 

Tot nu toe lag de jeugd prima op schema om de wedstrijd vlot af te ronden. Maar nu was het de beurt aan Halima. Zij moest aantreden tegen de enige tot nu toe ongeslagen dame (in de enkel) van de competitie. En dit werd een ware slijtageslag. De tegenstandster bleek net als Jelke een ware muur. Er werd door beide dames fantastisch getennist en ze speelden ellenlange rally’s. Bijna elke game werd het meerdere keren deuce. De dames waren erg aan elkaar gewaagd. Helaas trok Halima net aan het kortste eind en verloor ze de wedstrijd met 6-3 3-6 en 4-6.

 

Hierna moesten er nog een heren en een dames dubbel worden gespeeld. Jelke en Antal die al jarenlang ongeslagen zijn in de competitie maakten hun status meer dan waar en walsten over hun tegenstanders heen. Hen werd slechts een game gegund.

 

Ook Carmen en Halima bleken een gouden duo. Halima was goed hersteld van haar zware enkel partij en ook zij wonnen met 6-0 6-1. De eindstand, een mooie 5-1 overwinning
Volgende week zondag wacht een belangrijke wedstrijd in de race om het kampioenschap. Er moet worden aangetreden in Beetsterzwaag tegen het team van Lauswolt. Zij zitten het team uit Harlingen op de hielen.  

Sport & Recreatie

Meer nieuws

1e Speelronde Copini 60+ kaatscompetitie 2018

08-05-2018

HARLINGEN - Onder ideale weersomstandigheden werd maandagavond de eerste competitieronde gespeeld.

PvdA, CDA en VVD sluiten bestuursakkoord

08-05-2018

HARLINGEN - De PvdA, CDA en VVD hebben overeenstemming bereikt over de samenwerking in een coalitie.

Riool- en wegreconstructie Hendstehof en Gerben Oswaldstraat

08-05-2018

HARLINGEN - Vanaf maandag 14 mei 2018 starten de werkzaamheden voor de rioolreconstructie en herinrichting van de Hendstehof (noordelijke deel) en Gerben Oswaldstraat.

Reacties

Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt ForHim Menswear ForHim Menswear Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen