Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Van 11 t/m 13 september 2020 verandert de Dokkade/Nieuwe Willemskade weer in een culinair walhalla. Volop verwennerij, genieten van (live) muziek en de mooiste blik op zee!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Harlingen ontvangt 2e grote cruiseschip van 2019

27-08-2019

HARLINGEN - Het 131 meter lange Le Dumont d’Urville meerde vanmiddag af in Willemshaven.

Harlingen ontvangt 2e grote cruiseschip van 2019 Foto: Anna Zuidema.

Le Dumont d’Urville is een cruiseschip uit 2019 en heeft plaats voor 184 passagiers. Le Dumont d’Urville is genoemd naar de Franse ontdekkingsreiziger Jules Dumont d’Urville.

 

Aan boord van Le Dumont d’Urville zijn er veel gemeenschappelijke ruimtes, ontworpen en uitgerust om aan de behoeftes van de passagier te voldoen. De receptie is maar liefst 140 m² groot en bevat naast de receptie onder andere een excursiedesk, een boetiek met kleding, sieraden, kaarten, beauty producten en accessoires. Het zwembad dek beschikt over een zwembad met panoramisch uitzicht, een solarium en een buitenbar. Mede door de loungestoelen is het mogelijk om optimaal van de zon én het uitzicht te genieten.

 

Binnen in de hoofdlounge is er genoeg ruimte om alle passagiers samen te laten komen. Daar kunnen passagiers elkaar ontmoeten en deelnemen aan activiteiten die daar plaatsvinden. Het hydraulische platform aan het achterkant van het schip maakt het gemakkelijker om aan boord te gaan. Ook is het gemakkelijker om de rubberbootjes in te stappen en om vanaf het platform te gaan zwemmen, duiken of andere watersporten te beoefenen. In de avond zijn er diverse vermakelijke voorstellingen in het theater. Het theater is uitgerust met de nieuwste licht- en geluidtechnologie en een LED-muur voor de projectie van afbeeldingen en video’s.

 

Naar verwachting vertrekt het schip rond 20.00 uur uit de haven van Harlingen.

 

Anna Zuidema wachtte het imposante schip op en maakte onderstaande foto's.

Algemeen

Meer nieuws

Fc Harlingen 1

27-08-2019

HARLINGEN - Nu iedereen van de vakantie heeft kunnen genieten en voor een aantal teams de trainingen weer zijn begonnen, start komend weekend de eerste ronde van de bekercompetitie.

Gratis parkeerkaarten bezoekers

27-08-2019

HARLINGEN - De gemeente Harlingen stelt gratis bezoekerskaarten beschikbaar!

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 34 - 2019

27-08-2019

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 19 t/m 23 augustus 2019.

Reacties

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Wo 29 april
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Vr 3 juli
t/m
Wo 30 september
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation The Shamrock The Shamrock
Greenart Production Greenart Production DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns