Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Harlingen Masters 2020 aanstaande

02-09-2020

HARLINGEN - Op vrijdag 11 september vindt op de baan van golfclub De Groene Ster bij Leeuwarden het golfkampioenschap van Harlingen plaats.

Mede als gevolg van de oproep van 26 juni o.a. via deze site liep het storm met aanmeldingen, waarbij de teller uiteindelijk pas stopte bij 68 liefhebbers die allen voldoen aan de gestelde Harlinger criteria. Dat wil zeggen, geen "open" kampioenschap meer, maar een deelnemersveld dat bestaat uit golfers die een sterke band met Harlingen hebben, er wonen, werken, geboren of opgegroeid zijn. Ouwe Seunen en Jonge Wieven onder elkaar zogezegd.

In de gemeente Harlingen is geen golfbaan. Deelnemers aan dit kampioenschap zijn allemaal elders lid. Bijna de helft is lid van De Groene Ster. Verder diverse deelnemers die lid zijn bij de andere Friese golfbanen in Sint Nicolaasga, Gaasterland (Oudemirdum), Ameland en Heerenveen. Maar ook deelnemers van buiten de provincie, opgegroeid in Harlingen, maar nu elders woonachtig en dus elders ook golfend. Voor diverse deelnemers wordt het dan ook een kampioenschap met een hoog reünie-gehalte. Meer dan dat is de Harlingen Masters 2020 een echt golfkampioenschap. In 2 zogenaamde handicapcategorieën zullen de deelnemers strijden om de eer om gedurende een jaar met de eretitel Harlingen Master Golfer 2020 of Harlingen Talent Golfer 2020 rond te lopen. Met de borst vooruit en de eeuwige roem in de golfbagage.

Naast de kampioenstitel zijn er ook nog diverse andere aantrekkelijke prijzen te winnen op verschillende onderdelen van het golfspel. Wie slaat de bal op geselecteerde holes het verst? Wie slaat de bal op geselecteerde holes vanaf de afslagplaats het dichtst bij de hole? En zo meer.

 

De initiatiefgroep die achter de organisatie van dit kampioenschap zit is er klaar voor, ook waar het gaat om het coronaproof houden van dit evenement. Golfen is op zich een sport die goed uit te oefenen is onder coronaprotocol. Het is immers buiten op een groot terrein en wordt gespeeld in kleine groepjes van 4 deelnemers, die heel eenvoudig de benodigde afstand van elkaar kunnen houden. Voor de afsluitende prijsuitreiking door burgemeester Roel Sluiter en het gezamenlijke diner worden in het clubhuis en op het terras stringente regels gehanteerd op basis van de voorschriften van het RIVM en de Nederlandse Golffederatie NGF. Het Harlingen Masters heeft als doel het verspreiden van het golfvirus en niet van het coronavirus.

 

  • Vrijdag 11 september om 13.00 uur klinkt het startschot en dan zal zo rond 18.00 uur bekend zijn wie er met de prijzen naar huis gaan. 

 

 

Algemeen Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gemeente Harlingen zoekt: Senior Communicatieadviseur

02-09-2020

HARLINGEN - Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een: Senior communicatieadviseur 36 uur per week voor de duur van 1 jaar.

Razende Roeland raast op volle sterkte door de herfst in

02-09-2020

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur is het weer tijd om je metal vitamine weer op te halen bij Omroep RSH via het programma Razende Roeland.

Expert Harlingen heeft alles voor een nieuw schooljaar!

02-09-2020

HARLINGEN - De laatste week Fris van Start bij Expert Harlingen is aangebroken.

Reacties

Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Greenart Production Greenart Production Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Food 80/20 Food 80/20 DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Broodje Nuchter Broodje Nuchter IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Food 80/20 Food 80/20 Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen