Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Harlingen krijgt glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk

12-11-2022

HARLINGEN - DELTA Netwerk gaat in de stad Harlingen een glasvezelnetwerk aanleggen.

Na het verstrijken van de deadline van 11 november bleek dat voldoende inwoners zich hebben aangemeld voor glasvezel. Eind oktober werden de dorpen Wijnaldum en Midlum ook aangekondigd door de glasvezelnetwerkbeheerder. De aanleg start nog deze maand. Dat betekent dat de inwoners van alle kernen in de gemeente Harlingen eind 2023 van glasvezelinternet gebruik kunnen maken. Nu het zeker is dat er glasvezel komt, krijgen de inwoners die nog geen abonnement hebben afgesloten, tot 30 november de gelegenheid om zich alsnog aan te melden zonder dat er aansluitkosten worden gerekend.

 

Zarah van den Berg, projectmanager bij DELTA Netwerk, legt uit: “We zijn heel blij dat het gelukt is. Deze mooie stad kan natuurlijk niet achterblijven op de omliggende omgeving. Het is voor iedereen hier belangrijk dat zij toegang krijgen tot het netwerk met de nieuwe generatie aan internetsnelheden. De aanleg start ook al zeer snel in de stad Harlingen om ze door te kunnen steken naar de dorpen in Waadhoeke. Daar is afgelopen maand ook voor glasvezel gekozen. ”

 

Gratis glasvezel voor álle inwoners

Van den Berg vervolgt: "Nu het zeker is dat er glasvezel komt, krijgen alle inwoners hier een gratis glasvezelaansluiting. Elke straat krijgt zo een toekomstbestendig internet- en televisienetwerk. We houden hierbij ook rekening met de toekomst. Zo leggen we alvast voldoende extra capaciteit klaar voor de plannen rond de Nieuwe Willemshaven. De nieuwe culturele hotspot van Harlingen en omgeving krijgt ook het snelste internet.

 

Maar let op, een glasvezelaansluiting alleen geeft nog geen werkende verbinding. Wanneer mensen gebruik willen maken van de voordelen van glasvezel, dan kunnen zij een glasvezelabonnement afsluiten. Doen ze dit voor 30 november, dan is de aansluiting helemaal gratis profiteren zij van de welkomstaanbiedingen van de deelnemende telecomaanbieders."

 

Glasvezel Informatiepunt Harlingen blijft open

Mochten inwoners nog twijfelen en meer willen weten over glasvezel of de aanleg daarvan, dan zijn zij welkom bij het Glasvezel Informatiepunt aan de Voorstraat 27 in Harlingen. Aanmelden kan via de website en lokale wederverkopers die ook op deltanetwerk.nl te vinden zijn.

 

Glasvezel campagne bedrijventerreinen start januari

Voor de ondernemers op de bedrijventerreinen in Harlingen start DELTA Netwerk Zakelijk een campagne in januari 2023. Wanneer er daar ook voldoende animo blijkt, wordt er daar ook glasvezel aangelegd.

 

Over DELTA Netwerk

Wij zijn DELTA Netwerk, onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al meer dan 1.000.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Netwerk. En daar komen iedere maand nog zo’n 30.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet. 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Webinars voor werkende mantelzorgers én hun werkgevers

12-11-2022

HARLINGEN - Aan de combinatie van mantelzorg zitten altijd twee kanten.

Het jaarlijkse Magazine Oud Harlingen is uit!

12-11-2022

HARLINGEN - Donderdagavond 3 november is het allernieuwste Magazine Oud Harlingen gepresenteerd voor de buitenwereld.

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

12-11-2022

HARLINGEN - Zaterdag 12 november is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen