Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Harlingen blijft goed, wordt beter!

16-01-2022

HARLINGEN - De VVD Harlingen presenteert, twee maanden voor de verkiezingen, haar verkiezingsprogramma voor de periode 2022-2026.

Harlingen blijft goed, wordt beter! Paul Schoute: "Naar een bloeiend Harlingen!"

Een programma met ideeën en voorstellen om ook de komende periode het werk dat we in de coalitie hebben verzet voort te zetten. We zijn optimistisch over Harlingen, het potentieel van Harlingen. We zijn ook positief over de ontwikkelingen die de afgelopen jaren in gang gezet zijn.

 

Harlingen staat voor nieuwe, grote uitdagingen. Hoewel we over kracht en inventiviteit beschikken kennen de komende decennia in tal van opzichten uitdagingen. Dat vraagt om oplossingen vanuit de samenleving, maar zeker ook van de politiek. Deze eeuw vraagt om oude dogma’s los te laten. En soms om meer overheidsingrijpen dan we als liberalen gewend zijn te erkennen. Een sterke overheid moet vooral keuzes durven maken voor de toekomst. 

 

Op korte termijn scoren kan verleidelijk zijn, maar wij willen een wenkend toekomstperspectief voor onze gemeente. En wij zijn er van overtuigd dat Harlingen alles heeft om een nieuwe bloeiperiode tegemoet te gaan. We zijn een compacte stad met korte lijnen tussen bestuur en inwoners, wij laten zien dat almaar groter niet per definitie beter is. We hebben een prachtige binnenstad gelegen aan een werelderfgoed; aantrekkelijk om te wonen of om te bezoeken. Daarbij zijn we dé zeehaven van Friesland waar kansen liggen op het gebied van green shipping, duurzame visserij en energie. Een haven die belangrijk is voor de werkgelegenheid in Harlingen, voor toeleveranciers, voor de ontwikkeling van het toerisme.

 

De VVD Harlingen wil die kansen optimaal benutten om een groter welzijn te bewerkstelligen voor ál haar inwoners.

 

Dit is ons verhaal. Het is het product van de keuzes die de VVD heeft gemaakt. Waarbij we vasthouden aan drie ankerpunten: dat bijsturing van het kapitalisme soms nodig is om ervoor te zorgen dat liberalisme blijft werken voor de mensen, dat een sterke overheid nodig is om bescherming te bieden waar nodig, en dat uitkomsten rechtvaardig moeten zijn en gebaseerd op wederkerigheid. In het belang van de Harlingers en hun toekomst.

 

 

"Naar een bloeiend Harlingen!"

 

 

 

Algemeen Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Maandag 17 januari 2022 is het Blue Monday!

16-01-2022

HARLINGEN - Maar bij fc Harlingen kom je de dag stralend door!

Nieuwe BENN Fietsenwinkel in Harlingen

16-01-2022

HARLINGEN - Na het succes in Leeuwarden heeft BENN Fietsen in januari een tweede vestiging geopend in Harlingen.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor