Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Handige tips voor een betere gezondheid

21-09-2022

HARLINGEN - Het is geen geheim dat we allemaal ons beste zelf willen zijn en een goede gezondheid willen hebben.

Maar soms is het moeilijk om te weten waar je moet beginnen, of wat je moet doen. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om je gezondheid en welzijn te helpen verbeteren. Bekijk deze nuttige tips!

 

Drink veel water

De meesten van ons weten dat we voor onze gezondheid acht glazen water per dag moeten drinken, maar slechts weinigen slagen daar ook echt in. Studies hebben aangetoond dat zelfs lichte uitdroging vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieproblemen kan veroorzaken. Op lange termijn kan uitdroging leiden tot ernstiger problemen zoals nierstenen en infecties van de urinewegen. Veel water drinken is vooral belangrijk als je een actieve levensstijl hebt of als je blootgesteld bent aan warm weer.

 

Bij het zweten verliest ons lichaam niet alleen water, maar ook elektrolyten zoals natrium en kalium. Sportdranken kunnen helpen om deze verloren elektrolyten weer aan te vullen, maar voor de meeste mensen is gewoon water de beste manier om gehydrateerd te blijven. Dus als je de volgende keer naar frisdrank of een kop koffie grijpt, bedenk dan dat je lichaam water harder nodig heeft dan wat dan ook.

 

Eet gezond voedsel

Je lichaam van gezonde voedingsmiddelen blijven voorzien is van cruciaal belang als je je gezondheid wilt behouden. Als je gezond voedsel eet, krijgt je lichaam de vezels die het nodig heeft, de vitamines die het nodig heeft, en de mineralen die het nodig heeft. Deze essentiële voedingsstoffen stellen je lichaam in staat zowel lichamelijk als geestelijk goed te functioneren. Het eten van gezonde voeding is in verband gebracht met lagere percentages hartziekten, artritis, diabetes, en sommige vormen van kanker.

 

Bovendien kan het eten van gezonde voedingsmiddelen je helpen een gezond gewicht te behouden, waardoor je meer energie krijgt en minder kans hebt op het ontwikkelen van aan zwaarlijvigheid gerelateerde gezondheidsproblemen. Dus als je je algehele gezondheid wilt verbeteren, zorg er dan voor dat je je concentreert op het eten van gezonde voedingsmiddelen.

Doe regelmatig aan lichaamsbeweging.

 

E-sigaretten gebruiken als een gezond alternatief

Veel rokers zoeken een gezonder alternatief voor traditionele sigaretten, en e-sigaretten zijn een populaire keuze geworden. E-sigaretten stellen je in staat je nicotine fix te krijgen zonder blootstelling aan veel van de schadelijke gifstoffen die in gewone sigaretten voorkomen. Bovendien produceren e-sigaretten niet de aanstootgevende geur die rokers vaak onaangenaam vinden.

 

Het is echter belangrijk op te merken dat e-sigaretten niet helemaal zonder risico zijn. De nicotine in e-sigaretten kan verslavend zijn, en er is enige bezorgdheid over de gezondheidseffecten op lange termijn van het inhaleren van de damp uit deze apparaten. Niettemin, als je wilt stoppen met roken, kunnen e-sigaretten een overweging waard zijn als gezonder alternatief. We raden aan om met een mr-joy.nl soort e-sigaret te beginnen.

 

Voordelen van E-sigaretten

Hoewel ze vaak verward worden met een traditionele sigaret, is een elektronische sigaret een op batterijen werkend apparaat dat de handeling van het roken simuleert. E-sigaretten zijn er in allerlei vormen en maten, maar de meeste bestaan uit een oplaadbare batterij, een patroon gevuld met nicotine of andere vloeistoffen, en een verstuiver die de vloeistof verhit en zo damp produceert. Hoewel e-sigaretten geen tabak bevatten, vinden veel gebruikers ze toch nuttig bij het stoppen met roken. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat e-sigaretten twee keer zo effectief kunnen zijn als traditionele methoden zoals pleisters of kauwgom. En e-liquid voor e-sigaret is ook zeer makkelijk te vinden deze dagen.

 

E-sigaretten bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele sigaretten. Eerst en vooral zijn ze veel veiliger. E-sigaretten produceren geen teer of koolmonoxide, twee van de dodelijkste chemische stoffen die in tabaksrook voorkomen. Bovendien zijn ze veel minder duur dan gewone sigaretten. Een enkele patroon nicotinevloeistof gaat ongeveer even lang mee als een pakje sigaretten, en hervulbare patronen kun je kopen voor een fractie van de prijs. Tenslotte maken e-sigaretten het gebruikers mogelijk binnenshuis te roken zonder anderen lastig te vallen of rookverboden te overtreden.

 

Hoewel e-sigaretten niet zonder nadelen zijn - zoals de kans op nicotineverslaving - bieden ze rokers een veilige en effectieve manier om van de gewoonte af te kicken. Voor veel mensen zijn e-sigaretten levensveranderend geweest.

 

 

Bedrijfsleven

Meer nieuws

Garagesale Byniastate

21-09-2022

HARLINGEN - Zaterdag 24 september a.s. is het zo ver!

RSG Simon Vestdijk zet in op mentale weerbaarheid

21-09-2022

HARLINGEN - Op RSG Simon Vestdijk is het nieuwe schooljaar alweer een aantal weken onderweg.

HMHC nieuws

21-09-2022

HARLINGEN - Met: Dames 1, Dames O25, Heren 1 en de trimhockeyers.

BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok IJssalon Min12 IJssalon Min12