Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Groen in de raad – Alle hens aan dek!

07-10-2021

HARLINGEN - Een oud Nederlands gezegde, oorspronkelijk uit de zeevaart.

Een oproep aan de bemanning. Kom onmiddellijk aan dek, er is haast bij.

 

De kreet spookt al een tijdje door mijn hoofd. Zeker nu de gemeenteraadsverkiezingen eraan komen. Een kantelmoment; groeit GroenLinks of verdwijnt het van de kaart? Een beslissing die mee afhangt van jullie, leden en sympathisanten van GroenLinks. Want wij – het afdelingsbestuur en de fractie – hebben menskracht nodig. Alle handen aan dek!

 

Nog even en wij moeten de kandidatenlijst indienen, de campagne vormgeven en de puntjes op de i zetten voor het nieuwe raadsprogramma. Onze wensenlijst is lang, maar de groep mensen die er nu voor gaat is te klein. Ons bestuur bestaat uit anderhalve persoon, er is niemand voor de campagne, het opstellen van het programma, het samenstellen van de kandidatenlijst. En dat terwijl we vóór het einde van deze maand het raamwerk voor de verkiezingen in de steigers zouden moeten zetten.

 

Werk aan de winkel

Het is niet te laat. Maar er is werk aan de winkel. Als jij wil dat wij in Harlingen zichtbaar blijven ben jij diegene die zichtbaar moet worden.  Of, als jou dat niet lukt, ga dan met ons mee op zoek naar de juiste mensen. Grijp jij deze kans?

 

Dit is je kans om het podium op te gaan, voor het nemen van beslissingen met invloed op de leefomgeving, op de natuur, op sociale vraagstukken, op financiële stromen, op bestuurlijke vernieuwing, op de wijze waarop wij wonen en leven, nu en in de toekomst.

 

Als raadslid van GroenLinks in onze bijzondere gemeente Harlingen heb ik veel mooie dingen meegemaakt. Altijd vanuit mijn eigen en de GroenLinks waarden. Niemand mag tussen wal en schip vallen, iedereen telt mee, wij dragen zorg voor de aarde en maken afwegingen tussen snelle winst en duurzaam geluk.

 

Dankzij de bevlogen achterban, specialisten op hun gebied, kwam ik deze raadsperiode op bijna alle onderwerpen goed beslagen ten ijs. We konden als GroenLinks werkelijk iets betekenen voor Harlingen. Het is niet af. Er liggen nog zoveel uitdagingen en er zijn nog zoveel kansen!

 

Groene groet

Stephanie Geurtz

Raadsfractie GroenLinks

 

Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 40

07-10-2021

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 4 t/m 7 oktober 2021.

Bekerhockey en lasergamen bij HMHC

07-10-2021

HARLINGEN - Komende weekend is er alle dagen wat te beleven bij HMHC aan de Westerzeedijk.

De week van de scheidsrechter

07-10-2021

HARLINGEN - Er was vorige week al de dag van de materiaalman en afgelopen week was het ook nog eens de week van de scheidsrechter.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Fotografie Dorus Fotografie Dorus