Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Gouden Schoen uitgereikt bij fc Harlingen Vrouwen 1

02-06-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag speelden de dames van fc Harlingen VR1 alweer hun laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Scharnegoutum ’70 VR1.

Omdat er wat blessures waren kregen ze deze keer hulp van Meike, Agaath en Mirte van de MO17. Langs de kant stonden weer aardig wat supporters om ze aan te moedigen en ze waren dan ook vastbesloten om de 3 punten in Harlingen te houden. Maar het ging niet zo makkelijk als ze gehoopt hadden.

 

Scharnegoutum bood goed weerstand en kwam dan ook een aantal keer gevaarlijk bij de Harlinger goal. Gelukkig was de achterhoede weer scherp en vooral keeper Arwen was op dreef. In de 16e minuut kreeg Gwen de bal op de rand van de 16. Ze twijfelde niet en schoot beheerst haar eerste goal van het seizoen binnen. Het spel golfde op en neer, maar van echt goed voetbal was niet echt sprake. Af en toe kwamen de Harlinger dames gevaarlijk bij de goal van de tegenstander, maar ook hun keeper was die dag bij de les. Met een 1-0 voorsprong ging fc Harlingen de box in toen scheidsrechter Wiepke voor de rust floot.

 

De 2e helft begon fc Harlingen meer druk te zetten, maar de bal wilde er maar niet in. Gelukkig stond Arwen op de goal want die moest een aantal keer belangrijke reddingen verrichten zodat fc Harlingen de voorsprong vast kon houden. In de 80e minuut maakte Meike de 2-0 en even later maakte de jarige Demi de 3-0. Zo werd de wedstrijd toch nog redelijk makkelijk beslist in het voordeel van fc Harlingen.

 

Het seizoen is nu ten einde gekomen. De doelstelling om de top 3 te halen is gehaald door de dames, dus daar zijn ze dan ook super trots op. Met 63 goals voor en 24 tegen hebben ze ook de beste verdediging van de competitie. Ashley is topscorer geworden met 12 goals en kreeg daarom net als Nicky, omdat die geen minuut heeft gemist deze competitie, de gouden schoen uitgereikt.

 

De gehele staf van fc Harlingen Vrouwen 1 wil de dames bedanken voor hun inzet om dit allemaal te bereiken. Natuurlijk ook de scheidsrechters Daisy, Anne, Wiepke en Pirez. Alle grensrechters, en de trouwe supporters die zowel uit en thuis er altijd weer waren voor de steun. En niet te vergeten de fantastische sponsoren Riekele en Justin de Jong.


Met nog een paar trainingen tot aan het familieweekend sluiten de Vrouwen langzaam het seizoen af en gaan ze de zomerstop tegemoet.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van Zeerobben

02-06-2022

HARLINGEN - De vrouwen van VR1 speelden een doordeweekse wedstrijd tegen DTD.

Fotoclub Kimswerd foto van de maand

02-06-2022

HARLINGEN - Onlangs zijn er leden van onze fotoclub naar Martenastate in Koarnjum geweest.

Opendagen lichtschip goed bezocht

02-06-2022

HARLINGEN - Meer dan 2 jaar geleden, zaterdag 7 maart 2020, was het radiolichtschip Jenni Baynton open voor het publiek.

Reacties

Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus