Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Goed nieuws voor alle seniorenteams bij fc Harlingen

20-01-2022

HARLINGEN - Diverse voetbal Whatsapp groepen ontploften vrijdagavond nadat premier Mark Rutte tijdens de persconferentie zei:

 “Vanaf morgen is er weer meer ruimte voor de sport, voor iedereen, binnen en buiten, op elk moment van de dag, inclusief onderlinge wedstrijden binnen de eigen club maar zonder publiek.”

 

Voetballers van alle leeftijden mogen dus weer buiten in groepsverband trainen en dat was het goede nieuws waar alle seniorenteams bij fc Harlingen op zaten te wachten. De mannen van het eerste elftal en een deel van het tweede elftal, stonden onder leiding van hoofdtrainer Steffen Hansma en assistent-trainer Peter Outhuijse zondagmiddag als eerste op het veld voor de eerste training van het nieuwe jaar! Vanaf deze week trainen de mannen van het eerste elftal weer wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond en voor aanstaande zondag staat er zelfs al een oefenwedstrijd op het programma.

 

 

Peter Outhuijse en Roy Dijkstra staan vanaf deze week elke maandag- en woensdag avond weer met de Vrouwen 1 op het trainingsveld en och wat waren ze allemaal blij dat het weer mocht! Wie wedstrijden wil spelen moet nog even geduld hebben want dat mag nu alleen nog onderling met teams van eigen vereniging. Hopelijk kunnen de dames snel de competitie hervatten, tot aan die tijd, trainen, trainen, trainen én bijkletsen!

 

 

Goed nieuws ook voor de Walking Footballers bij fc Harlingen. Deze zestig plussers hebben onder leiding van Patrick Oosting woensdagmorgen de trainingen weer opgepakt. Helaas kan er nog geen koffie in de kantine gedronken worden omdat die nog niet open mag, maar op het overdekte terras was ook geen probleem. Ze waren al lang blij om elkaar weer te zien en te spreken. De trainingen van Walking Football vinden iedere woensdagochtend plaats bij fc Harlingen. Vanaf 9.30 uur staat eerst een bakje koffie klaar om vervolgens vanaf 10.00 tot ca. 11.00 uur te trainen.

 

Belangstellenden die wellicht ook graag een balletje willen trappen, kunnen een kijkje nemen, of gelijk al meedoen. Het eerste toernooi staat overigens al in de agenda bij de mannen. In augustus doen ze weer mee aan het Walking Football toernooi op Terschelling.

 

En wanneer donderdagavond ook de rest van de seniorenteams zich laten zien is het balletje rond. Iedereen kan weer volop genieten van voetbal, al is het eerst alleen op het trainingsveld en zonder publiek. Maar dat komt later vast wel weer goed. Fit worden, gezond blijven en genieten is nu het belangrijkst.

 

Sportactiviteiten in Harlingen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jappie Saakstra draagt het stokje over aan Belinda Holwerda

20-01-2022

HARLINGEN - Een interview tussen de oude en de nieuwe lijsttrekker van Harlinger Belang.

Senioren Zeerobben ook weer van start

20-01-2022

HARLINGEN - De spelers van het 1e en 2e alsmede van de Vrouwen maakten afgelopen zaterdag meteen gebruik van de mogelijkheid om weer te trainen.

Webinar Nazorg bij kanker op Wereldkankerdag

20-01-2022

HARLINGEN - Op 4 februari is het elk jaar Wereldkankerdag.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events