Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Zoutwinning bij RSH

Zoutwinning bij RSH

Op 24 november staat Omroep RSH van 19.00 en 21.00 uur stil bij de zoutwinning in Harlingen. Stuur uw vragen naar de redactie. Ze zijn de rode draad voor onze uitzending: info@pilotharlingen.nl
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Gezocht: stagiair citymarketing 5 maanden

13-05-2020

HARLINGEN - Werken bij een gemeente saai?

Bij de gemeente Harlingen is het nooit saai! Met onze ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, de rijke cultuurhistorie, het bijzondere nautische verleden en met de stad Harlingen als enige zeehavenstad van Friesland, heeft onze gemeente vele verhalen te vertellen. Geen dag bij ons is hetzelfde en dat willen we je graag laten zien. 

 

Stage lopen bij de gemeente Harlingen

De gemeente Harlingen is een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Met onze ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, de rijke cultuurhistorie, het bijzondere nautische verleden en met de stad Harlingen als enige zeehavenstad van Friesland, is Harlingen de stad van schatkamers en zeehelden. Om Harlingen beter op de kaart te zetten zijn er afgelopen jaren belangrijke stappen gezet in de ontwikkeling van de merkidentiteit Harlingen, Welkom aan Zee. Op dit moment werken wij hard aan het vergroten van onze zichtbaarheid als stad onder onze doelgroepen. Dit doen wij met de inzet van citymarketing. Hier kunnen wij best wat hulp bij gebruiken. Daarom zijn wij op zoek naar een stagiair citymarketing (met een opleiding in de richting van communicatie) voor de periode augustus tot en met december (36u per week).

 

Wat ga je precies doen?

Als stagiair citymarketing ondersteun je de citymarketeer, je collega’s, en TIP (voormalig VVV) in de uitvoer van diverse marketing- en communicatiewerkzaamheden. Denk daarbij aan het doorontwikkelen van onze toeristische website, het maken van content passend bij de verhaallijnen schatkamers en zeehelden, het opstellen van richtlijnen en rubrieken ten aanzien van onze sociale kanalen, en het onderhoud en beheer van onze sociale kanalen #harlingenwelkomaanzee.

 

We vinden het belangrijk dat jij als stagiair één dag in de week TIP (voormalig VVV) ondersteunt in de uitvoer van hun werkzaamheden op gebied van gastheerschap. Denk daarbij aan het te woord staan van onze toeristische doelgroepen, meedenken over arrangementontwikkeling en hier acties toe uitzetten, maar ook het vullen van onze database met activiteiten van ondernemers.

 

Specifieke opdracht

Ook is er een specifieke opdracht verbonden aan deze stage waar je gedurende een langere periode aan kunt werken, en waarin jij al jouw expertise kwijt kan. Als stagiair citymaretking werk je een online contentstrategie uit de sociale kanalen van Harlingen, Welkom aan Zee. Deze contentstrategie bevat verschillende richtlijnen en rubrieken die ons helpen in het zo goed mogelijk kunnen bedienen van onze toeristische doelgroepen online. Je voert deze werkzaamheden uit in samenwerking met de citymarketeer, TIP (voormalig VVV) en de ondernemers en stakeholders in de stad/regio.

 

Wie ben jij?

Jij staat met beide voeten aan de grond, zelfs bij windkracht 7. Als de omstandigheden onstuimig worden, dan houd jij het hoofd boven water. Je bent communicatief, pro-actief en creatief. Je bent theoretisch onderlegd, begrippen als storytelling, contentmarketing, en SEO & SEA zijn niet onbekend voor jou. Je bent bevlogen in wat je doet, en kijkt er naar uit om impact te kunnen maken bij een gemeentelijke organisatie.

 

Wij bieden jou

Een stageplek bij de leukste gemeente van Friesland (misschien wel Nederland). Je komt te werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde gaat zijn. Je gaat actief aan de slag, zult veel leren op het gebied van destinatiemarketing, tot aan de bestuurlijke processen. We bieden jou een kickstart om verder te groeien als communicatieprofessional. Niet geheel onbelangrijk voor jou als student, ontvang je ook nog eens stagevergoeding.

 

Solliciteren

Stuur uiterlijk 7 juni 2020 je motivatiebrief, cv en eventueel jouw portfolio, naar ikwil@harlingen.nl. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen selecteren we een aantal kandidaten voor een persoonlijk gesprek. Daarna hakken we de knoop door en kun jij wellicht vanaf augustus bij ons stagelopen.

 

Algemeen Bedrijfsleven Evenement Gemeente Kunst & Cultuur Sport & Recreatie

Meer nieuws

Lekker lockdown - deel 4!

13-05-2020

HARLINGEN - "Lekker lockdown" is de quarantaine kookshow met chef Ward de Graaf.

Razende Roeland raast heerlijk door!

13-05-2020

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur op Omroep RSH klinkt er weer je wekelijkse portie Hard Rock of Grunge door de ether of via internet je kamer of auto binnen.

Alle teams van HMHC staan weer op het veld

13-05-2020

HARLINGEN - Sinds deze week wordt er door alle teams weer volop gehockeyd aan de Westerzeedijk.

Reacties

Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Food 80/20 Food 80/20 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Broodje Nuchter Broodje Nuchter Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona