RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Gezocht: ambitieuze junior projectmanager

18-11-2020

HARLINGEN - Werken bij een gemeente saai?

Bij de gemeente Harlingen is het nooit saai! Met onze ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, de rijke cultuurhistorie, het bijzondere nautische verleden en met de stad Harlingen als enige zeehavenstad van Friesland, heeft onze gemeente vele verhalen te vertellen. Geen dag bij ons is hetzelfde en dat willen we je graag laten zien.

 

Met onze ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, de rijke cultuurhistorie en met de stad Harlingen als enige zeehavenstad van Friesland heeft onze gemeente vele verhalen te vertellen. Geen dag bij ons is hetzelfde en dat willen we je graag laten zien. Bij gemeente Harlingen zijn wij op zoek naar een ambitieuze junior projectmanager voor 32 uur per week gedurende 1 jaar. Ben jij onze man of vrouw met oog voor de politieke context die wij zoeken? Reageer dan snel en vertel ons waarom.

 

GEZOCHT: AMBITIEUZE JUNIOR PROJECTMANAGER 

Werken bij de gemeente Harlingen

Vanaf dit najaar bieden wij een recent afgestudeerde HBO-er de mogelijkheid om bij ons werkervaring op te doen. Vanuit de rol van junior projectmanager ben je werkzaam binnen een aantal grote en interessante projecten binnen het fysieke domein zoals de invoering van de Omgevingswet, de realisatie van nieuwe huisvesting voor de gemeentelijke organisatie maar soms ook iets minder omvangrijke projecten. Je wordt daarbij begeleid door ervaren projectmanagers. Gemeente Harlingen is een compacte gemeente met korte lijnen. De diversiteit aan werkzaamheden en taken is daardoor groot wat ook maakt dat je in relatief korte tijd veel bij ons kunt leren.

 

Wat ga je doen?

Als junior projectmanager ondersteun je meerdere projecten. Waar de projectmanager zich daarbij primair richt op de eerste lijn: het onderhouden van de contacten met de opdrachtgevers, de projectomgeving en het ‘voor de troepen staan', richt de junior projectmanager zich o.a. vanuit een rol als projectsecretaris op de tweede lijn: de ondersteuning van de projectmanager en het project. Je organiseert overleggen en helpt bij de voorbereiding, verslaglegging en bewaking van afspraken. Daarnaast zorg je voor relevante projectdocumenten (projectplannen, offertes, voortgangsrapportages, correspondentie, planningen, opdrachten en andere taken binnen de projectadministratie). Je hebt dus ook een aanjagende rol, maar daarnaast ben je een goede sparringpartner voor de projectmanager over allerlei zaken die spelen in het project.

 

Wie ben jij?

Jij staat met beide voeten op de grond, zelfs bij windkracht 7. Je kijkt er naar uit om bij ons aan de slag te gaan en ervaring op te doen bij een gemeentelijke organisatie. Jij weet wat nodig is om projecten en processen goed te beheersen. Je bent flexibel, stressbestendig, kunt goed organiseren en werkt ordelijk en nauwkeurig. Je hebt goede sociale vaardigheden maar je bent ook analytisch, niet alleen om op de juiste manier onderzoek te kunnen doen, maar ook om goed het overzicht te kunnen houden. Voor jou is de rol van junior projectmanager zeker niet de eindbestemming omdat je de ambitie hebt om ooit zelf de rol van projectmanager te gaan vervullen.

 

Wij bieden jou

Een werkplek bij de leukste gemeente van Friesland (misschien wel Nederland)- dat durven we gewoon hardop te denken en te zeggen. Je wordt professioneel begeleid, werkt in een omgeving waar we heel blij met jou zijn als pas afgestudeerde. Je gaat actief aan de slag, zult veel leren: van bestuurlijke processen tot burgerparticipatie. We bieden jou een kickstart om verder te groeien als professional op het gebied van project- en procesmanagement. En niet geheel onbelangrijk: je ontvangt uiteraard ook salaris! Maar laten we eerlijk zijn- we geven je zoveel meer, dan alleen dat! Dus waar wacht je nog op! Inschaling vindt plaats in schaal 7 (minimaal € 2.170,- maximaal 3.176,- bruto per maand (bij 1.0 fte). Verder bieden wij goede, flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden via het Individueel Keuzebudget. We sluiten een arbeidsovereenkomst op tijdelijke basis via Payroll.

 

Ja, ik wil!

Is je belangstelling gewekt en wil je solliciteren? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief én cv uiterlijk 29 november 2020 naar hrm@harlingen.nl.

 

Ter finale

Fedde Wielstra, teamleider Omgeving, vertelt je graag meer over de functie. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-46234047. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Karina Kingma, P&O adviseur. Je kunt haar mailen via: k.kingma@harlingen.nl.

 

Compact van formaat, maar vol ambitie. Dat is de gemeente Harlingen. Met haar ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, met haar rijke cultuurhistorie, het bijzondere nautische verleden is de gemeente Harlingen een unieke gemeente om voor te werken.

Algemeen Gemeente Politiek & Maatschappij Sport & Recreatie

Meer nieuws

Razende Roeland gaat er weer vol tegen aan

18-11-2020

HARLINGEN - Donderdagavond en de klok slaat negen het is weer tijd om je metal vitamine op te halen bij Omroep RSH.

De chartervaart en de vijftien miljoen

18-11-2020

HARLINGEN - Wrede tijden, maar BBZ knokt voor achterban.

HMHC Nieuws

18-11-2020

HARLINGEN - Oudere jeugd HMHC speelde onderlinge wedstrijden.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Omdraai De Omdraai Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Omdraai De Omdraai Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor