De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Gezocht: ambitieuze junior projectmanager

18-11-2020

HARLINGEN - Werken bij een gemeente saai?

Bij de gemeente Harlingen is het nooit saai! Met onze ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, de rijke cultuurhistorie, het bijzondere nautische verleden en met de stad Harlingen als enige zeehavenstad van Friesland, heeft onze gemeente vele verhalen te vertellen. Geen dag bij ons is hetzelfde en dat willen we je graag laten zien.

 

Met onze ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, de rijke cultuurhistorie en met de stad Harlingen als enige zeehavenstad van Friesland heeft onze gemeente vele verhalen te vertellen. Geen dag bij ons is hetzelfde en dat willen we je graag laten zien. Bij gemeente Harlingen zijn wij op zoek naar een ambitieuze junior projectmanager voor 32 uur per week gedurende 1 jaar. Ben jij onze man of vrouw met oog voor de politieke context die wij zoeken? Reageer dan snel en vertel ons waarom.

 

GEZOCHT: AMBITIEUZE JUNIOR PROJECTMANAGER 

Werken bij de gemeente Harlingen

Vanaf dit najaar bieden wij een recent afgestudeerde HBO-er de mogelijkheid om bij ons werkervaring op te doen. Vanuit de rol van junior projectmanager ben je werkzaam binnen een aantal grote en interessante projecten binnen het fysieke domein zoals de invoering van de Omgevingswet, de realisatie van nieuwe huisvesting voor de gemeentelijke organisatie maar soms ook iets minder omvangrijke projecten. Je wordt daarbij begeleid door ervaren projectmanagers. Gemeente Harlingen is een compacte gemeente met korte lijnen. De diversiteit aan werkzaamheden en taken is daardoor groot wat ook maakt dat je in relatief korte tijd veel bij ons kunt leren.

 

Wat ga je doen?

Als junior projectmanager ondersteun je meerdere projecten. Waar de projectmanager zich daarbij primair richt op de eerste lijn: het onderhouden van de contacten met de opdrachtgevers, de projectomgeving en het ‘voor de troepen staan', richt de junior projectmanager zich o.a. vanuit een rol als projectsecretaris op de tweede lijn: de ondersteuning van de projectmanager en het project. Je organiseert overleggen en helpt bij de voorbereiding, verslaglegging en bewaking van afspraken. Daarnaast zorg je voor relevante projectdocumenten (projectplannen, offertes, voortgangsrapportages, correspondentie, planningen, opdrachten en andere taken binnen de projectadministratie). Je hebt dus ook een aanjagende rol, maar daarnaast ben je een goede sparringpartner voor de projectmanager over allerlei zaken die spelen in het project.

 

Wie ben jij?

Jij staat met beide voeten op de grond, zelfs bij windkracht 7. Je kijkt er naar uit om bij ons aan de slag te gaan en ervaring op te doen bij een gemeentelijke organisatie. Jij weet wat nodig is om projecten en processen goed te beheersen. Je bent flexibel, stressbestendig, kunt goed organiseren en werkt ordelijk en nauwkeurig. Je hebt goede sociale vaardigheden maar je bent ook analytisch, niet alleen om op de juiste manier onderzoek te kunnen doen, maar ook om goed het overzicht te kunnen houden. Voor jou is de rol van junior projectmanager zeker niet de eindbestemming omdat je de ambitie hebt om ooit zelf de rol van projectmanager te gaan vervullen.

 

Wij bieden jou

Een werkplek bij de leukste gemeente van Friesland (misschien wel Nederland)- dat durven we gewoon hardop te denken en te zeggen. Je wordt professioneel begeleid, werkt in een omgeving waar we heel blij met jou zijn als pas afgestudeerde. Je gaat actief aan de slag, zult veel leren: van bestuurlijke processen tot burgerparticipatie. We bieden jou een kickstart om verder te groeien als professional op het gebied van project- en procesmanagement. En niet geheel onbelangrijk: je ontvangt uiteraard ook salaris! Maar laten we eerlijk zijn- we geven je zoveel meer, dan alleen dat! Dus waar wacht je nog op! Inschaling vindt plaats in schaal 7 (minimaal € 2.170,- maximaal 3.176,- bruto per maand (bij 1.0 fte). Verder bieden wij goede, flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden via het Individueel Keuzebudget. We sluiten een arbeidsovereenkomst op tijdelijke basis via Payroll.

 

Ja, ik wil!

Is je belangstelling gewekt en wil je solliciteren? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief én cv uiterlijk 29 november 2020 naar hrm@harlingen.nl.

 

Ter finale

Fedde Wielstra, teamleider Omgeving, vertelt je graag meer over de functie. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-46234047. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Karina Kingma, P&O adviseur. Je kunt haar mailen via: k.kingma@harlingen.nl.

 

Compact van formaat, maar vol ambitie. Dat is de gemeente Harlingen. Met haar ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, met haar rijke cultuurhistorie, het bijzondere nautische verleden is de gemeente Harlingen een unieke gemeente om voor te werken.

Algemeen Gemeente Politiek & Maatschappij Sport & Recreatie

Meer nieuws

Razende Roeland gaat er weer vol tegen aan

18-11-2020

HARLINGEN - Donderdagavond en de klok slaat negen het is weer tijd om je metal vitamine op te halen bij Omroep RSH.

De chartervaart en de vijftien miljoen

18-11-2020

HARLINGEN - Wrede tijden, maar BBZ knokt voor achterban.

HMHC Nieuws

18-11-2020

HARLINGEN - Oudere jeugd HMHC speelde onderlinge wedstrijden.

Reacties

HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock De Omdraai De Omdraai Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei
Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Omdraai De Omdraai Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg