RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Gewoon hockeyweekend bij HMHC

30-09-2021

HARLINGEN - Het hockeyseizoen is bij HMHC goed begonnen.

Alle teams zijn goed gestart, er wordt volop getraind, nieuwe leden hebben zich aangemeld en de club is door de inzet van vele vrijwilligers weer tot leven gekomen na een lange periode van stilstand. De nieuwste corona maatregelen zijn door HMHC direct opgepakt en zijn afgelopen weekend zoals verwacht goed nageleefd. Komend weekend is daarmee eigenlijk een ‘gewoon’ weekend aan de Westerzeedijk. Met zowel op zaterdag als op zondag volop hockey. Wees welkom om te komen kijken!

 

Corona maatregelen

Sinds vorige week gelden de nieuwe coronaregels. De belangrijkste verandering is dat 1,5 meter afstand houden niet meer van toepassing is. Hygiëneregels en niet komen als je niet fit bent blijven van toepassing.

Omdat de sportkantines beschouwd worden als horeca, gelden de horecaregels. En dat betekent dat er een coronatoegangsbewijs benodigd zou zijn als er binnen zittend consumpties worden genuttigd. HMHC kiest echter voor een andere route, aansluitend bij de regels in het protocol Verantwoord Sporten van de KNHB en NOC NSF. De kantine beschouwen we als een ‘afhaalpunt’ en blijft gewoon toegankelijk. Je hoeft dus geen toegangsbewijs te hebben voor de kantine, iedereen is van harte welkom. Dat geldt ook voor alle andere ruimten in het gebouw, die je via de kantine kunt bereiken. Wel geldt: als je je consumptie zittend wil nuttigen, dan kan dat buiten op het terras. Het afgelopen weekend verliep prima, HMHC rekent ook de komende tijd op ieders medewerking.

 

Help HMHC en spaar bij PLUS Lunenborg

Goed eten is goed voor de buurt, vinden ze bij PLUS. En dat betekent dat ze graag ze graag wat goeds doen voor de omgeving. Daarom kun je nu sponsorpunten sparen voor lokale sportverenigingen. HMHC doet, net als een aantal andere Harlinger verenigingen, ook mee aan deze mooie actie, dus op naar PLUS Lunenborg!

Van zondag 5 september tot en zaterdag 13 november ontvang je een sponsorpunt bij iedere 10 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten. Deze punten kun je doneren aan de deelnemende verenigingen, waaronder dus HMHC. Inleveren kan zowel bij PLUS Lunenborg als in de kantine van HMHC, waar de activiteitencommissie een inleverpunt heeft neergezet. Hoe meer sponsorpunten, hoe meer euro’s voor HMHC en hoe meer hockeyactiviteiten georganiseerd kunnen worden voor de Harlinger jeugd.

 

Vooruitblik: feestweekend 8 en 9 oktober

We kennen bij HMHC, net als bij vele andere clubs, de traditie van de Super Sunday als alle zondagteams tegelijk thuis spelen. Een dag met muziek, gezelligheid en natuurlijk: veel hockey. De Activiteitencommissie organiseert op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober een vergelijkbaar feestweekend. Op vrijdag is er Lasergamen voor leden vanaf de C-jeugd en op zaterdag (Super Saturday!) muziek en een hapje en drankje tijdens het aanmoedigen van de jongens en meiden op het veld.

 

Programma

Zaterdag 2 oktober

09.30 uur        HMHC MF1 - Sneek

09.30 uur        HME8 - Leeuwarden

11.30 uur        HMHC MB2 – Stix

12.15 uur        Groningen – HMHC MB1

12.15 uur        Leeuwarden – HMHC MC1

12.35 uur        Graspiepers – HMHC MC2

13.30 uur        HMHC MA1 – Sneek

14.15 uur        Eelde – HMHC JB1

 

Zondag 3 oktober

12.45 uur        Leeuwarden – HMHC Veteranen

13.00 uur        Stix – HMHC Jong Dames

14.30 uur        HMHC Heren 1 - Steenwijk

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

RSG Simon Vestdijk in BNN-VARA ‘Wat verdien je’

30-09-2021

HARLINGEN - Voor het BNN-VARA programma ‘Wat verdien je’ van Astrid Joosten zijn diverse leerlingen van RSG Simon Vestdijk geïnterviewd.

Uit de schatkamer van... Frank Buikhuizen

30-09-2021

HARLINGEN - Donderdag 30 september is het weer zover om 19.00 uur 'Uit de schatkamer van…': Frank Buikhuizen.

Inloopavond Van het gas af!

30-09-2021

HARLINGEN - Donderdag 7 oktober 2021 tussen 19.00-21.00 uur organiseert de gemeente Harlingen een inloopavond op de Waddenpromenade 1 in Harlingen.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Omdraai De Omdraai Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Food 80/20 Food 80/20
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Food 80/20 Food 80/20 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis