Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Gemeente Harlingen zoekt: Senior Communicatieadviseur

02-09-2020

HARLINGEN - Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een: Senior communicatieadviseur 36 uur per week voor de duur van 1 jaar.

Wie zijn wij?

De gemeente Harlingen is een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Dat vraagt een andere manier van werken. Wij zijn niet meer de aanbodgerichte organisatie van vroeger, maar werken naar een vraaggerichte, klantgerichte organisatie waarbij flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Dit ben jij:

Een daadkrachtige communicatieadviseur met de nodige ervaring en een HBO opleiding communicatie. Struisvogelpolitiek is aan jou niet besteed. Je staat stevig in je schoenen en weet veel ballen in de lucht te houden. Hoe kort de lijnen in Harlingen ook zijn, je hebt ervaring binnen een complexe en/of bestuurlijke/ politieke organisatie en bent je goed bewust van je kwaliteiten (jongleren is daar dus één van).


Je bent goed met tekst en taal, hebt oog voor detail en bent een creatieve denker. Je stelt niet alleen hoge eisen aan je eigen werk, maar ook aan de wijze waarop de organisatie zich zowel in- als extern profileert. Jij hebt durf, hebt liefde voor je vak en straalt dat uit zowel naar jouw collega’s als naar inwoners, bezoekers en ondernemers in de gemeente. In onze dynamische omgeving komt er veel op je af, dit vraagt van jou om flexibel te opereren en prioriteiten te stellen. In overleg met collega’s moet je soms op zoek naar andere manieren om communicatievraagstukken toch op te lossen. Hierbij blijf je zorgen voor verbinding en goede samenwerking.


Jouw rol in de organisatie:

Je ontwikkelt, implementeert en voert het gemeentelijke communicatiebeleid uit. Je werkt aan het vergroten van de off- en online zichtbaarheid van de gemeente. Je zoekt actief de verbinding met zowel de in- als externe omgeving. Je bent omgevingsbewust en weet kansen en mogelijkheden te signaleren en te benutten. Je draagt bij aan het versterken van het imago op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. Je adviseert, ondersteunt en begeleidt medewerkers, teamleiders, managers en het College bij zowel in- als externe (complexe) vraagstukken.


Wat bieden wij jou?

  • Jij krijgt een tijdelijk contract van 1 jaar met uitzicht op vast.

  • Jouw aanstelling vindt plaats in salarisschaal 10 cao gemeenten, wat een salaris van minimaal € 2.943,- en maximaal € 4.450,- bruto op basis van 36-urige werkweek betekent.

  • Daarnaast kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een IKB (individueel keuzebudget) van 17,85% van je bruto maandsalaris, ABP-pensioen, collectieve ziektekostenverzekeringen, bedrijfsfitness en korting op verzekeringen.

 

Is je belangstelling gewekt?

Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief uiterlijk 16 september per e-mail naar ikwil@harlingen.nl

 

Vragen?

Voor vragen over de vacature kun jij contact opnemen met Cees Scherjon teamleider KCC met telefoonnummer 14 0517. Vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Barbara Beek, HRM: 14 0517. De eerste gespreksronde vindt plaats op 18 september. De tweede ronde op 25 september.

 

Compact van formaat, maar vol ambitie. Dat is de gemeente Harlingen. Met haar ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, met haar rijke cultuurhistorie, het bijzondere nautische verleden is de gemeente Harlingen een unieke gemeente om voor te werken.

 

Algemeen Gemeente

Meer nieuws

Razende Roeland raast op volle sterkte door de herfst in

02-09-2020

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur is het weer tijd om je metal vitamine weer op te halen bij Omroep RSH via het programma Razende Roeland.

Expert Harlingen heeft alles voor een nieuw schooljaar!

02-09-2020

HARLINGEN - De laatste week Fris van Start bij Expert Harlingen is aangebroken.

Harlingen Masters 2020 aanstaande

02-09-2020

HARLINGEN - Op vrijdag 11 september vindt op de baan van golfclub De Groene Ster bij Leeuwarden het golfkampioenschap van Harlingen plaats.

Reacties

Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Food 80/20 Food 80/20 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Lichtboei De Lichtboei Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Broodje Nuchter Broodje Nuchter BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Greenart Production Greenart Production Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Greenart Production Greenart Production Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Broodje Nuchter Broodje Nuchter Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei